Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fotografování trochu jinak – retro styl

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Studioren s.r.o.

Zbylé snímky si můžete v případě zájmu dokoupit, viz ceníky firmy.
To by bylo uvedeno v nabídce, kdybychom je dávali zdarma.

Denisa

Děkuji za odpověď a měla bych ještě jeden doplňující dotaz, je uvedeno 25–35 různých snímků z nichž se vyberou 4 tištěné fotografie, které budou zaslané i elektronicky. A zbylé nafocené (25–35) dostanu také např. na flash disku, který si donesu? Velice děkuji za Váš čas a odpověď.Denisa

Slevomat.cz

Zbylé snímky si můžete v případě zájmu dokoupit, viz ceníky firmy. To by bylo uvedeno v nabídce, kdybychom je dávali zdarma.

Denisa

Dobrý den, v ceně tohoto voucheru je focení v jednom kostýmu? Pokud ano a bych měla zájem o fota ve 2 různých kostýmech, je možné se za příplatek domluvit a v jaké výši?Děkuji, Denisa.

Studioren s.r.o

Pokud by jste se fotila ráda ve dvou kostýmech, je potřeba zakoupit voucher 2×, pak se vám fotky násobí a nebo doplatit 300 Kč ve studiu.
Nebo se podívat na jiný balíček přímo ve firmě www.studioren.cz

Jaromír Mašek

Dobrý den, mám dotaz ke zhotovení obrázku, který mimo jiné použiji pravděpodobně jako PF2016. Zmiňujete, že je možné použití rekvizit, mám však specifickou představu. Obrázek tipu „Capo di Tutti Capi“, nemám však živou kočku !? Má představa je také, že bych se před focením zastavil u Vás a vše potřebné si vysvětlil. Je to takto možné? Předem děkuji, J.Mašek

StudioRen s.r.o.

Dobrý večer, zavolejte, prosím a zkusíme možnosti probrat. Renata Hofmann

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru