Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurz sportovní a bezpečné jízdy na polygonu v Porsche Carrera 911

4,6 / 5 Pujcporsche.cz Jihlava  (mapa) 30 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Stanislav Hrudka

Dobrý den, v popisu voucheru je, toto: naučíte se ovládat svůj vůz a srovnáte ho se sportovním vozem Porsche Carrera 911 – znamená to tedy, že kurz absolvuji se svým vozem a poté budu mít možnost si to samé zkusit v porsche? Jak dlouho?

PUJCPORSCHE

Dobrý den Stanislave, děkujeme za dotaz. Ano, kurz absolvujete svým vozidlem a na vybraných stanovištích můžete vyzkoušet Porsche Carrera 911! Čas nestopujeme :) Budeme se těšit!

Tomáš

Objednal jsem si tento kupon a v PDF voucheru není aní zmíňka o Porsche Carrera 911, dokonce má voucher jiný nadpis, jmenuje se „Kurz sportovní a bezpečné jízdy na polygonu (Neděle 10. 4. 2016 v 8.00 hodin)“­. Proč?

Jan Zatloukal

Dobrý den Tomáši, děkujeme za dotaz. Kontrolovali jsme náhled voucheru, bohužel máte pravdu. Omlouváme pokud Vás to nějak zmátlo a mrzí nás to… Nechceme se tady vymlouvat, ale bohužel vouchery nevytváříme… a budeme je o to důsledněji příště kontrolovat. Můžete se spolehnout, že vše platí tak jak je uvedeno v nabídce Slevomatu! Naše hodnocení, předchozí ročníky toto vše zcela nezpochybnitelně dokazují. Budeme se těšit, přejeme hezké svátky!

Röschlová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak by se postupovalo v případě, že bychom daný voucher nemohli ze závažných důvodů do data platnosti využít – bude možné využít jiné datum nebo voucher bez nároku na vrácení peněz propadne? Děkuji za odpověď. Röschlová

PUJCPORSCHE

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Voucher je přenositelný na další osobu (lze darovat, prodat..) tzn. může být využitý někým jiným, kdo přijede. Využít voucher v jiném termínu není bohužel možné. Propadlé vouchery a vrácení peněz si řeší Slevomat sám, pro bližší a přesné odpovědi Vám doporučujeme obrátit se přímo na Slevomat. Budeme se těšit, přejeme hezké a svátky y vše nej v novém roce! :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru