Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ručně vyráběný dort pro každou příležitost

4,4 / 5 Cukrářství Řehová Ostrava  (mapa) 194 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Karin Sýkorová

Tak já taky nemám dotaz, ale chci pochválit :) všechny tři dortíky (pražský, Florida a jarní) byly úžasné jak vzhledově, tak chuťově, krásně zabalené a paní cukrářky byly moc milé, dortíky připravily velmi rychle… hezky jsme s nimi oslavili první narozeniny našeho chlapečka :) moc děkujeme!!!

Cukrářství Řehová

Dobrý den paní Karin, moc Vám děkujeme za pochvalu. Těšíme se na Vaší další návštěvu :-) Zdraví Vás celý náš kolektiv.

katka

měla jsem z této cukrárny vynikající zákusky.....do­poručuji si zajít jen tak na kávičku a něco smlsnout,.)))

Cukrářství Řehová

Dobrý den paní Katko, jsme moc rádi, že Vám naše cukrářské výrobky chutnají. Zdraví Vás celý náš kolektiv a těšíme se, že nás opět navštívíte a na něčem skvělém si smlsnete. :-)

Veronika Vašendová

Moc doporučujeme, bylo to vynikající, krásný na pohled, výborně chutnalo, určitě můžeme doporučit všem. Na prodejně skvělá obsluha usměvavá a mimo tyto dorty jsme si odnesli další dobrůtky přímo z prodejny. Super, děkujeme!!Těšíme se zas.

Cukrářství Řehová

Dobrý den paní Veroniko, jsme moc rádi, že Vám chutnalo, a že jste spokojená! Těšíme se na Vaši další objednávku :-) Zdraví Vás celý náš kolektiv ;-)

Simona Spodniaková

Dobrý den,
já se neptám, jen chci říct, že po té, co mi bylo Vaše cukrářství doporučeno (cca 2 roky zpátky), tak se žádná oslava neobejde bez Vašich skvělých zákusků. A kdyby jen oslava. Naposled jsem jela toto úterý kolem a jen tak koupila zase vaše mini zákusečky. Cukrárnu můžu jen doporučit, jsou skvělí – od výrobků až po obsluhu :0))

Cukrářství Řehová

Dobrý den paní Simono, moc jste potěšila celý náš kolektiv :-) Děkujeme.

Markéta

Dobrý den,
je v pařížském dortu alkohol?
Děkuji za odpověď.

Cukrářství Řehová

Dobrý den paní Markéto, ne v Pražském dortu alkohol není.

Eva

tak otevírací dobu už vím, sem ji omylem přehlédla :-(

Cukrářství Řehová

Otevírací doba: PO 12:30 – 18:00 ÚT až SO 09:00 – 18:00 NE 12:30 – 18:00

Eva

Dobrý večer,
pokud bych si objednala dortík, ve středu 20. března je možnost si jej vyzvednout v pátek nebo v sobotu? a mohu poprosit do kolika hodin?Děkuji moc

Cukrářství Řehová

Dobrý den paní Evo, ano pokud si objednáte dortík během středy 20.3.2013 a sdělíte nám číslou voucheru, dortík Vám připravíme na pátek nebo sobotu a to vždy od 09:00 hodin do 18:00 hodin. Čas vyzvednutí nám můžete nahlásit telefonicky.

Zuzana

Dobrý den, prosím je šlehačka a případně i krém z živočišné šlehačky a normálního (živočišného)másla? Děkuji za odpověď

Cukrářství Řehová

Dobrý den paní Zuzano, ano dort Florida a dort Pražský je zdoben živočišnou šlehačkou. Pro alergiky, kteří mají bezlaktózovou dietu můžeme dorty nazdobit šlehačkou rostlinnou, to vše po telefonické domluvě. Dorty s máslovou náplní zde nenabízíme. Ty vyrábíme u nás v cukrárně běžně na zakázku.

Jarmila Janováčová

Dobrý den, mám malý dotaz, zda dorty také rozvážíte, pokud ano, tak do jaké vzdálenosti a za jakou cenu. Děkuji za odpověď a přeji krásný den. Také se chci zeptat, zda se jedná o malinké dortíky, nebo dorty klasické. Děkuji Vám.

Cukrářství Řehová

Dobrý den paní Jarmilo, dortíky z této akce nerozvážíme. Jsou k vyzvednutí vždy osobně u nás v cukrárně. Dortíky které jsou pataženy marcipánem, jsou malinké, rozměry jsou napsány u každého dortíku. Dort Florida a dort Pražský jsou klasické standartní dorty o průměru 22cm.

Veronika Rozehnalová-Drozdová

Dobrý den marcipánové dorty jsou uvnitř (korpus) stejné? Jenom jsou rozdíly ve zdobení??

Cukrářství Řehová

Dobrý den paní Veroniko, ano korpusy i náplně jsou v marcipánových dortech zde v nabídce všechny stejné. Tzn. každý dortík potažený mandlovým marcipánem se skládá z barevných korpusů a je plněn ovocným džemem.

Dagmar

Dobrý den, jaká je prosím váha pražského dortu? Děkuji…a lze eventuálně za příplatek udělat dort vetší (ať už pražský nebo marcipánový)? Děkuji:-)

Cukrářství Řehová

Dobrý den paní Dagmar, hmotnost Pražského dortu je 1000g. Dorty lze objednat pouze ty, které jsou zde v nabídce.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru