Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rodinné vstupenky do Mořského světa pro dospělé i děti. Žraloci, želvy, piraně a spousta dalších živočichů a atrakcí!

4,4 / 5 Mořský svět Praha - Holešovice  (mapa) 2 425 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ivana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když chceme jet se třídou platí tahle sleva??

Hynek

Dobrý den, možná už to někde v textu bylo: věk 15 let je včetně ? Tedy pokud dceři je 16 let v květnu, může do té doby jít na dětský vstupku ?

Kateřina Martinezová

Dobrý den, nebudou k dispizici ty vyprodané vstupenky pro dva dospělé?

Mořský svět

Dobrý den. Bohužel tyto vstupenky již nebudou k dispozici. Můžete však využít variantu rodinné vstupenky 2+1, stále to bude pro vás výrazně levnější, než dvě vstupenky pro dospělé zakoupené za normální cenu na pokladně Mořského světa.

Bolvari Richard

Dobry den,kdyz jsme 4 clena rodina 2+2 z toho.jednomu je 18 let a je student a druhemu synovi je 10 roku jakou vstupenku mam koupit?,diky Bolvari

Mořský svět

V tomto případě je nejlepší zakoupit vstupenku 2+1 a na pokladně dokoupit jednoho studenta.

Pavla Předotová

Dobrý večer, jsme dva dospělí bez dítěte a jelikož je tento typ vstupenky již vyprodán, chceme se zeptat, zda je možné na rodinnou vstupenku 2 dospělí + 1 dítě přijít pouze 2 dospělí?

Mořský svět

Dobrý den. Samozřejmě to můžete takto využít.

Monda

Dobrý den. Mohu natáčet na kameru? Bez příplatku? Se světýlkem (ne bleskem)?

Mořský svět

Dobrý den. Fotit i natáčet můžete bez poplatku. Jediné omezení je, že se nesmí používat blesk.

Petra Viltová

Dobrý den,
asi se budu oapkovat,ale nechce se mi číst všechny příspěvky.
Pokud ai koupím voucher za 330,– pro 2 dospělé osoby a 1 dítě 9 let,tak dcerku 2,5 let mám zdarma? Té se vstupenka nekupuje? Ale nyní má 95 cm,co když nyní koupím a navštívíme mořský svět např. až za 2 měsíce,ona dosáhne toho metru,co pak??

Mořský svět

Dobrý den.
Pro vás je opravdu nejvhodnější vstupenka 2+1. Jestliže dcerka mezitím povyroste na ten metr, tak na pokladně mají určenou toleranci, takže problém nebude.

Hana

Dobrý den, máme dvojčata, holčička má 94 cm, kluk 98 cm. Pokud se k vám vypravíme až v květnu, kluk už možná bude mít metr možná ne. Poradíte mi, jaký voucher koupit? Díky.

Mořský svět

Dobrý den. Vzhledem k tomu, že jsou v nabídce již jen rodinné vstupenky, tak jednoznačeně doporučuji 2+1. Stále vyjde o mnoho výhodněji, než kdybyste kupovali pouze dva dospělé přímo na pokladně a zároveň budete mít i klid a chlapec se může hezky vytáhnout :)

Lukáš Petráček

Dobrý den,
mohu voucher využít k návštěvě pouze s partnerkou bez dětí?

Mořský svět

Dobrý den. Samozřejmě to takto můžete využít.

Lenka Kozáková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat 2 dospělí (byly bychom, ale společně se švagrovou) a 3 děti. Lze uplatit voucher, když nepůjdeme jako rodina?
 Děkuji

Mořský svět

Dobrý den. I když se vstupenka nazývá rodinnou, tak podmínka to rozhodně není. Rádi Vás tu se švagrovou a dětmi přivítáme.

Marcela

Dobrý den, chtěla jsem se raději zeptat, 2 dospělí a dvě děti 11 – 150 cm a 8 a 145 cm, tak budu muset vzít vstupenku za 370?
 Děkuji

Mořský svět

Dobrý de. Ano, peo vás je nejvhodnější vstupenka 2+2 za 370,–Kč

Mgr.Jana Slavíková

Dobrý den,učím ve 4.třídě ZŠ a ráda bych s 22 dětmi navštívila Mořský svět. Jak je to se slevou + hromadnou vstupenkou? Byl by nám poskytnut „průvodce“? Děkuji za odpověď.

Mořský svět

Dobrý den. Školy máme velmi rádi a proto mají nastavené už řadu let nezvýšené skupinové vstupné – viz odkaz: http://www.morsky-svet.cz/clanky/71-cenik-objednavka.html

Klenovcová Iveta

Dobrý den, jsem vdova a sleva by se mi moc hodila. Poskytujete slevu v tomto případě i na 1 dospěl. + 2 děti nad 1m výšky. Děkuji

Mořský svět

Dobrý den. Takovouto věc je možné udělat s rodinnou vstupenkou 2+1, ale rozhodně doporučujeme předem nahlásit datum návštěvy na email: sea-world@seznam.cz, abychom to mohli nahlásit na pokladně a nedošlo pak k nechtěným komplikacím.

Milad

Dobrý den, je nějaká sleva pro matku, babičku, dědu + 1 dítě do 1m? tedy 1+1 ? Děkuji

Mořský svět

Dobrý den. Nejsem si jistý, že dotazu správně rozumím. Dítě do 1 metru neplatí, takže byste platili jen za dospělé členy rodiny. Vstupenky pouze pro dva dospělé jsou již vyprodány, ale stále vám vyjde o hodně výhodněji zakoupit rodinnou vstupenku 2+1 zde v akci, než dvě vstupenky pro dospělé nebo seniory přímo na pokladně.

Tereza Horská

Dobrý den, mohu na vstupenku za 330,00 Kč jít jen 1 dospělý + 1 dítě? I tak to vyjde levněji než samostatně koupené vstupenky, tak chci jen vědět, jestli v tom nebude nějaký problém. Děkuji za odpověď.

Mořský svět

Dobrý den, problém to není žádný. Těšíme se na vaši návštěvu.

Michaela

Dobrý den, chci se zeptat když je již první varianta pro dva dospělé vyprodaná, mohu koupit druhou 2 dospělí + 1 dítě a jít tam bez dítěte (jen ve dvou dospělých)? Bude mi to na pokladně uznáno?
Děkuji.

Mořský svět

Dobrý den. Můžete to bez obav takto využít.

Kateřina

dobrý den bude mi stačit vstupenka za 330–2dospelí+1 díte nad 1metr ,když sebou vezmu ještě 2× dítě do 1metru výšky???píšete ,že ty jsou zadarmo,jen abych měla stoprocentně jasno…děkuji

Mořský svět

Dobrý den. Takto to můžete bez obav využít. Děti do 1 metru opravdu platit nebudou.

Marta

Dobrý den, lze vstupenku použít i na noční prohlídku s průvodcem? Děkuji.

Mořský svět

Dobrý den,
samozřejmě můžete využít vstupenku i na noční prohlídku. Ta nejbližší je tento pátek od 20 hodin.

emma

Dobrý den, dítě na vozíku je problém ?Dostaneme se k Vám ? Ráda bych mu to ukázala :-) a vstupné ? Jeden dospělý, jedno dítě (ZTP/P) co mám koupit ?

Mořský svět

Dobrý den. Do horního patra vede bohužel pouze schodiště o dvaceti stupních. I přesto zde máme hodně návštěvníků na vozíku – přízemí se dá projet naprosto bez problémů a nahoru se dá vozík i s dítětem vynést. Pokud návštěva proběhne do cca patnácté hodiny, mohou vám naši zaměstnanci s tímto pomoci. Po spočítání slevy na ZTP pro dítě a doprovod stále vychází výhodněji rodinná vstupenka 2+1 zakoupená zde na Slevomatu.

Helena

Dobrý den,jakou si mám koupit vstupenku 2 dospělý,3 děti ve věku 9,6 a 2,?Děkuji

Mořský svět

Dobrý den.
Záleží na výšce dítěte. Do 1 metru mají děti vstup zdarma. Předpokládám, že u vás se bude jednat o variantu 2+2 za 370,–Kč

Jana P.

Dobrý den, bylo by možné aby místo dvou dětských vstupů šel jeden dospělý? Např. 2 vouchery za 330 a šlo by 5 dospělých? Děkuji

Mořský svět

Dobrý den, Je nám líto, ale takto to bohužel využít nelze.

Ladislav Novy

Dobrý den a když mám dítě o 12cm na vic??Jsme dva dospělí a dítě jedno 12let a druhé 5let 112cm??

Mořský svět

Dobrý den. Doporučuji vstupenku 2+2. Na pokladně mají přesně vymezeno, kde je hranice jednoho metru a 12 centimetrů je již bohužel mimo toleranci.

Soňa

Dobrý den,
lze využít vstupenku za 370 pro 3 dospělé os. a půlroční dítě?
Děkuji.

Mořský svět

Dobrý den, Je nám líto, ale takto to bohužel využít nelze.

Veronika

Dobrý den, jsme dva dospělí a dvě děti- 2,5 roční(do 100cm) a druhé bude v dubnu 15 let, bude platit sleva i v případěm, že voucher využijeme později než v dubnu? Znamená dítě do 15 let do 15 včetně? Děkuji

Mořský svět

Dobrý den. Můžete klidně přijít i později než v dubnu, problém to nebude.

Petr

Dobrý den,Chci se zeptat jak by se daly vstupenky zkombinovat když mám 2 děti,ale jedno má 20let a druhé 5 let.Chtěl bych je vzít obě,ale jedno už je dospělé.Tedy 2 dospělí+dospělé dítě+ malé dítě.Díky za odpověď.

Mořský svět

Tady jde zkombinovat pouze varianta 2+1 za 330,– a dokupení jednoho dospělého na pokladně za 280,– Celkově by pak návštěva vyšla na 610,–Kč. Případně by bylo dobré se domluvit ještě s někým a vzít dvě rodinné vstupenky, což by vás vyšlo pouze o 50,–Kč dráže, než první varianta.

Jana Korsová

dobrý den,nebude, ještě k dispozici varianta za 280,– Kč. Rády by se k nám přidaly i dvě babičky. Nebo jim mohu koupit variantu za 330,– Děkuji

Mořský svět

Dobrý den. Bohužel varianta za 280,–Kč již k dispozici nebude. Doporučuji vámi zmiňovanou variantu za 330,–

Petra Ludvíková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli můžeme jít jen 2 dospělí bez dítěte na voucher za 280. děkuji

Mořský svět

Dobrý den. Ano, samozřejmě můžete.

Jana Korsová

dobrý den, když již první varianta vstupného je vyprodaná, je možné koupit variantu za 330,–, i když půjdeme 2 dospělí a jedno roční dítě??

Mořský svět

Dobrý den. Samozřejmě i tuto variantu můžete využít, stále to bude pro vás výrazně levnější, než dvě vstupenky pro dospělé za normální cenu.

Kateřina Holasová

Dobrý den, je možné v Mořském světě fotit zrcadlovkou případně i se stativem?

Mořský svět

Dobrý den. Fotit samozřejmě můžete a to i se stativem. Pouze požádáme o vynechání blesku – rybičkám to nedělá dobře.

Magis Paclikova

dobry den, pokud pujdou dva dospeli a jedno dite – nejsme rodina, kolik to bude stat? a odkdy voucher plati? potrebovala bych vstupne na tuto sobotu 25.2.2012.dekuju za odpoved

Mořský svět

Dobrý den. Pro vás by byla vstpenka 2+1 za 330,– a nevadí, že nejste rodina. Vouchery platí ode dneška, již jsme zde měli ráno návštěvníka s voucherem :)

Lenka

Dobrý den,
chtěla bych koupit 2 lístky pro dospělé a šel by s námi můj 7 letý syn, který má průkaz ZTP/P. Jakou si mám koupit verzi vstupenky? Děkuji.

Mořský svět

Dobrý den. Koukám, že se nám mezitím vstupenky pro dospělé vyprodaly a zůstaly jen rodinné, takže nyní je to ta vstupenka pr 2+1.

Sylva

Dobrý den, dá se voucher/vstupenka použít jen pro dva dospělé bez dětí? Děkuji.

Mořský svět

Dobrý den. V tomto případě není vůbec žádný problém.

Klára

Dobrý den, syn má 97cm výšku. Bude ho u vstupu někdo přeměřovat? Mohu na něj využít vstup zdarma?

Mořský svět

Dobrý den. Máme přímo u vchodu značku ve výšce metru a naši zaměstnanci samozřejmě berou ohled na zimní obuv plus nějakou toleranci, takže se bát nemusíte.

Pavla

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je možné koupit vstupenku – voucher za 280 Kč a uplatnit jí na vstup pro jednoho dospělého a jedno dítě 6 let?
 Děkuji

Mořský svět

Dobrý den, jak jsem psal již výše – lze to, ale je dobré předem nahlásit datum návštěvy, aby pak na pokladně nevznikly nechtěné komplikace.

Jakub

Dobrý den, pokud půjde 1 dospělý a dvě děti, mohu koupit voucher za 330 Kč?

Mořský svět

Dobrý den, jak jsem psal již výše – lze to, ale je dobré předem nahlásit datum návštěvy, aby pak na pokladně nevznikly nechtěné komplikace.

Lenka

Dobrý den, lze nabídku 2dosp+1dítě využít pro vstup 1 dosp a 2 děti do 15let? většinou chodím sama s dětmi…díky

Mořský svět

Dobrý den. Takovouto věc je možné udělat pouze když byste nám pak předem nahlásila datum návštěvy na email: sea-world@seznam.cz, abychom to mohli nahlásit na pokladně

Katka Olšaníková Dubová

Dobrý den, chápu dobře, že když koupím voucher za 330 Kč – 2 dospělý a jedno dítě do 15 let, můžeme na něj jít já s manželem, 4 letým prckem a zdarma můžeme mít s sebou 17 měsíčního syna? :o) děkuji

Mořský svět

Dobrý den. Záleží na tom, jestli 4 letý prcek nemá na výšku méně než metr, v tom případě by postačili vstupenky za 280,–. Kdyby měl náhodou více jak metr, tak pak je pro vás vstupenka za 330,– ideální.

Miroslav Šípal

Dobrý den, rád bych se zeptal, když půjdou 2 dospělí a dítě 1 a půl roku, jakou vstupenku mám koupit, tu za 280 nebo 330?

Mořský svět

Dobrý den, děti platí až od výšky 1 metru, takže postačí vstupenky za 280,–Kč

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru