Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Předplatné 21. století Junior a elektronická verze History revue

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Děti
ZDENĚK OPÁLKA

Zdravím , přemýšlím o předplatném časopiu ABC pro jedenáctiletého syna…kolik má Váš časopis stran,je lepší..? A pokud objednáme…kdy nejdří může dostat první číslo, nebo šlo by ještě to předcházející ? syn má svátek na štědrý den. Díky Zdeněk

Lenka Rychlá

Dobrý den,

chci se zeptat, zda k ročnímu předplatnému, je stejně jako v nabídce jinde na internetu dárek Svět žížal v hodnotě 269 Kč? Oproti půlročnímu předplatnému nevidím rozdíl, podle vašeho popisu. Ale roční je dražší víc jak o polovinu než půlroční, tak bych ráda věděla proč :) Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den Lenko,

v ceně voucheru na roční předplatné je následující:

Roční předplatné časopisu 21. století Junior (předplatné obsahuje 12 po sobě jdoucích čísel včetně dvou nových Speciálů, každé číslo navíc obsahuje další skvělé dárky: atraktivní a kvalitní dárek jako příbal, vtipná kartonová vystřihovánka)
Půlroční předplatné časopisu History revue v elektronické verzi (předplatné obsahuje 6 po sobě jdoucích čísel)
Dodání až do schránky v ČR zdarma

Hezký den přejeme.

Tereza Horská

Dobrý den,
mohla bych zakoupit voucher na roční předplatné a použít jej jako prodloužení předplatného, které synovi platíme již několik let? Předplatné mu končí vydáním 2/2016. Děkuji za odpověď.

RF Hobby

Dobrý den,
ano je možné to takto provést. Je ale potřeba dát do objednávacího formuláře poznámku, že si přejete začít zasílat od čísla 3/16.

Jana

Dobrý den,
zajímalo by mě, jestli je možnost nastavit datum, kdy začne časopis chodit. Chtěla bych ho dát synovci k narozeninám, které má ale až v dubnu. Napadlo mě, že voucher uplatním až ke konci jeho platnosti – tzn. v lednu. A např. v březnu by mohl začít chodit. Děkuji za odpověď.

RF Hobby

Dobrý den,
voucher můžete uplatnit hned, ale je potřeba uvést ve formuláři termín zaslání prvního čísla. Březen je však nejzašší možnost. Pozdější termín již nelze.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru