Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vinný či levandulový rituál pro dva – koupel, masáž, relaxace i pohoštění

4,8 / 5 Vinné lázně Monastery Garden Praha - Staré Město  (mapa) 197 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Ivana

Dobry den,chci poukaz dat kamaradce,ktera je nyni bez partnera.Nevidim ale duvod,proc by si nemohla zarelaxovat sama :-) Da se pobyt uzpusobit pro 1 osobu? Dekuji

Monika

Dobrý den, nikdo samozřejmě netvrdí, že nemůže přijít sama, naopak – může si užít celý čas a prostor jen a jen pro sebe a to se také občas ke spokojenosti hostů stává. V tomto případě má možnost využít spojení obou masáží v jednu – takže 100 min. nebo místo jedné masáže, saunu … Děkujeme za Váš zájem !

Jan

Dobrý den,
dle časového „rozpisu“ vychází lázeň (30min) a následná masáž (40min) na 70min.Ležet na lůžku 50min se nám zdá příliš dlouhé..Lze tuto dobu relaxace trávit také v sauně?
Děkujeme za odpověď

Jan

Dobrý den, masáž je pro každého 40 min. , tzn. že celkem je doba strávená na masérském stole ve vinných lázních 80 min., ale můžete si dopředu rovněž domluvit, že místo jedné masáže 40 min., můžete využít saunu.

Dana

Dobrý den, jak dlouhý je celý pobyt v lázních včetně relaxace na lůžku? Prosím popište podrobněji celý proces. Děkuji.

Petr

Dobrý den,
všechny podrobné info naleznete na našich webových stránkách : www.vinnelazna.cz – zde bohužel není tolik prostoru nebo můžete využít telefonický dotaz na recepci: 22231123

D

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat ohledně vaší nabízené procedury. Sice uvádíte, že původní cena těch 120 minut je 3990, ale tato cena se vztahuje na 150 minut podle stránek, takže tomu moc nerozumím. A zároveň bych se chtěla zeptat, jak precedura probíhá. nejdříve koupel je 30 minut pro oba? a poté se každý na masáži střídá, nebo je prováděná současně?
Děkuji moc

Petr

Dobrý den,
děkujeme za upozornění skutečně na chybu v konečné ceně, která je na internetu o něco nižší, vznikla nedorozuměním a po dohodě se Slevomatem dojde k její nápravě. Je to i tím, že druhá varianta levandulová je 150 min. …
Děkujeme za pochopení a omlouváme se. Jinak koupel je pro oba, masáž je prováděna postupně – každý 40 min., v případě „levandule“ 50 min.

Gustav

Dobry den, na strankach vinnych lazni je za cenu 3990,– kterou zde uvadite jako pred slevou, procedura v delce 150 minut, ale tady nabizite o 30 minut mene, proc?

Petr

Ještě jednou se omlouváme,
na stejný dotaz jsme odpovídali před chvílí i jinému tazateli. Došlo k nedorozumění při zadání procedur – jedna je na 120 min., druhá na 150 min..
Slevomat již opravil danou cenu.
Děkuji a přeji šťastný výběr …

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru