Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Odolný smartphone FlameFox Drive s powerbankou FlameFox Power

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jana Janoušková

Dobrý den zajímalo by mě kdo je výrobce a jak je to s vyřízením případné reklamace? Děkuji Janoušková

FlameFox

Dobrý den pani Janoušková,
vyrábíme telefony v Činských továrnách. Servisní centrum mame v Brně. Poskytujeme základní záruku na 2 roky. S přátelským pozdravem, Flame Group

Kontriková Michaela

Dobrý den, v několika recenzích od uživatelů, kteří již mobil zakoupili se píše, že telefon wifi nemá ač ji inzerujete. A také že chybí v balení sluchátka. Jak to tedy prosím doopravdy je? Nerada bych telefon zakoupila a pak musela složitě vracet, protože wifi je pro mě důležitá. Děkuji předem za upřímnou a pravdivou odpověď. Hezký den Kontriková

FlameFox

Vážená paní Kontriková,

děkujeme za Váš dotaz. Co se týká Vašeho prvního dotazu, mobilní telefon FlameFox Drive wifi samozřejmě má. Sluchátka součástí balení bohužel nejsou a nejsou ani uvedena v technických parametrech mobilního telefonu. Kdyby Vás cokoliv zajímalo, neváhejte se se nás obrátit, rádi Vám pomůžeme. Přejeme Vám hezký den. S přátelským pozdravem, Flame Group

František

Dobrý den, dvolil bych se zeptat, jak je to s mechanickou odolností telefonu. Je zaručena nějaká limitní výška pro nepoškození pádem? Sklo displaye, fotoparátu a diody je nějak tvrzené proti poškrabání a rozbití?

FlameFox

Dobrý den,

mobilní telefon obdržel mezinárodní certifikát ochrany před vlhkostí a prachem s nejvyšším hodnocením IP68 a také certifikát TÜV SÜD. Pro ochranu displeje mobilního telefonu je použito speciálního plastu, který je třikrát silnější než sklo u běžných chytrých telefonů. Neexistuje žádný certifikát, který by Vám zaručoval, z jaké limitní výšky Vám může mobilní telefon spadnout, aby nebyl poškozen. Mobilní telefon je odolný, ale není nerozbitný. S přátelským pozdravem, Flame Group

Denis Racin

Pavlína: určitěěěěěěěěěěěěě

Pavlína Soukupová

Zdravím,
chci se zeptat jestli by bylo možné koupit telefon za tuto cenu ale zaplatila bych až po 10tém ?
Jsem momentálně bez peněz ale moc se mi líbí.

Slevomat.cz

Dobrý den Pavlíno,

je nám líto, ale toto vám nabídnout nemůžeme.

Hezký den přejeme.

Michal G.

Dobrý večer.
Chtěl bych se zeptat, zda telefon podporuje LTE?
 Děkuji

FlameFox

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Bohužel, mobilní telefon nepodporuje LTE. Kdyby Vás ještě cokoliv zajímalo, neváhejte se na nás obrátit. S přátelským pozdravem, Flame Group

Jaroslav Smrčka

Platba možná při dodání! Nelze? Z tohoto důvodu, že chcete peníze předem bez reálné záruky a s velmi pozdním termínem dodání jsem to vzdal. Vypadá to celé nejasně a podezřele… jsem sám obchodníkem 20 let a seženu si to tedy i bez bonusu raději jinde… :-)

Slevomat.cz

Dobrý den,

na Slevomatu dochází k úhradě vždy dopředu a již přes 1 000 000 zákazníků objednávku uhradilo dopředu a vždy dostali vše, co zaplatili – není se tedy čeho bát.

Hezký den přejeme.

Roman Piller

Dobrý den,
chci se zeptat jak je to u tohoto telefonu s wifi. V technických parametrech uvedeno je, a v recenzích na ten to telefon se píše že není. Děkuji za odpověd.

FlameFox

Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Model mobilního telefonu FlameFox Drive samozřejmě Wifi podporuje. Kdyby Vás ještě cokoliv zajímalo, neváhejte se na nás obrátit.

Miriam Sedláčková

Dobrý den, dá se mobil někde osahat? Tedy fyzicky? Syn je postižený, má sníženou hybnost rukou a potřeboval by si zkusit, jestli s ním bude moci manipulovat. Děkuji za odpověď.

FlameFox

Dobrý den,
děkujeme za Vaš zajem o mobilní telefon. Pokud jste z Brna, nebo blízkého okolí, můžete nás navštívit v naší brněnské kanceláři v Králově Poli – U Vodárny 3032/2a, kde si můžete osobně mobilní telefon vyzkoušet a kdyby se jste s ním byla spokojená, můžete jej u nás i zakoupit.
S přátelským pozdravem, Flame Group

FlameFox

Dobrý den,

děkujeme za Vaši zprávu. Jakmile se Vaše objednávka objeví u nás v systému, zadáme pro Vás powerbanku v černé barvě.

S přátelským pozdravem, Flame Group

Petra Mrzenová

Powerbanka FlameFox Power

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda mohu ovlivnit barvu powerbanky? Realizovala jsem objednávku. Měla bych zájem o černou. Děkuji Petra M.

FlameFox

Dobrý den,

děkujeme za Vaši zprávu. Jakmile se Vaše objednávka objeví u nás v systému, zadáme pro Vás powerbanku v černé barvě.

S přátelským pozdravem, Flame Group

Jitka Zavadilová

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jaká je kapacita té powerbanky,do jaké míry nabije telefon, a dále jsem se chtěla zeptat, jestli to GPS znamená, že mobil funguje jako GPS bez toho, aby byl v dosahu internetu nebo používal mobilní data.

Děkuji za odpověď Jitka

FlameFox

Dobrý den,
děkujeme za Vaš dotaz. Powerbanka má možnost nabijení mobilního telefonu FlameFox Drive do 75–80%. GPS funguje bez internetu a mobilní daty.
Společnost Flame Group přejí Vam hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru