Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Skákání na trampolínách v Jump Parku

4,8 / 5 JumpPark Praha - Žižkov  (mapa) 9 388 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Jiří

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jaká je cena, jestliže si zamluvím celou halu jen pro nás (3 lidi)? Jestli je pořád stejná nebo dražší? Děkuji.

JumpPark Brno

Dobrý den,
cena je stále 3500,– Kč na hodinu.

Kryštof

Dobrý den, chci se zeptat jestli že půjdu do jumpParku můžu tam skákat samostatně nebo musím mít trenéra ??

Slevomat.cz

Dobrý den,
skákat můžete samostatně, bez trenéra.

JumpPark Brno

Dobrý den,

dítě do 120 cm je zdarma pouze k plnému vstupnému, což je 179 Kč. Slevy se nedají kombinovat, tudíž k voucheru ze slevomatu není možné dítě do 120 cm zdarma.
Rezervaci je třeba dělat pro počet skákajících lidí nezávisle od vstupů zdarma, čili ve Vašem případě pro 3 osoby.

Světlana

Dobrý den,
kupujeme 2 vouchery a chtěli bysme s sebou vzít dítě do 3 let, které vstupné neplatí. Při rezervaci termínu zadám počet osob 2 nebo 3? Děkuji za odpověď.

Lenka Bucková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda když chci trampolíny jenom pro děti (11 a 6 let), zda si musím s parnerem také kupovat voucher, když nebudeme skákat, ale budeme pouze jako doprovod? Děkuji

JumpPark Praha

Dobrý den,

v tomto případě nemusíte platit vstupné. Stačí, když přijdete s dětmi jako doprovod. Děkujeme a těšíme se na Vaši návštěvu.

Luboš

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak to funguje, když si jeden člověk koupí voucher a třeba dva nebo jeden s ním půjdou kolik pak ten doprovod platí a nebo jestli se víc a vyplatí a jestli to je vůbec možné aby si to koupili čtyři nebo více lidí a chodily tam do hromady jako skupina?

Dekuji.

JumpPark Brno

Dobrý den,
1 voucher platí pro jednoho člověka. Pokud je Vás víc, voucherů si kupte víc. Můžete přijít jeden s voucherem a ostatní bez. Vy platit teda nebudete, ostatní ano. Jinak teď máme akci, že je vstup za 130,– pro všechny. Dokud se neopraví jedna rozbitá trampolína. Skupinové slevy jsou až od 10 osob.

Lenka


Když jsme si koupili voucher a pak teprve zjistili, že je platný až až od února- nedá se zařídit ,abychom tam mohli už dříve ,když máme rezervaci?

JumpPark Brno

Dobrý den,
voucher lze uplatnit až od toho data 1. 2. 2016. Ale teď máme akci, že všechny vstupy jsou za 130,– dokud se neopraví jedna rozbitá trampolína. Tudíž ten cenový rozdíl není tak velký.

Petr

Muzu v rámci jednoho voucheru byt na trampolínach s mým dítětem 8 Let, které vyžaduje kontaktní Dozor,a je držitelem Ztp/P??
Děkuji

JumpPark Brno

Dobrý den,

voucher platí pro jednoho. Slevy nelze kombinovat, proto není možné jít na jeden voucher ve dvou.

Martina

Dobrý den, chtěla bych si objednat skákání na trampolínách pro dvě osoby – každý na dvě hodiny. Mám si tedy objednat 4 vouchery?
Děkuji za odpověď.

JumpPark Brno

Dobrý den,

jeden voucher platí pro jednu osobu na jednu hodinu. Tudíž chcete-li skákat dvě osoby dvě hodiny, píšete správně, že potřebujete 4 vouchery.

Jan R.

Dobrý den,
uvádíte,že kapacita areálu je 35 osob.Lze při takto (vysokém?) počtu skákajících zaručit dostatečný a (hlavně) bezpečný prostor pro všechny „hopsálky“? Je možné „uplatňovat“ všechny možné skoky,které jsou na Vašem ukázkovém videu? Díky za info.Jumpman H.

JumpPark Brno

Dobrý den,

právě proto je kapacita omezena na 35, aby bylo skákání stále bezpečné a zároveň byl zajištěn dostatek trampolín. Co se týká cviků ve videu, jsou proveditelné, nicméně je třeba brát ohled na své schopnosti, proto je lepší se skoky učit postupně či s trenérem.

Jana Šatavová

Dobrý den, mohou tam jít děti (14let) sami bez doprovodu rodičů?

JumpPark Praha

Dobrý deň,

Jediné omedzenie je pre deti do 130 cm, tie musia byť s doprovodom dospelej osoby. Myslím, že v prípade 14 ročných to bude v poriadku

Hana

Dobrý den, vstup je pro jednu osobu na 60min – je možné v rámci té hodiny, aby se vystřídaly dvě děti? Primárně je to jen pro jednoho, ale možná to bude chtít starší sestra jen vyzkoušet.. chci to jako dárek, tak se nemůžu zeptat. Díky

JumpPark Praha

Dobrý deň,

Bohužial to nieje možné, skákajúci pri vstupe dostane pások, ktorý sa nedá počas skákania vymeniť.
ďakujeme za pochopenie

Kateřina Gálová

Dobrý den, budeme na trampolínách sami? popř. kolik lidí může zároveň skákat?

JumpPark Brno

Dobrý den, kapacita areálu je 35 lidí. Pokud si nezamluvíte celou halu, skáče se ve větších skupinách do naplnění kapacity :)
Děkujeme za pochopení a přejeme krásné Vánoce :)

Pavel

Dobry den.
Je to vhodne pro trilete dite,kdyz je velka obsazenost?
Dekuji,Pavel.

JumpPark Brno

Dobrý den, doporučený věk je od pěti let :)
Děkujeme za pochopení a přejeme krásné Vánoce :)

Michal Žugec

Dobry den,
aky je stav trampolin? Naposledy boli dost vytahane a poskodene.
Dakujem,
 Michal

JumpPark

Ahoj michal,

V tejto chvili máme poškodenú najdlhšiu trampolínu, ale nahradná už je v Prahe na colnici, takže veríme že do Vianoc bude už nahodená

Martina Plachá

Dobrý den,

platnost voucheru je opravdu od 1.2.2016? Je to tedy dost zadlouho :-).

Děkuji, Martina

Slevomat.cz

Dobrý den, ano, platnost je od 1.2.2016. Chceme, aby zákazníci byli spokojeni, takže hlídáme s Jump parkem kapacity a nastavujeme platnost voucherů tak, aby si všichni zákazníci mohli pohodlně objednat termín, zaskákali si dosyta a zároveň mohli zakoupit voucher třeba jako vánoční dárek svým blízkým. Děkujeme za pochopení a přejeme krásné Vánoce! :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru