Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Milionový Email: 1. kniha o e‑mail marketingu v ČR

4,2 / 5 milionovy ebook Brno  (mapa) 68 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Stanislava Mrázková, online marketér

Budování vztahu s klienty a následná komunikace, ať už emaily nebo jinou formou na základě hesla „Nejdřív pomáhat, potom prodávat“ mi funguje v podnikání už od roku 2006. Uvedení email marketingu do praxe před dvěma lety však nastartovalo moje podnikání úplně jiným směrem. Už nejsem otrok své práce, naopak, mnoho věcí funguje automaticky a bez mého přičinění jen proto, že používám nástroje, které na západě jsou celkem běžné, jen u nás jsou k nim lidé podezřívaví, protože jsou nové. Každý má právo mít na věc svůj názor z hlediska svých vlastních zkušeností. Je ale dobré si vše nejdříve zkusit v akci a pak udělat závěry.

Vaclav Gabriel

Moje dojmy a pocity z pana Kirše a jeho (s prominutím) spamovacích MLM systémů jsou pěkně shrnuty například zde:
http://owww.cz/tag/david-kirs/
Jen abyste nekupovali zajíce v pytli. V.G.

Stanislava Mrázková

Moje dojmy a pocity z pana Kirše jsou shrnuty například tady http://stanislavamrazkova.cz/email-academy-premium/
Jen abyste měli dvojí pohled na věc.

دانيال زانتي

Můžu vřele doporučit, ono kompletně celé portfolio Davida stojí za to ;-) a kdyby jste potřebovali referenci, rád poskytnu.

Iva, SmartEmailing

Děkujeme vám i Jaroslavovi za poklonu. Jsme rádi, že je naše práce inspirací. Iva

Marek Turnovec

E-mail marketing? Neměla by se pak kniha jmenovat spíš „Milióntý Email“? :-) Já jen že kdykoliv mi nějaká firma nabízela něco v souvislosti s e-mailovým marketingem, tak to byl v podstatě spam (tedy dle platné legislativy „nevyžádané obchodní sdělení“). Snad je tato problematika v knize také pokryta…

No a aby to byl také dotaz – proč knihu nemůžu nalézt nikde v běžné distribuci (vyhledávače zboží – nic, běžná distribuce – nic)?

Iva, SmartEmailing

Dobrý den, Marku,
tématu zákonné rozesílky věnujeme v knize celou kapitolu. :) Zatím byla k dispozici jen pro naše klienty, nyní jde do tisku pro veřejnost. Mějte se pěkně, Iva.

Jaroslav Janík

Chci jen říci že knihu naprosto doporučuji ;) A věřím že díky ní nastartujete svůj život jako to dělám já a jako to udělal David Kirš ;)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru