Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Troje termo legíny s bambusovým vláknem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Veronika

Dobrý den, za jak dlouho po platbě odesíláte objednávku? Garantujete ještě dodání do Vánoc?

Rokosová

Dobrý den, odesíláme do druhého dne, po přijetí kodu.

Lenka

Dobrý den, v případě objednávky přes Slevomat, šlo by k objednávce (tedy na jedno poštovné) přihodit i něco dalšího z Vašich stránek? Předem děkuji za odpověď.

Rokosová

Ano to není problém. je nás o tom musíte informovat na email kanavyy@gmail.com

Lenka Sur

Dobry den,

Jsou leginy pruhledne? Dekuji

Rokosová

Jsou neprůhledné.

Katka

Mají prosím legíny uvnitř chloupek a švy? Obrázek jim odpovídá – mají tak nízký pas? Děkuji

Rokosová

Ano, legíny mají chloupek a mají vyšší pas.

Míša

A bambusové vláko je k čemu? To je odpověď jak od pětiletého dítěte :-/

Rokosová

Pětileté dítě opravdu nejsem nás spíše zaráží dotazy, které se dají snadno najít na internetu

Bambusové vlákno

Bambusové vlákno je přirozeně antibakteriální, protiplísňové a antistatické (bambus obsahuje složku zvanou „bamboo kun“, která má přirozené antibakteriální a bakteriostatické vlastnosti, které tyto rostliny chrání před bakteriemi a plísněmi a proto přítomnost bambusového vlákna dokáže zničit až 70% nežádoucích bakterií).

Tkanina působí na dotek chladivě, ale zároveň dokáže udržet teplo. V létě tak má dítě pocit lehkého osvěžení a v zimě naopak zahřeje. Pleny z bambusu dětem dopřejí přirozený luxus. Bambusové vlákno absorbuje až 4× více vlhkosti než vlákno bavlněné a odvede tak přebytečnou vlhkost a pot. Díky struktuře vlákna je látka vysoce prodyšná, pokožka tak může přirozeně dýchat a zároveň je v bezpečí. Díky své jemnosti a hladkosti jsou bambusové produkty velice vhodné pro osoby s citlivou pokožkou.

Bambusová vlákna zabraňují nejen množení bakterií, jež jsou původem vzniku nepříjemného pachu a potu, ale jsou také rezistentní vůči houbám, kvasinkám a plísním. Tímto je zajištěna delší životnost textilního materiálu a také jeho stálobarevnost. Bambusová vlákna dokáží přirozeně ochránit pokožku před UV zářením. Kvalitní bambusové produkty dokáží zachytit přibližně 90 % škodlivých UV paprsků.

Na bambusových vláknech se vyskytují mikroskopické spáry a otvory, které zajišťují snadnou cirkulaci vzduchu. Tím je zajištěn odvod tepla od povrchu těla a jeho chlazení vzduchem z vnějšku. V letních měsících může být tímto způsobem dosaženo snížení tělesné teploty, v zimním období pak materiál dokáže teplo zadržovat a příjemně zahřát. Bambusový materiál je srovnatelný se syntetickým, jeho absolutní výhodou je přírodní původ a tedy i lepší vhodnost pro lidské tělo.

Míša

Jaký je prosím rozdíl mezi zeštíhlujícími a těmito legínami? V popisku jsem se to nedozvěděla, cena je také stejná..děkuji

Rokosová

Že mají bambusové vlákno.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru