Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ordinační bělení zubů

4,0 / 5 Stomatologie Husova Plzeň  (mapa) 44 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lenka R.

Dobry den,

chtela bych koupit „beleni zubu“ manzelovi jako darek, jelikoz nejsme z Plzne, zajimalo by me, jestli je mozne provest beleni pri jedne navsteve? Dale doporucujete dentalni hygienu, je mozna u vas objednat na dentalni hygienu s nasledujicim beleni, nebo je nutne casovy rozestup mezi dentalni hygienou a belenim? Dekuji

Stomatologie Husova

Dobrý den,
bělení je možné provést v jedné návštěvě v případě, že je na bělených zubech jen malé množství kamene, nemají žádné kazy a v okolí je jen mírný zánět dásně. Většinu objednaných pacientů bělíme rovnou.
V případě, že byste chtěla absolvovat i dentální hygienu, rozestup je vhodný co nejkratší.

Veronika

Dobry den, je opravdu nutne jit predem na vysetreni, zda je pro mne beleni vhodne?Je mi 27, problemy se zuby nemam, plomby asi jako kazdy druhy, tak normalne, kaz mi nasli pred mesicem a pul, ale nalezite jej osetrili. Takze chrup bych momentalne mela mit v poradku. Mohu si tedy u vas zakoupit voucher i bez vysetreni? P.S. jak dlouho po zaplombovani zubu je mozne podstoupit beleni? Dekuji.

Stomatologie Husova

Dobrý den,
pokud nemáte žádné významné problémy ve Vaší dutině ústní, je možné absolvovat rovnou ordinační bělení zubů bez předchozího vyšetření. Výplň stará měsíc a půl není problém, pouze se nevybělí.

Miroslav Klimovsky

MOHU DOPORUCIT SKVELE ZAOBCHADZENI A JEDNANI A SKVELEJ PRISTUP K BIELENI ZUBU A SKVELEJ POPIS POSTUPU CO VAM BUDU VYPRAVET.DEKUJI SESTRICKE

Miroslav Klimovsky

MOHU DOPORUCIT SKVELE ZAOBCHADZANI A JEDNANI A SKVELEJ PRISTUP K BIELENI ZUBU A SKVELEJ POPIS POSTUPU CO VAM BUDU VYPRAVET.DEKUJI SESTRICKE

Stomatologie Husova

Dobrý den, v ceně nejsou nosiče na domácí běleni, cena zahrnuje pouze běleni zubů v ordinaci. Doba objednaní je nyní maximálně dva týdny.

Simona

Dobrý den, chci se zeptat v ceně jsou i nosiče kt si pak člověk doma nandává ?děkuji.Jaká je objednávací a čekací doba na bělení k Vám?

Stomatologie Husova

Dobrý den, v ceně nejsou nosiče na domácí běleni, cena zahrnuje pouze běleni zubů v ordinaci. Doba objednaní je nyní maximálně dva týdny.

Lenka Gregoričová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je bělení vhodné i když mám na předních zubech kompozitové výplně. Děkuji.

Stomatologie Husova

Dobry den, beleni je mozne provest i kdyz mate na prednich zubech vyplne, nicmene ty svoji barvu nezmeni a je potreba je nasledne vymenit za vypln se svetlejsim odstinem.

Hana Němečková

Dobry den.
Ma beleni nejaky negativni vliv na zuby? Mam na mysli krehnuti zubu.

Stomatologie Husova

Dobrý den,
proces bělení trvalý negativní vliv na zubní tkáně nemá. Peroxid vodíku pouze rozruší molekuly pigmentů a tím změní barvu zubu. Do 14 dní se struktura zubu zmineralizuje do své původní podoby, zůstane pouze vybělený odstín.

K.

Dobrý den,

vadí při bělení nějak klasické amalgamové plomby?

Stomatologie Husova

Dobrý den,
amalgamové výplně při bělení nevadí. Problematické by byly pouze v případě, že by se v jejich bezprostředním okolí nacházel kaz.

Petra

Mela bych zajem o tuto nabidku. Nejprve mi tedy doporucujete navstivit Vasi ordinaci a az pote popripadne voucher zakoupit? Nerada bych zakoupila voucher a pote zjistila, ze pro me beleni neni vhodne. Do kdy plati tato nabidka? Dekuju

Stomatologie Husova

Dobrý den, slevová akce na Slevomatu bude ukončena 24.11.2015. Je vhodné absolvovat nejdříve vyšetření u dentální hygienistky, kde bude posouzeno, zda u Vás lze ordinační bělení provést.

Kateřina

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jak dlouhý je efekt vybělených zubů nabízenou metodou u člověka, který nekouří a nepije kávu. Chápu, že je to individuální, ale řádově. Děkuji.

Stomatologie Husova

Dobrý den,
vybělené zuby by alespoň půl roku neměly ztratit svůj bělením získaný odstín. Tato doba se dá prodloužit občasným používáním bělících past.

Petra

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda je veleni vhodne i v pripade, ze mam na nekterych zubech mensi bile skvrnky? Jestli je mozne docilit toho, aby vsechny zuby byly v jednom stejnem odstinu nebo se skrvnky jeste vice zvyrazni? Dekuji

Stomatologie Husova

Dobrý den,
bílé skvrny na zubech při bělení svoji barvu nezmění, nicméně bělením lze barevný kontrast mezi skvrnkou a okolní sklovinou zmírnit nebo skoro eliminovat.
Vzhledem k tomu, že je tato problematika velmi individuální, je potřeba zuby před bělením vyšetřit a rozhodnout o další postupu přímo v ordinaci.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru