Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zážitek pro dospělé i děti v úžasném Království železnic

4,6 / 5 Království železnic Praha  (mapa) 3 396 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ewa

Dobry den, mam jizdenku od Ceskych drah ale neni s mistenkou na jizdu Brno Praha. Plati na tuto jizdenku sleva na vstup?

Království železnic

Dobrý den i Vám, paní Ewo,
na tuto jízdenku bohužel nelze získat slevu.

Hezký den

Pepa Gon

Dobrý den, máte otevřeno i na Štedrý den tedy 24,12,2015. Děkuji za info

Království železnic

Dobrý den i Vám, vážený pane Gone, bohužel ne.

Království železnic je zavřeno jen 4 dny v roce, a to: 24., 25., 31. 12. a 1. ledna. Ve všech ostatních dnech, vč. svátků a prázdnin máme otevřeno.

Marcela

Dobrý den, měla bych 2 dotazy:
1/ Vnuk – 16 let, student železniční průmky, budoucí strojvůdce. Musí platit jako klasický dospělý? Bývalo dobrým zvykem, že vojsko a studenti mívali slevu. Jak by to bylo v tomto případě?
2/ Studuje hodně daleko, až na Moravě. Jarní prázdniny má až ke konci února. Dříve to nestihne, chtěla jsem mu to dát právě na ty prázdniny. Nebylo by možno platnost voucheru prodloužit, nebo platí striktně do 31. 1. 2016? Děkuji za informace.

Království železnic

Dobrý den i Vám, vážená paní Marcelo.
Vojsko dnes nebere měsíčně 120 Kč, jako tomu bývalo, ale slevy pro studenty v Království rozhodně máme a najdete je v našem ceníku. Ale to se netýká této akce. Zde jsou podmínky jasně vymezeny, a to jak stran druhů vstupenek, na něž je sleva zavedena, tak i jejich platnosti. Parametry akce nelze měnit. Je nám líto. Navrhujeme Vám, podívat se na web Království železnic, neboť věříme, že tam naleznete i další slevy, např. s místenkou ČD i jiné a snad některá z nich bude pro tuto situaci šikovnější. Případně nám napište na kontaktní mail (info@kralovstvi-zeleznic.cz), poradíme.

Dvořáková

dobrý den, ráda bych věděla zda jde tato sleva zaplatit z benefit plus. Děkuji za odpověď

Království železnic

Dobrý den i Vám, vážená paní Dvořáková, je nám líto, ale tuto informaci nemáme. V této diskusi totiž neodpovídají pracovníci Slevomatu, ale Království. My v Království jsme zde jen poskytovatelem služby, platbu provádíte prostřednictvím Slevomatu.cz, a tedy musíte projít jejich možné způsoby úhrady.

Slevomat.cz

Dobrý den,

pokud se jedná o benefity z této stránky https://www.benefity.cz/cz/, tak je možné je převést na naše platidlo na tomto odkazu https://www.slevomat.cz/benefity

Hezký den přejeme.

Michaela Majerová

Dobrý den, chtěla bych koupit voucher jako dárek pro tříčlenou rodinu. Jsou však z Rožnova pod Radhoštěm a do Prahy nejezdí tak často. Nešla by jeho platnost prodloužit?

Království železnic

Dobrý den i Vám, vážená paní Majerová,

akce tohoto typu s sebou přináší velmi přesně stanovené podmínky, a ty jsou svého druhu „daní“, za slevu. Je nám líto, ale neexistuje způsob, jak platnost těchto voucherů prodloužit, neboť při jejich uplatnění v naší pokladně probíhá on-line ověření v systému Slevomatu. Není nám známo, jestli nabízí Slevomat.cz způsob, jak platnost voucheru prodloužit, platí však, že na naší straně to udělat nedokážeme.

Irena L.

Dobrý den, prosím, jak rychlé je vyřízení voucheru? Chtěli bychom vyrazit už tuto sobotu 5.12. Děkuji

Království železnic

Dobrý den, obávám se, že nerozumím otázce… Voucher(y) vyberete, zakoupíte, a pokud jej hned uhradíte např. kartou, přímo si jej vytisknete a pak předložíte v pokladně expozice, kde zabere cca půl minuty jeho ověření a je Vám ihned vydána odpovídající vstupenka(y). Máte-li možnost platit on-line, pak je to otázka minut. Budeme se těšit na Vaši případnou návštěvu.

Petra K

Dobrý den,
neuvažovali jste o změně parametru výšky 1m za věk dítěte? Totiž znevýhodňujete vysoké (mladé) děti vysokých rodičů … Můj tříletý je vyšší než polovina pětiletých … Gaussova křivka je jaká je a někdo musí spadat do 98.-100. percentilu … Jen takový námět… Děkuji za zvážení.

Království železnic

Dobrý den i Vám, vážená paní Petro. Přiznáváme, že jde o zajímavý podnět a věřte mi, že jsme při stanovování cen vstupného hodně přemýšleli. Potíž je ale v tom, že je to vlastně jediná exaktně měřitelná hodnota u menších dětí a i tak se v naší pokladně občas dějí neuvěřitelné věci… (rodiče děti zouvají, požadují přeměření stanovené linie, nutí děti, aby se krčily a podobně). Jako malá soukromá firma, která nedostává desítky mil. Kč z daní na provoz jako např. ZOO, muzea nebo divadla, si bohužel nemůžeme dovolit menší děti pouštět zdarma a lepší nápad jsme zatím nedostali a ani jinde neviděli. Máte-li nějaký, prosím, napište nám na info@kralovstvi-zeleznic.cz rádi jej zvážíme.

Nikola

Dobry den, rada bych se zeptala, jestli se zvyhodnene vstupne tyka i senioru a pokud ano, mam zakoupit vstupenku pro dite do 15 let? Dekuji

Království železnic

Dobrý den, paní Nikolo, seniorské vstupné stojí 160,– Kč, takže je výhodnější jej zakoupit přímo na pokladně Království železnic. Pro dítě do 15 let je výhodnější zakoupit vstupenku se slevou zde na Slevomatu. Pro více informací o výši vstupného a možných kombinacích navštivte naše webové stránky, sekci Ceník vstupného.

Hezký den

Jméno

Dobry den,
chci se zeptat, zda s Billa kartou ma dite vstupenku zdarma.
 Dekuji

Království železnic

Dobrý den i Vám. Ano, s Billa kartou má dítě vstupenku zdarma, ale jako u všech nabídek na dětskou vstupenku zdarma i zde jde o akci 1+1, tedy aby byla vstupenka pro dítě do 15 let vydána, musí k ní být zakoupena jedna vstupenka pro dospělého za plnou cenu. Platí totiž zásada, že různé akce a slevy nelze sčítat ani kombinovat.

Kamila Rubešová

Dobrý den, během vánočních prázdnin je také otvřeno a lze využít voucher?

Království železnic

Dobrý den, paní Rubešová,
během vánočních prázdnin je mimo 24.12.,25.12.,31­.12. a 1.1. otevřeno denně od 9 00 do 19 00 s tím, že poslední prodej vstupenek je možné uskutečnit v 18 00. Voucher lze samozřejmě využít. Pokud máte voucher z předchozí akce, lze ho použít pouze do 30.12.2015
Hezký den

Irena Kozmanová

Dobrý den potřebovali bychom lístky 2dospělí 1dítě 8 a druhé 4roky jak to udělat s vouchery

Království železnic

Dobrý den i Vám, paní Kozmanová,

je-li mladší dítě menší 1 metru, doporučuji 2 poukazy pro dospělé, jeden pro dítě do 15 let a jednu klasickou vstupenku za 50 Kč. Pokud je vyšší, nezbude Vám, než koupit dva a dva. Lepší kombinace není a oproti klasické rodinné vstupence 2+2 za 600 Kč ušetříte poměrně málo. Jestliže ale nejste z Prahy a chtěli byste přijet vlakem, zkuste využít této nabídky: http://www.kralovstvi-zeleznic.cz/do-kralovstvi-jen-za-50-korun/

Ingrid

Dobrý den, chtěla bych se zeptat potřebovali bychom koupit 2 vstupenky pro dospělé a 2 pro děti,musíme koupit 4 vouchery? nelze pořídit 1 ? děkuji

Království železnic

Dobrý den, paní Ingrid,
ano, je nutné zakoupit 4 vouchery.
Hezký den

Natálie

Dobrý den,

Je Kralovstvi železnic bezbariérové?

 Dekuji

K

Dobrý den, paní Natálie,

celá plocha expozice je bezbariérová, pro pohyb mezi prodejnou vstupenek, která je na úrovni chodníku a 1. resp. 2. podzemním podlažím, kde jsou kolejiště, slouží vnitřní výtah. Kolejiště v 1. PP jsou ale poměrně vysoko a okolo nich je lávka se dvěma schody. K dispozici jsou však nájezdové rampy, které Vám personál na požádání rád k lávce vždy přistaví.

Na velké spodní kolejiště je výhled z galerie. Po sjetí výtahem do 2.PP., kde je toto kolejiště situováno, vidí vozíčkáři asi polovinu exponátů, z přední strany a větší část doplňkových výstav, neboť dále se snižuje podlaha a u samotného kolejiště jsou jen úzké lávky pro děti.

Toalety pro návštěvníky s pohybovým hendikepem jsou ve 2. podzemním podlaží.
Současně jsou k dispozici dotykové panely informačního systému expozice, kde je možné se dívat na některé detaily v kolejištích a věřím, že i ten bude k širšímu poznání kolejišť nápomocen.

Musím ale současně upozornit, že jsme již v minulosti narazili na jeden problém, stran atypického elektrického vozíku, který byl širší než je běžné a bohužel i širší než vjezd do vnitřního výtahu. Věřím, že taková potíž nenastane

Děkujeme za Váš dotaz a budeme se těšit na Vaši případnou návštěvu.

Hanka


Jaký voucher je pro dítě 2,5 roku?

Království železnic

Dobrý den, paní Hanko,

pro dítě do 1 m výšky se voucher nevyplatí – ty jsou určené pro dospělé a děti vyšší jednoho metru a mladší 15 let. Vstupné pro 2,5 leté dítě 50 Kč.

Království železnic

oprava poslední věty: Vstupné pro 2,5 leté dítě činí 50 Kč.

Natálie

Dobrý den, musím koupit vstupenku i pro dítě ve veku 12 měsíců?
Děkuji

Království železnic

Dobrý den i Vám, paní Natálie,

pro roční miminko v kočárku vstupenku nepotřebujete.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru