Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relaxujte s pastelkami! Velká kniha Vymalovánek

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Simona Sluníčko

Dobrý den, už dvakrát jsem si přes uvedený odkaz objednala se slevovým kodem velkou knihu omalovánek a stále mi nepřišel meil že objednávka byla přijata a kdy mi přijde. Kde je chyba? děkuji za kladné vyřízení Simona

Extra Publishing

Dobrý den, kontaktujte nás, prosím, na e-mailu akce@epublishing.cz s Vašimi údaji, abychom mohli objednávku překontrolovat. Děkujeme

Míša Rodová

Dobrý den, vcera jsem odeslala objednavku. Bohuzel jsem pri vyplnovani omylem zmackla jine tlacitko a chybne se mi vyplnil email. Nedostala jsem tedy zadne potvrzeni objednavky. Prosim kontaktujte me na emailove adrese, ktera nema na konci tu 0 jinak je v poradku. Predem velice dekuji za pomoc. S pozdravem. M.Rodova.

Extra Publishing

Dobrý den, kontaktujte nás, prosím, na e-mailu akce@epublishing.cz s Vašimi údaji, abychom mohli objednávku překontrolovat a e-mail upravit. Děkujeme.

Andrea

Dobrý den, chci napsat jen jeden postřeh – praktickou radu – obrázky jsou hezké, ale celkově je omalovánka spíše nepoužitelná, jelikož papír je tak tenký, že obrázky prosvítají a když je vybarvíte, tak nelze malovat na ten další.
Měl být každý obrázek na jednom listě, ne oboustranně!
Je to škoda.
V porovnání s konkurenčními omalovánkami těchto vzorů je sice levná, ale děti to nebaví, jelikož si to nemohou hezky vymalovat. V takovém případě je lepší si připlatit a mít lepší kvalitu, než je tato. Nebo máte v nabídce i kvalitnější?

Extra Publishing

Dobrý den, názor Vám nebereme. Ale přestože naše Vymalovánky opravdu nemají tak tlustý papír, jako některé mnohem dražší knihy (na druhou stranu pevnější, než leckterá omalovánka pro děti), jdou vymalovávat velmi zdařile. :-) Důkazem nechť jsou tyto galerie na Facebooku: https://www.facebook.com/vymalovankyprodospele/photos_stream a https://www.facebook.com/vymalovankyprodospele/photos_stream?tab=photos (Jinak na knihy se nespecializujeme, naše Vymalovánky existují pouze v podobě sešitů, s distribuční sítí v trafikách.)

Klarisek Tlamichova

Dobry den omalovanky uz sem zaplatila dne 18.12.2015 ale jeste mi neprisli ani mi neprislo kdy budou dorucene

Extra Publishing

Dobrý den, kontaktujte nás, prosím, na e-mailu akce@epublishing.cz s Vašimi údaji, abychom mohli objednávku překontrolovat. Děkujeme.

Karolína Váňová

Dobrý den, ja mam naprosto stejny problem jako Petra Melkova, jen jsem objednavala o den driv, tedy 3.12. Jste schopni dorucit zasilku do 23.12.? Jedna se o darek. Dekuji za promptni vyreseni. Dekuji

Dan

10.12. jsem objednal, potvrzení o odeslání jsem obdržel, ale zatím nic nepřišlo. Asi by bylo fajn informovat kupující jak to vlastně je. Česká pošta službami sice pokulhává, ale takové zpoždění u obyčejné zásilky? To fakt ne. A na vánoce to neházejte.

Extra Publishing

Dobrý den, kontaktujte nás, prosím, na e-mailu akce@epublishing.cz s Vašimi údaji, abychom mohli objednávku překontrolovat. Děkujeme.

Petra Melková

Dobrý den,
objednala a aktivovala jsem 4.12 voucher (potvrzení od Vás mi dorazilo 4. 12. 2015 13:39:01). Bohužel mi dosud omalovánky nedorazily (měl to být vánoční dárek). Nedošel mi ani avizovaný email o expedici.
Můžete mi prosím sdělit, kde je problém?

Předem děkuji.

Amélie Š.

Jak dlouho bude kniha v prodeji?

Slevomat.cz

Dobrý den Amélie,

nabídka bude aktivní do 4. ledna.

Hezký den přejeme.

Jitka Papoušková

dobrý den,16,12 jsem zaplatila objednávku,kdy mi dojde voucher????P.

Slevomat.cz

Dobrý den Jitko,

voucher byl již odeslán, ale pro jistotu jsem ho poslali znovu.

Hezký den přejeme.

Eva

Dobry den, objednala jsem 10.12., mam i potvrzeni od vas, ale dnes nic nedoslo. Je mozne, ze se zasilka zdrzela? Dekuji

Extra Publishing

Dobrý den, prosím kontaktujte nás na e-mailu: akce@epublishing.cz, prověříme to. Děkujeme.

Petra

Dobrý den , objednala jsem si Velkou knihu omalovánek odeslala jsem 59,– e-mail s kodem už mi přišel kod jsem zadala doformuláře kde jsem musela vyplnit jméno adresu atd pro doručení vše jsem udělala , ale zde na mém účtě mám pořád upozornění „1“ a když to rozkliknu je tam napsané že má objednávka není dokončena kde je problém když jsem formulář vyplnila ?!Předem děkuji za odpověď.

Laura

Dobrý den , odeslala jsem peníze a vyplnila fomulář kde jsem musela zadat kod voucheru , vše jsem udělala . Chtěla jsem se zeptat zda je vše v pořádku a můžu už jen čekat kdy omalovánky příjdou ? Předem děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den Lauro,

pokud jste postupovala dle instrukcí na voucheru, tak nyní již čekáte již na doručení omalovánek :)

Hezký den přejeme.

Lenka Malichová

Dobry den, 10.12. 2015 jsem z meho uctu 211954381/0600 poslala 99kc na ucet 238400856/0300 a do dneska jsou to 2 prac.dny jsem nedostala voucher,hledala jsem vsude-spam,moje nakupy a nikde nic nevidim-kde se stala chyba?! Prosim o pomoc-dekujiLenka Malichová

Slevomat.cz

Dobrý den Lenko,

vidím, že odkaz na voucher jsme vám v pořádku zaslali, odkaz na voucher vám nyní dorazí ještě jednou v následujícím e-mailu. Jeho předmět bude „Vaše objednávka“. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam. Pokud používáte schránku od Seznam.cz, může být e-mail ve složce [Hromadné] (https://www.slevomat.cz/blog/prispevek/377-hraji-si-s-vami-e-maily-na-seznamu-na-schovku/?utm_source=zendesk&utm_medium=email&utm_campaign=blog). Jestliže používáte Gmail, je možné, že e-mail bude v sekci „Promo“ či „Promotions“.

Návod, jak voucher využít, najdete vždy právě na voucheru. Až vám e-mail dorazí, stačí kliknout na odkaz, na kterém voucher najdete. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po [přihlášení] (https://www.slevomat.cz/prihlaseni/?utm_source=zendesk&utm_medium=email&utm_campaign=prihlaseni), kde vložíte e-mail a heslo. Heslo jsme vám na e-mail poslali po první objednávce, případně si na této stránce můžete nechat vygenerovat nové. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery.

Hezký den přejeme.

Lucie

dobrý den , objednala jsem si dvakrát Velkou knihu omalovánek. Ukazuje se mi, že objednávka ještě není dokončena a aby byla dokončena, mám někam napsat adresu a jméno adresáta, a kod voucheru do příslušného pole, bohužel netuším, kde toto můžu najít. Děkuji moc za pomoc

Slevomat.cz

Dobrý den Lucie,

vše je uvedeno na voucheru:

PODMÍNKY UPLATNĚNÍ:
1. Variantu. 1 a 2) – objednávejte http://www.epublishing.cz/vymalovanky-slevomat, variantu 3 objednávejte http://www.epublishing.cz/personalizovane-vymalovanky-slevomat

2. Vyplňte požadované údaje, zadejte doručovací adresu a jméno adresáta.

3. Kód voucheru zadejte do příslušného pole.

Hela Slachova

objednala jsem si Velkou knihu vymalovánek, podle návodu aktivovala , přišel mi mejl, ale pořád mi objednávka visí v nákupním koši a nemám ani informace kam zaplatit , z ceny by se mi měli odečíst kredity, nerada bych proto přišla o vymalovánky za 4– koruny a kredity díky

Slevomat.cz

Dobrý den Helo,

jak vidím, tak vše je již v pořádku.

Hezký den přejeme.

Sára

Dobrý den , chtěla bych se zeptat jak to funguje jelikož objednávám po prvé . Domů mi příjde přímo kniha omalovánek , nebo nějáký voucher jako s kterým někam musím jít a tam knihu omalovánek dostanu ? Předem děkuji za odpověd .

Extra Publishing

Dobry den, zde koupite voucher. Kdyz budete platit kartou, prijde Vam jeho cislo hned do mailu. Toto cislo nasledne zadate do naseho formulare i s postovni adresou = objednate si doruceni na svoji adresu. Na ni Vam zasleme Velkou knihu vymalovanek.:-)

Anna

Komunikace hrozná! 3 týdny čekám a nic, zprávy od Epublishing chodí různé – pošta ztratila Vaši zásilku, email o odeslání byl odeslán ale nepřišel, zkontrolujte si prosím složku Hromadné a spam a nikde nic? Objednání 19.11. – dnes je 11.12. a nikde nic, pokud bych se neozvala nikdo by nic neřešil.

Extra Publishing

Dobrý den, prosíme o trpělivost, jak jsme Vás již informovali do e-mailu, zásilka byla již dvakrát odeslaná (podruhé byla odeslaná včera, tj. 9. 12.), e-maily odchází vzhledem k množství odeslaných zásilek postupně, jste v pořadí. Děkujeme.

Květa

Dobrý den, voucher jsem zaplatila 4.12. a hned knihu objednala,což mi přišlo potvrzené emailem. Doposud jsem ale nic neobdržela, přitom garantujete při objednání do 7.12. doručení do 10.12. Jak si to mám vysvětlit?

Extra Publishing

Dobrý den, tyto objednávky byly již rozeslané, jak je uvedeno, již včera měla být zásilka ve schránce. Máme ale předvánoční čas, je možné, že pošta doručí s mírným zpožděním.

Míša P.

Dobrý den,
měla bych zájem o maminčinu Velkou knihu omalovánek, je to možné?
 Děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem, bohužel personalizované varianty jsou již vyprodané.

Petra Kostková

Dobrý den ,objednávala jsem si tuto knihu 2.12 . Kdy mohu očekávat doručení ?

Extra Publishing

Dobrý den, tyto objednávky byly již rozeslané, již včera měla být zásilka ve schránce. Máme ale předvánoční čas, je možné, že pošta doručí s mírným zpožděním.

Zuzka Friesz

Aké by bolo poštovné na Slovensko?

Extra Publishing

Dobrý den, mimo ČR v této akci nedoručujeme. Velká kniha vymalovánek je na Slovensku v prodeji v trafikách a kdybyste se měla zájem informovat se o zaslání do schránky v SR, napište nám prosím na: akce@epublishing.cz (Cena bude oproti ČR jen –mírně– vyšší.)

Nicol

Dobrý den,

Vymalovánky jsem v úterý objednala a zaplatila, ve středu mi došel email o odeslání a dnes ve čtvrtek uz byly ve schránce. Jsem velice příjemě překvapená, ze balík došel tak rychle. Moc děkuji !!!

Vymalovánky odpovídají zvýhodněné ceně, věřim ze na Vánoce určitě potěší :)

 Děkuji

Extra Publishing

Děkujeme a jsme rádi, že vše proběhlo tak bleskově. :-)

Eva Saková

Dobrý den,
chtěla jsem Vám touto cestou poděkovat, omalovánky jsou krásné a jako vánoční dárek originální. Už jsem si je u Vás objednala po čtvrté, děkuji za výhodnou akci.

Extra Publishing

Děkujeme mockrát. :-)

kristina

neplati sa postovne ani ak je dorucovacia adresa na slovensku?

Extra Publishing

Dobrý den, poštovné po ČR je v ceně. Mimo ČR v této akci nedoručujeme. Velká kniha vymalovánek je však na Slovensku v prodeji v trafikách a kdybyste se měla zájem informovat o zaslání do schránky v SR, napište nám na: akce@epublishing.cz

Dana

Dobrý den, takže pokud jsem aktivovala objednávku 1.12. dorazí do vánoc?

Extra Publishing

Ano, expedujeme ji tento týden.

Lenka Černohlávková

ještě jeden dotaz,dostala jsem potvrzující e-mail,ale na slevomatu je psáno,že objednávka není dokončená.

Extra Publishing

Dobrý den, takto obecně (bez znalosti Vašeho čísla voucheru): Je to proto, že Vaše výtisky ještě nebyly expedovány. Jak jsme psali výše, tento týden opět podáváme na poštu.

Lenka Černohlávková

dobrý den, 2.12.jsem si zakoupila voucher a zrovna i objednala,chtěla jsem se zeptat,kdy můžu omalovánky čekat,chtěla jsem je jako dárek.

Extra Publishing

Dobrý den, mrzí nás to, ale vzhledem k hromadné rozesílce a čekání na dotisk mělo těch 11 pracovních dnů v podmínkách akce své opodstatnění. U někoho se tento limit vůbec nevyužil a získal výtisk den dva po aktivaci, u jiného se těch 11 dnů využilo beze zbytku. Posíláme, jak nejrychleji umíme. :-) Dotisk dorazil do našeho skladu. Měla byste být v expedici připravené na tento týden.

Petra

tak to jsem prosvihla koukam :) potrebovala bych jich sedm a potrebovala bych je do pondeli :) skoda, ze jsem sem nekoukla vcera a nekoupila vcas

Extra Publishing

Když zaplatíte kartou, budete mít voucher(y) hned, hned aktivujete zaslání a můžeme Vás zařadit do expedice tento týden. :-) V podmínkách je sice uvedena dnešní půlnoc, ale když to stihnete do cca 6 hod. ráno, ještě se tam vejdete…

Extra Publishing

Pardon, omlouváme se! Vy žijete správně v úterý, my jsme v minulé odpovědi zůstali nesprávně o den nazpět, v pondělí … :-( Moc nás to mrzí, ale je to opravdu tak, jak píšete. Velkou knihu vymalovánek však můžete sehnat i v trafice. Tipy na prodejní místa v celé ČR uvádíme zde: http://www.epublishing.cz/velka-kniha-vymalovanek-na-prodejnich-mistech

Lucka

Dobrý den, od 2. 12. mám v mailu Vaše potvrzení, že jsem objednávku učinila a že mám počkat na upozornění, že jste zásilku expedovali. To se do dnešního dne nestalo, tak by mě zajímalo, kdy asi tak budete zásilku odesílat, když pak má jít ještě jedenáct pracovních dnů poštou. Pokud nepošlete zítra či pokud se pošta nepochlapí a nedoručí dříve než za 11 pracovních dnů, už hrozí, že to do Vánoc nedorazí.

Extra Publishing

Dobrý den, 11 dnů od aktivace expedujeme a pošta naštěstí není tak pomalá, zpravidla doručuje do druhého dne (i když teď před Vánoci jim to někdy trvá trochu déle). Poslední předvánoční dotisk budeme mít naskladněn dnes či zítra a co nejrychleji všechny aktivované objednávky podáme k poštovní přepravě. Měli bychom tedy stihnout i ten limit 11 dnů. :-)

Jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy budete zasílat další várky omalovánek.

Extra Publishing

Dobrý den, poslední předvánoční dotisk budeme mít naskladněn dnes či zítra a co nejrychleji všechny aktivované objednávky podáme na poštu.

Klárka Hyská

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda jsou omalovánky v průhledné či černé fólii? Sdílím schránku s tím, kdo je má dostat jako dárek a nerada bych přišla o moment překvapení, kdyby si je dotyčný vyndal ze schránky sám. Zároveň bych se ráda zeptala, kdy budete expedovat objednávky z 1.12. Moc děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, folie je černá. Při zběžné kontrole schránky by poznat nic být nemělo. Folie ovšem není neprůsvitná absolutně – kdyby někdo zásilku podrobněji zkoumal, zjistí, co je uvnitř.

Nicol

Dobry den, udelala jsem objednavku na 3ks ale nikde jsem nemela kolonku na vyplneni dorucovacich udaju. Vyplnila jsem jenom email, na ten mi dosly podklady k platbe. Je to tak v poradku ?

Extra Publishing

Dobrý den, takto je to v pořádku, ale zatím jde jen o polovinu postupu. :-) Jakmile voucher zaplatíte, budete mít jeho unikátní číslo. A s tímto číslem teprve provedete aktivaci zaslání Vymalovánek – a zadáte požadovanou doručovací adresu.

Dana

Dobrý den chtěla bych se zeptat kdy můžu očekávat omalovánky ve chránce? Na e-mail mi přišlo potvrzení = Aktivace doručení – Velká kniha vymalovánek (Slevomat), Odesláno: Úterý,1.Prosinec 2015 – 13:00. Děkuji za odpověď

Petra

Dobry den, kdyz objednam dnes, kdy omalovanky dorazi? Dekuji

Regina Timková

Dobrý den již jsem si zakoupila voucher, a ještě bych si jednu přiobjednala. Akorát se chci zeptat jestli by mi obě dvě přišly najednou nebo každá zvlášť? Jestli by to šlo udělat tak aby přišly pospolu

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Moc nás to mrzí, ale v tomto případě Vám opravdu přijdou dvě zásilky.

Danča

Dobrý večer, tak nakonec již bylo ve schránce. Igelitový obal natržený a pomačkané poslední stránky a lehce rohy, ale dorazilo.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme Vám za zprávu. Pokud je to tak špatné, prosíme, vyfoťte – stačí mobilem – a pošlete nám reklamaci s fotkou na: akce@epublishing.cz Pokusíme se to napravit.

Danča

Dobrý den,
Potvrzení objednávky mi přišlo 20.11., kdy tak mohu zásilku očekávat?
Děkuji.

Daniela

Dobrý večer,

dne 20.11.2015 mi přišel email o aktivaci objednávky od Extra publishing, mám objednanou 3× velkou knihu vymalovánek, do dnešního dne mi nic nepřišlo. Nejsem si jista, jestli je vše v pořádku.

Slevomat.cz

Dobrý den Danielo,

prosím kontaktujte nás na akce@epublishing.cz

Hezký den přejeme.

Monča Sedláková

Dobrý den, bylo by možné využít voucher i na nové vydání vymalovánek?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Voucher platí pouze na toto konkrétní vydání Vymalovánek.

Lucie R

Dobrý den,
přišel email že,Odesláno: Úterý, 24. Listopad 2015 – 12:17 a stále nic nepřišlo
Je to opravdu poslané???

Extra Publishing

Dobrý den, pokud Vám došel e-mail o expedici, tak zásilka byla skutečně odeslána. Pokud by zásilka nepřišla ani dnes, 1. 12. 2015, kontaktujte nás na akce@epublishing.cz. Děkujeme.

Petra Bartoňová

Dobrý den, vouchery jsem si aktivovala 23.11. 2015. Kdy mohu očekávat zásilku?

Extra Publishing

Dobrý den, další zásilky budeme rozesílat během tohoto týdne, o přesném termínu expedice budete informována prostřednictvím e-mailu.

Marcelka Piková

Dobry den,

vymalovanky dosly, ale me teda dost mrzi, ze nekde se tu psalo, ze se na ne muze kreslit cimkoliv… Bohuzel se mi ale fixy lehce propsaly na druhou stranu, takze jsou obrazky nepouzitelne :-(

Extra Publishing

Dobrý den, když se podíváte do galerií vymalovaných obrázků, najdete tam samozřejmě většinu vymalovanou pastelkami, což doporučujeme, už jenom pro škálu odstínů, kterých jde dosáhnout, ale sem tam také fixy. Jedna galerie zde: https://www.facebook.com/vymalovankyprodospele/photos_stream druhá galerie zde: https://www.facebook.com/vymalovankyprodospele/photos_stream?tab=photos

Míra

Krásné ránko, náhodou ještě jiné omalovánky v nabídce nemáte zn. Ježíšek ? Rád ohodnotím bude-li umožněno.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme Vám za zájem. Pokud jde o Velkou knihu vymalovánek jako dárek pod stromeček, tak opravdu můžeme nabídnout především právě tuto Velkou knihu. Pokud byste ale měla zájem o další vymalovávání, mrkněte sem: http://www.epublishing.cz/vymalovanky a navštivte případně trafiku. Seženete tam dva sešity o 36 stranách, každý za 39,90 Kč, Protistresové vymalovánky a Inspirativní vymalovánky. V úterý 1. prosince budou mít navíc Protistresové vymalovánky zbrusu nové vydání. :-)

Georg

Také bych rád ohodnotil nákup, ale je překážka na Vaší straně. Dál bych rád věděl zda neplánujete něco podobného i pro děti ???? dík

Extra Publishing

Dobrý den, přímo pro děti zatím neplánujeme:-). Vouchery průběžně hromadně uplatňujeme, nyní se řeší přímo na Slevomatu, prosíme o strpení. Děkujeme.

Alena

Dobrý den,děkuji omalovánky mám již doma a ráda udělím hodnocení, ale bohužel ani po 7 dnech není voucher od Vás označen jako uplatněný. Nejsem sama kamarádky jsou na tom stejně ..... co s tím ? děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, vouchery průběžně hromadně uplatňujeme, nyní se řeší přímo na Slevomatu, prosíme o strpení. Děkujeme.

Renata J.

Dobrý den, mají tyto omalovánky stejnou gramáž papíru jako ty v trafikách, prosím?

Extra Publishing

Dobrý den, gramáž papíru je naprosto stejná, jako u Velké knihy Vymalovánek, která je v běžném prodeji.

Extra Publishing

Ještě dodáme – zatímco gramáž papíru i ostatní polygrafické parametry jsou shodné, na Slevomatu prodávané vymalovánky se liší tiskem na titulní a zadní straně. 1) Titulní strana zdejších vymalovánek neobsahuje EAN kód ani natištěnou cenu, aby šla případně věnovat jako dárek (verzi z trafiky samozřejmě jako dárek můžete věnovat také, ale musí na ní být EAN kód i uvedená cena). 2) Zadní strana zdejších vymalovánek obsahuje o jeden motiv k vymalování navíc (zatímco u verze z trafiky je na ní zobrazen – jako jakési lákadlo – výběr z motivů uvnitř).

Veronika Vaisová-Husová

Dobrý den,
chtěla bych objednat 2× standardní vymalovánky za 99 a i tu velkou osobní.. mám tedy objednat dva rozdílné vouchery? Jak postupovat, pošlete to v jedné zásilce?
Děkuji, Veronika

Extra Publishing

Dobry den, dekujeme za zajem. Ano, dva vouchery. Budou dve zasilky: standardni vymalovanky zasilame obycejne v cerne folii, personalizovane doporucene v bublinkove obalce.

Janáková

Dobrý den, voucher jsem aktivovala 18.11 jen se chci zeptat, zda dojdou omalovánky do Vánoc při tak velkém objemu objednávek? Děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, určitě ano – počet objednávek nás opravdu překvapil. Dělali jsme dotisk, čili pokud se něco nevejde do expedice tento týden, vše pošleme z dotisku příští týden. A jakmile už kusy nebudou, akci se Slevomatem, ač neradi, zastavíme. :-)

Extra Publishing

Zavolejte nam nebo napiste prosim znovu, vyresime to.:-) Doporucene odesilame personalizovanou variantu.

Aneta Sládková

Dobrý den,
také mi zásilka nebyla doručena. Již jsem k Vám volala abylo mi sděleno, ať se zeptám na poště. Bohužel ani tam zásilku nenašli.
Příště by bylo lepší zásilku posílat alespoň doporučeně. Takto nemám u sebe ani doklad, ani Vymalovánky.
S pozdravem,
Sládková

Slevomat.cz

Zavolejte nam nebo napiste prosim znovu, vyresime to.:-) Doporucene odesilame personalizovanou variantu.

Lucie

Dobrý den, 20.11 jsem platila převodem a dosud mi to píše není platba???

Slevomat.cz

Dobrý den Lucie,

jak vidím, tak voucher vám byl před chvílí poslán :)

Hezký den přejeme.

Petra Nohejlová

Dobrý den, mám stejný problém.. Zásilka doposud nepřišla.. Jak toto řešit?

Extra Publishing

Dobrý den, pošlete nám prosím na: akce@epublishing.cz Vaše údaje (nebo stačí přeposlat potvrzení aktivace, které jste od nás na mail dostala). Podíváme se na to. Díky.

Petra Vostrá

Dobrý den, voucher jsem uplatnila hned v první den akce a minulou středu mi bylo e-mailem sděleno, že moje objednávka byla odeslána, ale do dnešního dne mi bohužel zásilka nepřišla.

Extra Publishing

Dobrý den, kontaktujte nás prosím na: akce@epublishing.cz Zásilka se zřejmě ztratila, pošleme ji znovu.

Natálie Černohorská

Michaela: U nabídky bylo napsáno, že aktivace musí proběhnout do neděle 15.11 aby přišla zásilka 20.11. Jestliže jste aktivovala voucher až 16.11, tak přijde později

Michaela

Dobrý den, můžu se zeptat co je s objednávkou když jsem aktivovala voucher už 1¨6.11. a stále nepřišel ??

Lenka

Dobrý den,
beru zpět svůj předchozí dotaz a velmi se omlouvám, zásilka dorazila přesně tak jak měla, nakonec se dnes našla (bohužel jsem při výběru schránky nebyla doma osobně a zásilku rodina zaměnila omylem za něco jiného.).

Extra Publishing

To jsme rádi. :-)

Lenka

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda je všechno v pořádku, když jsem si voucher aktivovala do neděle 15.11. a v pátek 20.11, jak jste udávali, mi zásilka nedorazila.
Děkuji a přeji hezký zbytek víkendu.

Lucie Maxová

Dobrý den, mohu se zeptat, proč stále vidím v sekci Mé nákupy, že objednávka nebyla dokončena, kdy už mám vymalovánky doma? děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

jakmile bude voucher uplatněn, tak vám tato informace bude změněna.

Případně využijte tlačítko skrýt :)

Hezký den přejeme.

petr Hadrousek

Dobry den chci se zeptat jak bude kniha zaslana kdyz sem kousek od znojma a jak dlouho bude ohadem trvat doprave

Extra Publishing

Dobrý den, zásilka je zasílána po celé České republice prostřednictvím České pošty. Doba doručení je maximálně 11 dní od registrace voucheru.

Kateřina S.

Dobrý den,

17.11. jsem zakoupila a aktivovala voucher, na e-mail mi přišlo potvrzení, ale na slevomatu je stále napsáno, že objednávka nebyla dokončena. Je všechno v pořádku? Dorazí mi omalovánky?
 Děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, pokud jste, jak píšete, v pořádku provedla aktivaci, nyní prosím vyčkejte na expedici. :-) Jakmile výtisk podáme na poštu, i u Slevomatu jej uvidíte jako vyřízenou objednávku.

Marta

Dobrý den, dnes jsem dostala Voucher, aktivivala si jej. Kdy mohu očekávat omalovánky? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

jak je u nabídky uvedeno, tak doba dodání je do 11 dní.

Hezký den přejeme.

Jan Ramajzl

Dobrý den,

pokud si budu objednávat 2velké knihy bez personalizace dnes, tj. nestihl jsem to do 15.11.2015 kdy mohu očekávat, že mi dorazí? Děkuji za odpověď a hezký den.

Extra Publishing

Dobrý den, ve středu 18. 11. jsme expedovali všechny zaregistrované vouchery až do pondělního rána 16. 11. Další budeme expedovat průběžně.

Tomáš

Dobrý den,
chci se zeptat, zda knihy odesíláte doporučeně? Aby při přepravě nedošlo k poškození ze strany dopravce, tak abych byl jištěn pro případnou reklamaci. Díky

Extra Publishing

Dobrý den, variantu 3 – personalizovanou, samozřejmě zasíláme doporučeně v bublinkové obálce. :-) Varianty 1 a 2 obyčejně, zabalené ve folii. Vše prostřednictvím České pošty.

Kateřina Čejčíková

Dobrý den, zasílali jsme peníze a měly by být už týden doručené, ovšem žádný e-mail s Vouchrem nám nedošel.

Dagmar Brusová

Dobrý den, prosím chci se zeptat,dnes odešlu peníze přes složenku, tam musím také vyplňovat někde voucher? Objednávám zde poprvé, tak se raději ptám a potom kam mám zaslat svou adresu?Děkuji

Janča Chucky

Dobrý den,knihy jsem objednávala již 6.11. a stále nic,mohu se zeptat kdy mi zásilka dojde nebo v jakém je stavu?Děkuji.

Extra Publishing

Dobrý den, takto je to v pořádku. V dodacích podmínkách je uvedeno: Aktivujete-li si voucher do neděle 15. 11. 2015 včetně, již v pátek 20. 11. 2015 se můžete těšit na zásilku.
Objednávka Vám tedy bude doručena v pátek 20. listopadu 2015.

Šárka Kučerová

Dobrý dem, kde prosím najdu číslo voucheru?

Jitka Plšková

Dobrý den, číslo voucheru je uvedeno přímo na voucheru, který Vám zaslal Slevomat. Je označeno zpravidla jako kód voucheru a bývá uvedeno hned nahoře.

Pájinka Hlavienková

Dobrý den, na stránkách objednávek mi to pořád píše „Objednávka tohoto zboží ještě nebyla dokončena! Aby vám zboží mohlo být doručeno, postupujte prosím podle instrukcí na voucheru“, i když jsem objednala dle instrukcí a došel mi email od dodavatele Extra Publishing – aktivace Velká kniha vymalovánek (Slevomat) – kopie vyplněných údajů (pro kontrolu), ale v objednávkách mám pořád jako nedokončenou objednávku. Můžete mi prosím poradit co mám ještě dělat a kde je chyba?

Extra Publishing

Dobrý den, pokud jste, jak píšete, v pořádku provedla aktivaci, nyní prosím vyčkejte na expedici. :-) Jakmile výtisk podáme na poštu, i u Slevomatu jej uvidíte jako vyřízenou objednávku. Výtisky budeme expedovat ve středu.

Anna Hostičková

Dobrý den, jestliže bych chtěla jednu knihu personalizovanou a dvě základní za 59.- Kč, kolik musím mít voucherů?

Extra Publishing

Dobry den, 1 voucher = personalizovana kniha za 199 Kc + 2 vouchery = po 1 ks za 59 Kc. (Pokud byste ovsem chtela 2 ks dorucit na jedinou adresu, staci Vam 1 voucher = 2 ks za 99 Kc.)

Petra Kašpárková

Dobrý den, je ještě možné objednat 2×knihu za 99,–Kč???? nabídku vidím, ale nejde mi rozkliknout a objednat, jen varianta za 59,–Kč.
 Děkuji

Extra Publishing

Dobry den, je to mozne, zkuste nyni.

Alex

Co to jsou Vymalovány? Znám jen Omalovánky, ale tento patvar je pro mě novinka. Zkrátka v Brneli mají „vymalováno“ 😂

Extra Publishing

Dobrý den, slovo Vymalovánky je v podstatě synonymum pro Omalovánky. Toto slovo se běžně užívá a nejedná se tedy o čistě brněnskou záležitost. :-)

Ivana Coneva-Kašparová

Dobrý den. Než jsem si stačila přečíst otázky ,tak jsem samozřejmě objednala a mám 2×2 knihy a napsal jsem vouchery do jedné objednávky za sebe … Mám to tedy špatně , a jak mám postupovat ted? Diky

Extra Publishing

Dobrý den, prosím, přepošlete nám mail od nás, potvrzující aktivaci, na: akce@epublishing.cz s popisem Vašeho problému. Uveďte prosím dvě čísla, obou dvou, voucherů. V pondělí se na to podíváme a vyřešíme to, nebojte. Děkujeme, P.

David

Dobrý den, mám zájem o 2krát velkou knihu, jen mám prosím dotaz, zda obě dvě knihy budou totožné nebo se jedná třeba o různé díly? Mockrát Vám děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za zájem. Půjde o dva kusy téže, tedy shodné, publikace.

Hana Špačková

Dobrý den, je možné si k vaši nabídce přiobjednat i další tituly znabídky – Protistresové vymalovánky za, Inspirativní vymalovánky a pripojit je do jednoho balíčku? Předem děkuji HS

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Prosím kontaktujte nás na e-mailu: predplatne@epublishing.cz, zašleme Vám platební údaje. Tato objednávka bude zaslána samostatně v jedné zásilce, Velká kniha Vymalovánek bude rozeslaná hromadnou rozesílkou v zásilce druhé.

Míša

Dobrý den, kam mam zadat adresu nikde se mi to nenabídlo a už to mam objednané.

Extra Publishing

Dobrý den, variantu bez personalizace objednávejte zde: http://www.epublishing.cz/vymalovanky-slevomat. Variantu s věnováním zde: http://www.epublishing.cz/personalizovane-vymalovanky-slevomat. Děkujeme

Barbora Kvapilová

Dobrý den, je možné si objednané vymalovánky přes slevomat převzít někde osobně (nejlépe v Brně)místo zasílání poštou? Děkuji :)

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za dotaz, ale osobní odběr není možný.

Kupčák Michal

Dobrý den, včera jsem si zakoupil 2× velkou knihu omalovanek za 99 a ihned platil online platbou a dosud mi nedošlo žádné potvrzení o platbě (není ani v nevyžádané poště) penize se, ale strhli.Děkuji předem za vyřešení

Hana Špačková

Dobrý večer, objednala jsem si 2×velkou knihu za 99. Chtěla bych přiobjednat. Je potřeba vyplnit znovu a objednat nebo lze upravit v objednávce počet kusů. Děkuji HS

Extra Publishing

Dobry den, dekujeme za duveru. Kupte si prosim dalsi voucher(y) a znovu je aktivujte. Dekujeme.

Michaela

Dobrý den za jak dlouho přijde E-mail ?

Extra Publishing

Dobry den, potvrzeni ze Slevomatu a pote po aktivaci voucheru i potvrzujici mail od vydavatele Vymalovanek chodi ihned. Zkontrolujte prosim schranku se spamem, pripadne nas kontaktujte na: akce@predplatne.cz

Extra Publishing

Opravujeme.:-) akce@epublishing.cz

Veronika

Dobrý den, u objednávky mám stále napsáno, že ještě nebyla dokončena, přitom jsem si voucher aktivovala již včera a přišlo mi i potvrzení od Extra Publishingu na e-mail. Znamená to tedy, že jsem provedla všechno správně a jenom déle trvá, než se to projeví i v přehledu na Slevomatu?

Extra Publishing

Dobrý den, pokud jste, jak píšete, v pořádku provedla aktivaci, nyní prosím vyčkejte na expedici. :-) Jakmile výtisk podáme na poštu, i u Slevomatu jej uvidíte jako vyřízenou objednávku.

Lucie

Dobrý den, u objednávky mám stále napsáno, že ještě nebyla dokončena, přitom jsem si voucher aktivovala již včera a přišlo mi i potvrzení od Extra Publishingu na e-mail. Znamená to tedy, že jsem provedla všechno správně a jenom déle trvá, než se to projeví i v přehledu na Slevomatu?

Anna

Dobrý den,je možné koupit vymalovánky dobírkou?Musela bych do banky 25 km a dát příkaz.Děkuji AM

Extra Publishing

Dobrý den, moc děkujeme za Váš zájem. Litujeme ale, dobírkou Vymalovánky nezasíláme. Můžete je však od tohoto pátku zakoupit v široké prodejní síti mnoha trafik za cenu 99,90 Kč. Případně nás kontaktujte na: predplatne@epublishing.cz, kdybyste měla se sháněním problémy.

Monika

Dobrý den. Prosím tyto vymalovánky jsou jen pro dospělé, nebo jsou vhodné i pro malé děti? :)
Děkuji. M.

Extra Publishing

Dobrý den, Vymalovánky jsou vhodné pro všechny, napříč všemi věkovými kategoriemi:-)

Extra Publishing

Dobrý den, pokud jde o motivy, jsou mírumilovné a určitě tam není nic nevhodného. :-) Jinak vymalovánky jsou občas založeny na vybarvování docela malých plošek. Čili úplně malé dítě si s nimi poradí spíš „po svém“, koneckonců jako s kterýmikoliv jinými motivy k vymalovávání…

Světlana

Píšete že omalovánky jsou vytištěny oboustranně, nedochází při vybarvování k přetlačení obrysu na další stranu obrázku? Je papír natolik silný?
Děkuji za vaši odpověď. Světlana

Extra Publishing

Dobrý den, Vymalovánky jsou tištěny na bílý ofsetový papír o gramáži 80 g. Zvolili jsme ho záměrně, protože je pro účely vymalovávání tlustý dostatečně. Podívejte se na vymalované výtvory na: https://www.facebook.com/vymalovankyprodospele

hana

poštovné a balné se nepočítá_?to unamená , že tyto omalovánky budou stát poue 99 Kč nebo 59,–

Extra Publishing

Dobry den, cena jiz zahrnuje postovne a balne. Za 59 Kc zasleme jeden vytisk. Za 99 Kc dva vytisky spolecne zabalene na jednu adresu.

Pustějovský

Dobrý den,

rád bych se zeptal, jestli jsou jednotlivé listy ve středu perforované a lze je po vymalování snadno odtrhnout?

Děkuji moc za odpověď

Extra Publishing

Dobry den, listy perforovane nejsou. Ale diky tomu, ze je vytisk ve hrbetu sity (nikoliv slepeny), tak se snadno otvira, stranky jdou vymalovat po cele plose a pokud budete chtit, jdou snadno vystrihnout ci vyriznout.

Jana

Objednala jsem 10 ks dvoubalení omalovánek. Když chci uplatnit vouchery, musím vyplňovat 10× aktivaci, nebo můžu vouchery napsat za sebe?

Extra Publishing

Dekujeme moc za duveru.:-) Poprosime Vas, abyste aktivovala kazdy voucher zvlast, tj. cely postup 10×.

Zuzana

Dobrý den, dnes jsem v časopise 100+1 viděla na tyto Vymalovánky reklamu s cenou 39,90. Je pravda, že v trafice stojí jen tolik? Díky za odpověď.

Extra Publishing

Dobry den, bezne vydani Vymalovanek o 36 stranach stoji 39,90 Kc. Toto specialni vydani – Velka kniha Vymalovanek – ma 100 stran a stoji v trafice 99,90 Kc.

Pavla Kravalová

Dobrý den,
mohla bych se prosím zeptat, zda jsou omalovánky vytištěny oboustranně nebo je vždy druhá strana volná?

Děkuji :)

Extra Publishing

Dobry den, jsou oboustranne a obsahuji 98 motivu k vymalovani. (Tj. 100 stran minus titulni strana; a na prostredni dvoustrane je jeden velky motiv).

Jana

Dobrý den, mohla bych požádat o doklad o zaplacení po objednání omalovánek? Chtěla bych je objednat do školy. Děkuji za informaci.

Extra Publishing

Dobrý den, v případě, že potřebujete daňový doklad, po uplatnění voucheru ve formuláři nás prosím kontaktujte na akce@epublishing.cz (nejlépe tak, že přepošlete potrvzující mail, který od nás automaticky po uplatnění dostanete, s doplňujícími fakturačními údaji). Fakturu vám následně vystavíme a pošleme.

Mirka

Dobrý den,
jsem přihlášená, ale nemohu najít kod voucheru. kde ho najdu?

Extra Publishing

Dobry den, podivejte se prosim do spamu, jestli tam nespadl potvrzovaci mail. Jinak nas kontaktujte na: akce@epublishing.cz

Dekujeme.

Monika Trojáková

Dobrý den,
mám zaplaceno, objednávám a nedostávám žádné potvrzení? Ani na mail ani na té objednávkové stránce?
Děkuji za info, jak to poznám, že je vše ok

Extra Publishing

Dobry den, podivejte se prosim do spamu, jestli tam nespadl potvrzovaci mail. Jinak nas kontaktujte na: akce@epublishing.cz
Dekujeme.

jirka

dobrý den, jedná se o A4 nebo A5 velikost nebo ještě menší omalovánky . děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, velikost je přibližně A4, ale trochu víc do „čtverce“. Přesně 205 × 285 mm.

Zuzana

Dobrý den, pokud dnes objednám a zaplatím omalovánky bez perzonalizace, bude mi doručena až toho 20. 11.? Děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, ano, budeme zasílat k tomuto datu.

Kamila

Dobrý den, rozdíl mezi velkou knihou a perzonalizovanou knihou je jen v tom, že je v té druhé uvedeno např. jméno? Děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, ano, je to přesně, jak píšete.

Romana

Dobrý den,

kolik bude stát poštovné?

Děkuji.

Extra Publishing

Dobry den, postovne je jiz zahrnuto v cene.:-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru