Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Italské dioptrické brýlové čočky

4,7 / 5 OPTIKA express Praha  (mapa) 5 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Kamila

Dobrý den, kterou nabídku zakoupit při cca +2 dioptriích? Děkuji pěkně.

Širinová

Dobrý den, při dioptriích +2,00 stačí index 1,5. Pokud tyto dioptrie máte na dálku a brýle máte celoobrubu (obruba je po celém obvodu z pevného materiálu) a chcete se vyvarovat zkreslení vzhledu oči(při dioptriích +2,00 se oči přes brýle zdají být větší) tak můžete využit nabídku v indexu 1,6, která už má asferický tvar a ten právě eliminuje toto zkreslení. Ale pokud máte brýle na čtení čili na blízko, tak Vám stačí index 1,5. Hezký zbytek dne!

Eva

Dobrý den, mám dioptrie do dálky i blízka, do dálky pravé oko –4,5,cylindr –1,0/90 + blízka –2,75,cylindr –1,0/90 a levé oko –5,0+ blízka –3,25,
prosím které skla by jste mi doporučila pokud bych chtěla brýle na blízko, a kolik by mě vyšlo kdybych chtěla multifokál. děkuji za info

Širinová

Dobrý den,
záleží ještě na tom jaká je obruba, do které to budete chtít zabrousit. Pokud bude plastová obruba(a ne moc velký průměr skel), tak Vám na blízko stačí index 1,6. Pokud budete chtít jemnější obrubu, nebo vázanou (napůl průhlednou), anebo pokud je průměr skel velký(nebo třeba jsou obdélníkové a jsou dlouhé) tak doporučují ještě víc ztenčenou v indexu 1,67. Jde o to, že minusová čočka je na okrajích tlustší, než uprostřed, takže čím menší sama čočka po zabroušení bude, tím bude tenčí. Co se týče multifokálu, tak u těch doporučují buď v indexu 1,67, teď v akci s 50% slevou za 6990,–Kč/pár. Nebo ty nejtenčí v indexu 1,74 v akci za 7990,–Kč/pár. V případě, že by byli plastové obroučky, tak se můžeme pokusit tam schovat i 1,6-ky, které jsou za 5990,–Kč/pár. Index 1,5 při takových dioptriích nedoporučují a doporučují asferický tvar (což všechny námi nabízené ztenčené čočky mají) . Nejlepší bude se u nás stavit. Přejeme Vám krásný zbytek dne a také víkend!

Dita

Dobrý den, prosím o upřesnění, o jakého konkrétního výrobce se jedná. Děkuji.

Širinová

Dobrý den,
Výrobcem je společnost LTL, SpA., Italie.
Přejeme krásný zbytek dne!

Lenka Paul

Ještě jednou…zapoměla jsem napsat že bych měla zájem o variantu index 1,5 s antireflexem.
 Děkuji

Širinová

Ještě jednou dobrý den přejí, index 1,5 ve Vámi požadovaných dioptriích je k dispozicí, takže můžete tuto variantu využit.
Hezky den!

Lenka Paul

Dobrý den,
mám dioptrie 5,25 na pravém oku a 5 na levém oku. Je pro mě využití vaší nabídky možné..? Děkuji

Širinová

Dobrý den,
Kromě samozabarvovacích brýlových čoček si můžete využit kteroukoliv variantu. Doporučují ztenčené, alespoň index 1,6, za prvé kvůli estetickému vzhledu a za druhé mají asferický tvar, což eliminuje zkreslení samotného vzhledu oka. Jistě víte, že přes brýle se oko buď zda být menší(při minusových dioptriích) a naopak oko vypadá větší při plusových dioptriích. Asferický tvar čočky, který nabízíme u indexu 1,6 a 1,67 značně eliminuje toto zkreslení.
Přejí krásný zbytek dne!

Blanka

Dobrý den,měla bych dotaz kolik by stály brýlové čočky 2v1 na dálku i na čtení.Děkuji za odpověd.

Širinová

Dobrý den,
Bohužel jsme si na poslední chvíli rozmysleli dat do akce i multifokály(to jsou ty 2v1), ale
stačí v naší optice říct heslo SLEVOMAT a budete mít 50% slevu na multifokály. FBS Factor v indexu 1,5 za 4444,–Kč a FBS Factor ztenčená v indexu 1,6 za 5555,– Kč.
Přejeme krásny zbytek dne!

Jana Bouskova

Dobry den,

Je mozne vyuzit Vasi nabidku i na –6,5 na pravem a –7,0 dioptrie na levem oku?

Dekuji za zpravu.

Širinová

Dobrý den,
Tyto dioptrie je možné koupit pouze v indexu 1,67. V indexu 1,5 a 1,6 jsou dioptrie do – 6,00. A u samo­zabarvovacích čoček do – 4.00.
Krásný zbytek dne!

Širinová

Dobrý den ještě jednou, teď mi kolegyně informovala, že Vámi požadované dioptrie máme i v indexu 1,6. Pokud je obruba plástová, tak si můžete klidně pořídit index 1,6. Pokud to ale máte do kovové obruby, nebo do vázané doporučují index 1,67 kvůli estetickému vzhledu.
Krásný den přejí!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru