Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Roční předplatné časopisu Lidé a Země

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Mirka

Dobrý den,
prosím o informaci, zda bude v rámci předplatného časopis doručován i s případnými dárky (stejnými, jako kdyby byl časopis zakoupen v trafice.
Děkuji.

Mladá fronta

Dobrý den, nabízené předplatné se slevou je bez dárků.
Děkujeme.

Radka

Dobrý den, v ceně voucheru není uvedeno „včetně dopravy“. Kolik se bude platit za doručení za roční předplatné? Děkuji za odpověď.

Mladá fronta

Dobrý den,
cena předplatného je včetně poštovného a balného. Za doručení již tedy nic neplatíte.

Děkujeme.

Jan R.

Dobrý den,
lze po uhrazení předplatného zaslat dárkový voucher? (kde bude uveden název časopisu,počet čísel,příp.i jméno obdarovaného)
Je možné jej získat do vánoc?
Děkuji!

Slevomat.cz

Dobrý den,

dárkový voucher můžete jednoduše vytvořit samostatně a vybrat si z několika variant :).

Voucher naleznete ve svém uživatelském [účtu] (https://www.slevomat.cz/ucet/?utm_source=zendesk&utm_medium=email&utm_campaign=ucet)

Po otevření konkrétního voucheru se vám v pravé části obrazovky objeví tlačítko „Vybrat dárkový vzhled“. Na to stačí kliknout a poté si můžete vybrat dárkovou variantu, která se vám líbí. Na voucher můžete i vložit vlastní fotografii a věnování. Na stránce dárkového voucheru najdete také videotipy, jak voucher originálně zabalit. Originální balení doporučujeme, podle naší zkušenosti slaví velký úspěch :).

Pokud byste chtěli voucher nechat vytisknout na kvalitní papír, můžete se zastavit v naší [prodejně] (https://www.slevomat.cz/kontakt#shop/?utm_source=zendesk&utm_medium=email&utm_campaign=prodejna) v OC Nový Smíchov. Voucher vám také zdarma dáme do dárkové
obálky.

Přejeme, ať dárek udělá co největší radost

Petra Novosadová

Dobry den, jak mam chapat to, ze predplatne se automaticky prodluzuje, pokud neni zruseno? Po roce vycerpani voucheru se musin nekde odhlasit ,nebo jen staci, pokud nezaplatim prodlouzeni? Dekuji

Mladá fronta

Dobrý den,
stačí jen, pokud nezaplatíte předpis k úhradě, který Vám bude automaticky zaslán po skončení zaplaceného období.

Děkujeme.

Ivana Pecháčková

Dobrý den,
je možné vystavit mi na voucher fakturu, aby ji mohla proplatit škola? Chtěla bych časopis předplatit do školní knihovny, ale na to bych předem potřebovala vystavit fakturu. Je to možné? Přeji krásný den

Mladá fronta

Dobrý den,
fakturu Vám můžeme vystavit až po finálním vyúčtování akce ze strany Slevomatu, tj. v průběhu února 2016. Dříve to bohužel nelze provést.

Děkujeme za pochopení.

Markéta

Zdravím,
mohu zakoupit poukaz kamarádce jako dar, když ale nevím jistě, zda už náhodou nebyla kdysi předplatitelem? Děkuji za odpověď.

Mladá fronta

Dobrý den,
ano, předplatné můžete kamarádce zakoupit.

Děkujeme.

Natálie Hrazdírová

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, kdy dorazí první číslo když objednám tento týden? A lze případně první číslo doručit na jinou adresu než ty následující? Chtěla bych předplatné dát pod stromeček. Děkuji

Mladá fronta

Dobrý den,
jak je uvedeno v nabídce, předplatné bude zahájeno od č. 1/16, které vyjde kolem 10.ledna.

Adresa, kterou uvedete v aktivačním emailu, bude zavedena jako doručovací. Pokud byste ji chtěla v průběhu doručování změnit, je potřeba se poté obrátit na bezpl. tel. linku 800 248 248.

Děkujeme.

Tomáš

Měl jsem stejný dotaz jako Romana výše, loni to byl skvělý Vánoční dárek a bral jsem rovnou dva vouchery, časopis se moc líbil. Ale jestli to podmiňujete letos takto, že na stejnou adresu nemůže být uvedeno další předplatné, tak si holt vouchary nechte a předplatné prodlužovat také nebudu.

Romana

Dobrý den, znamená to, že když jsem akci využila loni, na stejné doručovací jméno a adresu mám už letos smůlu? Díky za odpověď.

Mladá fronta

Dobrý den,
bohužel ano, nesplňujete podmínku nového předplatitele, tj. na uvedenou doručovací adresu nesmí být posledních 12 měsíců doručován objednávaný titul.
Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru