Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Předplatné časopisu Svět na dlani + bonus

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Martina Pinkavová

Dobrý den,
Je možné nabídku zakoupit i když už předplatné u vás mám ? To znamená využít voucher na prodloužení předplatného ? Děkuji za informaci.

Slevomat.cz

Hezký den, Martino,

vouchery bohužel nejde slučovat na delší předplatné :-(.

Díky za pochopení!

Nikola

Dobry den, jaký den v měsíci chodí časopis? A je možné předplatné časopisu na půl roku od února? Dekuji za odpověď.

Gabriela Vašková

Dobrý den, ano pololetní verze je také možná a časopis vychází kolem 13 dne v měsíci.

Věra Kargerová

Dobrý den,
pokud dnes objednám předplatné, bude mi dárkový certifikát doručen do vánoc? Děkuji

Gabriela Vašková

Dobrý den, darovací list si můžete stáhnout hned na našich webových stránkách.

Petra P.

Dobrý den, jak se již ptala Zuzana asi před 14 dny na to jak vznikla cena původní cena 646 Kč… A vy jste jí odepsaly že: „Při zakoupení za tuto cenu, získáte roční př. + 2 nové spec. a půl roční př. v el.verzi 21.století. Cena na našich stránkách je při součtu všech těchto př. 646kč.“ Pokud je el.verze v ceně, tak proč ji máte v popisku jako Bonus?

Gabriela Vašková

Dobrý den, v součtu všeho je cena 646kč. Při slevové akci, již je zdarma elektronické předplatné.

Petra

Dobrý den, zakoupila jsem předplatné jako vánoční dárek a ráda bych věnovala dárkový certifikát. Kde jej naleznu? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Petro,

dárkový voucher můžete jednoduše vytvořit samostatně a vybrat si z několika variant :).

Voucher naleznete ve svém uživatelském [účtu] (https://www.slevomat.cz/ucet/?utm_source=zendesk&utm_medium=email&utm_campaign=ucet)

Po otevření konkrétního voucheru se vám v pravé části obrazovky objeví tlačítko „Vybrat dárkový vzhled“. Na to stačí kliknout a poté si můžete vybrat dárkovou variantu, která se vám líbí. Na voucher můžete i vložit vlastní fotografii a věnování. Na stránce dárkového voucheru najdete také videotipy, jak voucher originálně zabalit. Originální balení doporučujeme, podle naší zkušenosti slaví velký úspěch :).

Pokud byste chtěli voucher nechat vytisknout na kvalitní papír, můžete se zastavit v naší [prodejně] (https://www.slevomat.cz/kontakt#shop/?utm_source=zendesk&utm_medium=email&utm_campaign=prodejna) v OC Nový Smíchov. Voucher vám také zdarma dáme do dárkové
obálky.

Přejeme, ať dárek udělá co největší radost

Ivana Pecháčková

Dobrý den, takže na koho se mám obrátit, aby mi vystavil fakturu na 279 Kč, abych ji mohla předat účetní ve škole a oni to zaplatili? Já jim musím dát k úhradě fakturu předem. Nemohu si zde koupit voucher a pak si to nechat přes školu proplatit. Chápete, jak to myslím? Stále to tak jde?
Děkuji za odpověď
Hezký den

Slevomat.cz

Dobrý den Ivano,

pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, například pokud nakupujete přes FKSP, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se na obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Kde uplatnit“."

V případě platby přes proforma fakturu dojde k úpravě doby splatnosti, není tak třeba uhradit do 2 pracovních dní, jak standardně píšeme.

Hezký den přejeme.

Michal Dvořák

Dobrý den,
chci se zeptat jestli mi bude časopis zasílán doporučeně poštou (balík do ruky či na poštu) nebo jestli obyčejně do schránky bez mého vědomí?

Gabriela Vašková

Dobrý den,
časopisy jsou zasílány českou poštou přímo do vaší schránky.

Andrea Svobodová

Dobrý den,můžete mi říct jestli to jsou stará čísla za rok 2015 nebo to budou nová čísla za rok 2016.Předem Vám děkuji za odpověd.

Gabriela Vašková

Dobrý den,
Budou to nové čísla rok 2016

Zuzana

Dobrý den
můžete mi nějak vysvětlit,kde jste vzal cenu 646kč?
 http://predplatne.cz/katalog/ostatni/svet-na-dlani--19462.html

Gabriela Vašková

Dobrý den, na slevovém je uvedena cena 279kč. Při zakoupení za tuto cenu, získáte roční př. + 2 nové spec. a půl roční př. v el.verzi 21.století. Cena na našich stránkách je při součtu všech těchto př. 646kč.

Lenka A.

Dobrý den, kde zjistím Číslo voucheru Slevomat ? A když je to jako dárek kam zadat email darovné osoby pro bonus:Půlroční předplatné časopisu 21. Století v elektronické verzi (6 po sobě jdoucích čísel)

Slevomat.cz

Dobrý den Lenko,

číslo voucheru vám dorazí na email po uhrazení objednávky.

Následně je nutné voucher uplatnit:

JAK OBJEDNAT ZBOŽÍ:
Předplatné si objednáte prostřednictvím online formuláře.
Nabídka platí pro doručování na adresy v ČR.
Doprava: Dodání službou Česká pošta je zdarma.
Do 2 týdnů vám bude e-mailem zaslána informace o přesné délce předplatného a také přístupový kód a návod na čtení bonusového měsíčníku v elektronické formě.

Hezký den přejeme.

Ivana Pecháčková

Dobrý den,
chtěla bych vzít předplatné do školní knihovny. Bylo by možné vystavit mi fakturu k úhradě pro školu? Děkuji
Hezký den

Gabriela Vašková

Dobrý den, fakturu vystaví naše vydavatelství RF Hobby.

Eliška

Dobrý den, nevím, jak si mám vyložit, že uvadíte, že roční předpatné je z původních 646Kč za pouhých 279Kč. Přitom na Vašich stránkách uvadíte cenu za roční předplatné vč. dvou speciálů za 385Kč.

http://predplatne.cz/katalog/ostatni/svet-na-dlani--19462.html

Gabriela Vašková

Dobrý den, na slevovém je uvedena cena 279kč. Při zakoupení za tuto cenu, získáte roční př. + 2 nové spec. a půl roční př. v el.verzi 21.století. Cena na našich stránkách je při součtu všech těchto př. 646kč.

Iva Václavíková

Dobrý den, když si dnes zakoupím voucher, od jakého měsíce mi bude časopis doručen? Ráda bych voucher věnovala jako vánoční dárek. Děkuji.

Gabriela Vašková

Dobrý den, při objednání ve formuláři, jsou uvedené datumy a můžete si vybrat od kterého čísla si budete přát zařídit předplatné. S pozdravem,
Vašková

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru