Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Stylové dámské kabelky Michael Kors

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Romana

Dodavatel nefiguruje mezi obchody uváděnými přímo na oficiálních stránkách michaelcors.com – slevomate, kde má váš zákazník záruku, že nekupuje napodobeninu nebo šedý dovoz??

Brasty Group s.r.o.

Dobrý den, že nefigurujeme mezi obchody na oficiálních stránkách MK neznamená, že prodáváme napodobeniny. Naše zboží pochází výhradně od ověřených dodavatelů.
Slevomat si před spuštěním akce vždy vyžádá na kontrolu vzorový produkt a veškerou dokumentaci.
Nicméně, pokud budete mít pochybnosti o původu nebo nebudete s produktem jakkoliv spokojena, můžete zboží vrátit bez udání důvodu a budou Vám vráceny peníze v plné výši. Hezký den. S pozdravem Tomáš

Pavla Kubová

Dobrý den, moje připomínka je dnes pro Slevomat. U tak drahých kabelek by neškodilo mí detailnější popis a fotografie, jak kabelka vypadá ze strany a zevnitř. Myslím, že jste to odbyli.

Brasty Group s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za Vaši připomínku. Detailní popis všech kabelek naleznete na našich stránkách v sekci kabelky: https://www.brasty.cz/kabelky. Hezký den.
S pozdravem Tomáš

Maruška

Děvčata, na oficiálních stránkách MK najdete stejné kabelky jako zde, ale ceny jsou tady vyšší!! Jak je to možné, takhle balamutíte svoje zákazníky? To nemyslíte vážně…

Brasty Group s.r.o.

Dobrý den,
děkujeme za Vaši připomínku. Nicméně uvedené ceny se řídí pouze českým trhem. Hezký den.
S pozdravem
 Tomáš

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru