Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vytvořte si nástěnné, stolní i plánovací fotokalendáře

MCLAB Modřice  (mapa) 3 861 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky

Dobrý den, stihnu si ještě objednat kalendář se slevou? Jak získam voucher?

Computer MCL

Dobrý den, stihnete. Kupte si ho u Slevomatu :-)

Veronika

Dobrý den, na Slevomatu nakupuji poprvé a ráda bych se zeptala, jak je to s placením poštovného. Uhradila jsem 14ti denní kalendář, avšak bez poštovného. Platí se tedy poštovné na jiný účet, nebo jak je to. Děkuji za odpověď.

Computer MCL

Dobrý den,
poštovné zaplatíte až po odeslání objednávky k nám. Záleží na Vás, zda si zvolíte převodní příkaz nebo platbu poštovného na dobírku.

Aneta

Dobrý den, fotky které bych chtěla dát do kalendáře vám mám zaslat na email? Pokud ano, váš email je info@mcl.cz? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Aneto,

nejdříve je nutné mít voucher a na voucheru budete mít postup, jak fotky vložit – tento postup naleznete samozřejmě i v nabídce.

Hezký den přejeme.

Marcela

Dobrý den, je kalendář kvalitní? A dá se platit nějak jinak než přes účet? Účet ani platební kartu nemám.

Slevomat.cz

Dobrý den Marcelo,

kalendář je samozřejmě kvalitní a za kvalitu ručíme.

Platbu můžete zvolit pomocí vkladu na každé pobočce GE Money Bank, kdy je vklad zdarma.

Hezký den přejeme.

Computer MCL

Dobrý den
Těžká otázka. Záleží jak budou lidé objednávky posílat. Z jakousi rezervou říkáme že do 11.12. Ale je možné, že i po tomto datumu.

Gabriela Hekšová

Dobry den, do kdy je nutne udelat objednavku, aby kalendare prisly do vanoc? diky!

Slevomat.cz

Dobrý den Těžká otázka. Záleží jak budou lidé objednávky posílat. Z jakousi rezervou říkáme že do 11.12. Ale je možné, že i po tomto datumu.

Tyna

Tak uz jsem to asi pochopila :) to co ja bych potrebovala je nastenny mesicni kalendar, ale ten uz nemate v nabidce, bude jeste nebo uz je vyprodany? Diky

Computer MCL

Ano dnes požádáme Slevomat aby to vrátil do nabídky

Tyna

Dobry den,
chci se zeptat nechapu moc to 10*velky nastenny kalendar co tedy obsahuje? Obsahuje to 1ks kalendare pro cely rok ve formatu A3 a nebo to je 10ks kalendare ve formatu A3, proste to 10* me mate. Diky za vysvetleni, protoze budu potrebovat 3 kalendare tak abych to objednala spravne.

Computer MCL

Tento kalendář je vlastně 1 arch A3 na celý rok. To by se asi nikomu nevyplatilo posílat. Proto 10 ks a je jedno zda je každý jiný, nebo všechny stejné.

Monika

Dobrý den, bude možné objednat ješte 14ti denni kalendáře,nebo ty už nebudou?

Computer MCL

Zítra je necháme znovu doplnit, takže ano budou

Vendula Fiedlerová

Dobrý den, odpoledne jsem vytvářela v programu kalendář, a zrovna jsem chtěla jít zakoupit voucher, ale bohužel jsem zjistila, že nabídka na kalendář S15 již není aktivní :-( Nešlo by to ještě nějak dokoupit, prosím? Děkuji za odpověď.

Computer MCL

Zítra požádáme Slevomat o doplnění voucheru.
Jistě to bude v pořádku

Computer MCL

Ano vouchery jsou jako peníze. 2 kalendáře jsou 2 vouchery :-)
Jestli jsou fotky stejné nebo různé je jedno.

Denisa Kuchyňková

Dobrý den, pokud budu chtít 2 kalendáře A3, se stejnými fotkami, musím zakoupit dva vouchery? Děkuji za odpověď.

Computer MCL

Ano vouchery jsou jako peníze. 2 kalendáře jsou 2 vouchery :-) Jestli jsou fotky stejné nebo různé je jedno.

Jana Duchková-Beranová

Dotaz byl ke stolním kalendářům.

Jana Duchková-Beranová

Dobrý večer, ráda bych se zeptala jestli je možné vložit i nějaké poznámky do kalendáře a pak poslat do tisku? nebo je to za příplatek.? Taky se chci zeptat jestli jsou automaticky vyznačené státní svátky a změna letního a zimního času? děkuju za odpověd Jana

Computer MCL

Dopsat můžete cokoliv, Na druhou část neumím odpovědět. Ale můžete si náš program zdarma nainstalovat a podívat se. Kalendária jsou „obrázky – cliparty“ mužete si nainstalovat i vlastní jaké budete chtít.

Petra

Dobrý den,

mohu kalendáře vytvořit v jakémkoliv prohlížeči? mám Operu. děkuji

Computer MCL

Myslím, že to není problém, nakonec prohlížeč si mužete spustit i jiný

Klara

Nebo mohu doplatit pouze za jiný kalendář?

Computer MCL

Ano není problém doplatíte rozdíl ceny voucheru. Jen musíte napsat že to tak chcete.

Klara

DObrý večer,

nyní jsem si objednala kalendář za 99,–Kč, a platbu jsem již provedla. Ale potřebovala bych to zrušit. Je možná platba zpět na účet?
 Děkuji

Pavlína

Dobry den, potřebovala bych 2 stolni tydenni kalendare každy s jinymi fotkami. Mam si zakoupit 2 vouchery a čisla obou zadat při společné objednávce?

Computer MCL

Dobrý den, pokud se jedná o dva rozdílné kalendáře, musíte každý poslat samostatně tedy do každé objednávky vložit jedno číslo voucheru.

Computer MCL

Fotek můžete vložit kolik budete chtít a kalendáře Vám pošleme za jedno poštovné.

Veronika

Dobry den, co se tyce rocniho kalendare, mohu na stranku vlozit vice fotografii nebo sablona dovoluje pouze jednu fotku? Pokud koupim 10× rocni kalendar a 1× 14ti denni, budu platit 2× postovne i v pripade ze objednavku odeslu najednou? dekuji

Computer MCL

Dobrý večer, můžete vkládat fotek kolik chcete. Poštovné bude jedno :-)

Standa

Dobrý den, máte v akční nabídce také fotoknihy, že bychom si ji také objednali, abychom rovnou využili jedno dopravné?
Děkuji!

Computer MCL

Ano, kontaktujte nás.

Marie Mašková

Dobrý den, pokud budu chtít 2 kalendáře A3,ale každý s jinými fotkami, jak mám postupovat v objednávce,aby bylo jedno poštovné? Děkuji

Computer MCL

Vytvořte si kalendáře v programu AlbumMaker nebo v online aplikaci. Až budete mít kalendáře vytvořené, tak je postupně objednejte. Pokud objednávky zašlete z jednoho programu na zcela stejné objednací údaje v rámci 24 hodin, tak se Vaše objednávky automaticky sloučí.

Lucie

Dobrý den, zakoupila jsem si 7 x poukaz na týdenní stolní kalendář a 1 x poukaz na 10 x roční kalendář, mám tedy počítat s tím, že budu platit 2 x poštovné ? Dále jsem se chtěla zeptat, nabídka 10 x roční kalendář znamená že bude všech 10 kalendářů stejných nebo mohu mít na každém jinou fotku ? Děkuji za odpověď.

Computer MCL

Dobrý den 10× kalendář… je jedno jestli stejnou nebo různé. Záleží na Vás. Pokud pošlete všechny objednávky v jednom max. dvou dnech zřejmě budete platit jen jedno poštovné. (přesto že uvádíme max 5 ks )

Monika Pešková

Dobrý den, nástěnný měsíční kalendář A3 není možné koupit? Máte tam po rozbalení druhů 3 druhy, ale v textu níže máte druhů více (i ten nástěnný měsíční).
Děkuji za odpověď.

Computer MCL

Dobrý den, ano je v nabídce

…nebo velký nástěnný měsíční kalendář A3 (S15, S20)

Rennfri

Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho tato nabídka potrvá (nikde nevidím odpočet) a dále zda se při vytvoření kalendáře zakázka uloží a dá se rovnou objednat více kusů stejných kalendářů na více voucherů případně bude možné zadání použít znovu pokud je nutná samostatná objednávka na každý voucher – budeme chtít několik stejných kalendářů takže muset to zadávat několikrát po sobě by bylo opravdu nemilé.. Díky

Computer MCL

Dobrý den,
pokud budete chtít více stejných kalendářů vytvoříte si v programu Vámi vybraný kalendář a při objednávání uvedete Vámi požadovaný počet a také všechny vouchery.

Zuza Stib

Dobrý den,
ta sada 10× velký nástěnný kalendář stojí celkem 99Kč, nebo je to za každý jednotlivý kus?? A jaké je poštovné při objednání více kusů?
 Děkuji

Computer MCL

Dobrý den,
99Kč stojí celá sada (10× roční kalendář). Na jedno poštovné 119Kč zasíláme až pět kalendářů. V případě tohoto kalendáře by se jednalo tedy o 5 celý sad kalendářů.

Soňa

Dobrý den, prosím vás, dá se u vás vybírat pozadí, ořezávat fotky a dávat do rámečků, a na stránku třeba i 2 fotky? díky

Computer MCL

Dobrý den,
oba naše programy nabízí širokou nabídku různých pozadí i rámečků. Na stranu máte možnost vložit různý počet fotografií.

alena

Dobrý den, kolik kalendářů si mohu objednat na 1 poštovné?

Computer MCL

Dobrý den,
za jedno poštovné zasíláme 5 kalendářů.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru