Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rodokmen 5 generací ve formě diagramu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lucie Koubová

Dobrý den,

lze váš kupón využít i na pátrání, kdy znám záznamy v r. 1752, protože pátrám sama, ale nemohu se pohnout dál, neboť je vše už v latině? (Výchozí osoba 1752.)
Děkuji.

Rodoklan.cz

Dobrý den, poukaz lze samozřejmě uplatnit i s výchozí osobou z roku 1752. Při počátku pátrání v této době však nemůžeme zaručit dohledání pěti generací zpětně – z důvodu končících matrik a množství uváděných údajů v jednotlivých záznamech. Místo nich je možné na základě domluvy vyhledat jiné záznamy.

Barbora Melounová

Dobrý den, může být výchozí osobou můj praděda, když znám jeho datum narození (roku 1904)? Od svých prarodičů mám informace i o své prababičce a pradědovi, ale ráda bych se něco dozvěděla o dalších generacích. Děkuji za odpověď.

Rodoklan.cz

Dobrý den, Váš praděda určitě výchozí osobou může být. Ideální je, pokud bystě měla jeho rodný list nebo oddací list, v opačném případě je dobré znát alespoň místo narození a jména jeho rodičů pro kontrolu v matrikách. Pak již záleží pouze na tom, zda v dané oblasti jsou zveřejněné matriky z roku 1904 nebo bude zapotřebí Vaší plné moci k dohledání na obecním úřadě.

Lenka

uvidím někde Vaši práci, jak od Vás takový ručně malovaný strom vypadá?

 díky

Rodoklan.cz

Dobrý den, ukázku ručně malovaného stromu Vám můžeme zaslat e-mailem, kontaktujte nás prosím na juraskova@rodoklan.cz. Děkujeme

Lenka Hrdličková

Dobrý den,
spíše bych chtěla vypracovat pouze ten strom ručně malovaný, i to mi zpracujete na základě dat narození mých předků na tento voucher?Píšete do páte generace nebo až kam to bude možné dohledat.jak je to pak s doplatky, když budete moci zpracovat těch generací více.
Děkuji Hrdličková

Rodoklan.cz

Dobrý den, za základě voucheru Vám vypracujeme strom ve formě diagramu 5 generací zpětně. Ruční vytvoření stromu a vyhledání dalších generací je samozřejmě možné. Informace o cenách najdete na www.rodoklan.cz. Toto zpracování již trvá delší dobu než uvedených 14 dní – 1 měsíc.

Margita Pekárková

Dobrý den, ráda bych tento rodokmen dala manželovi jako dárek (ne vánoční). Mohu plnou moc dát i já, když to není můj přímý příbuzný? Děkuji Vám za odpověď,

Rodoklan.cz

Dobrý den, k vyhledání dat je potřeba údajů z přelomu 19./20.století. Pokud budete mít k dispozici například rodný/oddací list manžela, mohou na něm být tato data uvedena a nebude potřeba plnou moc řešit. V případě, že by tato data uvedena nebyla, mohou poskytnout plnou moc další manželovi příbuzní – sourozenci, děti… Tito příbuzní mohou mít na svých rodných/oddacích listech také potřebné informace. Vaše plná moc bohužel nestačí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru