Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Přenosné tašky přes rameno Puma a No Fear

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Tereza Vařeková

Souhlasim s paní Vladkou! Taška je hrozná! Mala, materiál hrozny. Mel to byt dárek,ale tohle by byla ostuda darovat! Za ty peníze jsem mohla mít úplně jinou, kvalitnější ..
Jsem ponaucena pro priste!

Slevomat.cz

Dobrý den Terezo,

to nás mrzí a zboží můžete zaslat zpět. My vám následně vrátíme částku kterou jste uhradila, tzn. v tomto případě 388,–.

Omlouváme se za vzniklé potíže.

Vlaďka

Taška vůbec neodpovídá uvedeným rozměrům! Je malá! Výška 20cm, šířka 14cm , hloubka 6cm. Klamete zákazníky. Zboží posílám zpět a trvám na vrácení celé částky,tzn. i za vyhozené poštovné. Celkem 388 kč!

RemipoSport

Dobrý den, vzhledem k poddajnému materiálu tašek jsou uvedené rozměry pouze orientační. Důležité také je, jestli tašku měříte volně položenou a nebo jako my, naplněnou molitanem. Pokud Vám nicméně zakoupené zboží nevyhovuje, tak ho samozřejmě můžete ve čtrnáctidenní lhůtě zaslat nazpět a odstoupit od smlouvy. My Vám následně vrátíme částku kterou jste uhradila, tzn. v tomto případě 388,–. Omlouváme se za vzniklé potíže.

Veronika Svobodová

ZDRAVÍM, JAKÁ JE NASTAVITELNÁ DÉLKA POPRUHU

RemipoSport

U tašky Puma je celková maximální délka popruhu cca. 144cm, u tašky No Fear je to cca. 124cm.

Lucie

Dobrý den,
můžete uvést rozměry obou tašek?

děkuji moc.

RemipoSport

Dobrý den,
rozměr tašek je vždy uveden v popisu příslušné varianty.

Veronika Králová

Dobrý den, ráda bych koupila Puma tašku a použila na koupi 70 kreditů. Bohužel nikde nevidím jak je uplatnit. Děkuji za odpověď.

Dnes i kredity končí proto Vás žádám o co nejrychlejší odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den,

děkujeme za zprávu i za váš zájem o naše nabídky.

Když budete mít zájem o některou nabídku, klikněte na zelené tlačítko „Koupit za“. Poté zvolte variantu voucheru, má-li nabídka varianty. V košíku pak vyplňte svoji e-mailovou adresu, počet voucherů a zvolte platební metodu. Před výběrem způsobu platby najdete zaškrtávací pole „Chci uplatnit XX kreditů“. Pokud máte například 200 kreditů a nabídka bude stát 250 Kč, uplatníte kredity a nabídka vás bude stát pouze 50 Kč. Když budete mít například 200 kreditů a nabídka bude stát 150 Kč, budete ji mít úplně zadarmo a ještě vám 50 kreditů zbude :-).

V případě, že chcete kredity uplatnit, je třeba být přihlášen ke svému uživatelskému účtu na Slevomatu, aby se vám možnost platby pomocí kreditů zobrazila. Pro přihlášení klikněte [zde] (http://www.slevomat.cz/prihlaseni/?utm_source=zendesk&utm_medium=email&utm_campaign=prihlaseni).

Kredity lze uplatnit pouze na nákup v hodnotě 150 Kč a vyšší. Věrní zákazníci s věrnostním programem Silver, Gold a Platinum pak kredity můžou uplatnit bez tohoto omezení.

Přeji fajn nákupy.

Gabriella

Dekuji a jeste jedna otazka, jak to postovne mam zaplatit? Vubec nevidim zadny postup, co pak s voucherem. To nejde zaplatit celkem s tim zbozim?

Slevomat.cz

Dobrý den,

poštovné bude hrazeno rovnou při objednávce a zde již voucher neobdržíte.

Po uhrazení čekáte již na doručení zboží.

Hezký den přejeme.

Gabriella Steinwald

Dobry den, pri odberu dvou tasek, bude postovne stejne? Dekuji g.

RemipoSport

Dobrý den, ano, při odběru dvou tašek je poštovné stejné.

Irena

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi taškou Puma a No Fear? Velikost to není, obrázek je stále stejný, tak nevím.
Děkuji Irena

RemipoSport

Dobrý den, pod hlavní společnou fotkou s popisem značek je pět malých detailních fotek nabízeného zboží. Na první třech fotkách je taška No Fear a na zbylých dvou fotkách je taška Puma.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru