Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Chia Purica – 1 kg superzdravých semínek

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Kamí Hicklová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je možné získat místo 1kg balení 2×500g (ráda bych podělila 2 osoby a ráda bych měla originální balení). Děkuji za odpověď

.

Bohužel, výrobek je pouze v balení po 1 kg.

Děkujeme za Váš zájem
Pavel Suchý obchod.nenechte­seosidit.cz Zákaznická linka: 799 509 979 po-pá 09:00 – 15:00

Andrea

Dobrý den, jsem z Kladna, takže bych se chtěla zeptat, zda by bylo možné si produkt vyzvednout přímo na prodejně. Děkuji

.

Bohužel, osobní odběr prozatím není možný.

Děkujeme za Váš zájem

Pavel Suchý
obchod.nenechte­seosidit.cz
Zákaznická linka:
799 509 979 po-pá 09:00 – 15:00

Šroubek

Na vašich stránkách nenechteseosidit.cz se prezentujete, že můžete nabídnout kvalitní produkt, protože neplatíte za drahou reklamu, kterou musí zaplatit zákazník. Slevomat a jiné slevomé portály není drahá reklama? 42% sleva + 25% až 40% provize slevomatu?
Předem děkuji za objasnění jak neproděláte na produktu, kterého obhajujete běžnou cenu 500,– jeho kvalitou a přitom ho prodáváte za cca 190,– (po odečtení provize Slevomatu).

.

Vážený pane, vážená paní,

Slevomat za reklamu nepovažujeme. Máte však naprostou pravdu v bodě, kde se pozastavujete nad nízkou cenou našeho brandu Chia (originál Novel Food testovaná Chia, ošetřovaná šetrným způsobem a bez radiace a s celým delkarovaným a testovaným složením a v neposlední radě z rodiny Benexia – lékarénské Chia).

Cela akce na Slevomatu je pro nás prodělečná, avšak jen do Té doby, než zákazník zjistí už první den po konzumaci, že není Chia jako Chia. Rozdíl zákazník pozná snadno. Tu naši originál z Bolívie totiž Aztékové používali jako zdroj energie např. pro překonávání dlouhých vzdálenosti a je tedy zdrojem energie. V jiné Chia takovou energii či přínos pro zdraví nehledejte.

Věříme ze odpověď je pro Vas dostačující.

S přáním hezkého dne a pevného zdraví

Pavel Suchý
obchod.nenechte­seosidit.cz
Zákaznická linka:
799 509 979 po-pá 09:00 – 15:00

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru