Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3–4 dny báječného wellness hýčkání na Vysočině

4,3 / 5 Hotel Renospond Východní Čechy (mapa) 185 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Marcelka

Asi jsem se spatne vyjadrila, zajezd jsem jiz koupila ale chtela jsem ho darovat nejak hezky ozdobeny, ale uz jsem to nasla na vasich strankach, dekuji moc!

Marcela

Dobry den,
chtela bych pobyt darovat na vanoce.
Byl by mozny dostat darkovy poukaz?

Slevomat.cz


Dobrý den,

děkujeme za zprávu. Uplatnit můžete poukaz [zde] (http://www.slevomat.cz/darkovy-poukaz/uplatnit/?utm_source=zendesk&utm_medium=email&utm_campaign=darkovy-poukaz).

Na poukazu stačí setřít pole a opsat znaky do pole „Kód poukazu“. Po úspěšném ověření připíšeme hodnotu uvedenou na poukazu na váš Slevomat.cz účet ve formě kreditů. Kredity můžete využít jako platidlo v poměru 1 kredit = 1 Kč k nákupu na našich stránkách. Připsané kredity platí 1 rok a návod, jak je využít najdete [zde] (http://www.slevomat.cz/kredity/?utm_source=zendesk&utm_medium=email&utm_campaign=kredity).

Pokud chcete kredity připsat někomu jinému, zadejte do pole „E-mail (váš účet na Slevomat.cz)“ e-mailovou adresu dotyčného.

Hezký den.

Staňka Rybáková

Dobrý den,
nabídka je pro pokoj, kde je společná toaleta+sprcha společná jen pro dva pokoje nebo pro ubytovnu se společným sociálním zařízením na chodbě? Popis odpovídá první variantě, kalkulace druhé. Je možné získat reálné foto nabízeného pokoje?

Petr Matuška

Dobrý den,

rád bych si koupil tento poukaz a mám s vaší společností domluvenou náhradu za nevyužitý poukaz do Andršpachu. Rád bych se zeptal, jak se tato záležitost dá realizovat.
Děkuji za odpověď

Petr Matuška

Slevomat.cz

Dobrý den Petře,

v případě, že refundace využijete, na váš účet u Slevomatu vám připíšeme celou hodnotu voucheru v kreditech, které můžete využít na další nákup. Připsané kredity pak platí po dobu 6 týdnů.

Pokud byste chtěla refundaci využít, stačí se nám ozvat 14–30 dní po konci platnosti voucheru a uvést kód daného voucheru. Váš voucher v tomto případě musí být nevyužitý a neohodnocený a refundace se jako výhoda věrnostního programu vždy týká pouze 1 voucheru.

Jak často můžete refundaci využít, poznáte vždy na stránce [věrnostní program] (https://www.slevomat.cz/vernostni-program/?utm_source=zendesk&utm_medium=email&utm_campaign=vernostni-program) a to podle svého aktuálního věrnostního statusu, který můžete zjistit na svém [účtu] (https://www.slevomat.cz/ucet/vernostni-program/?utm_source=zendesk&utm_medium=email&utm_campaign=ucet-vernostni-program).

Hezký den přejeme.

Sabina Shorná

Dobrý den, nabídka platí pro pokoj se společným sociálním zařízením. WC na pokoji není. Příjemný den přeji.

Markéta

Dobrý den.Nabídka platí pro pokoj se sociálním zařízením na pokoji nebo je to kalkulace pro pokoj, kde není wc..??

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru