Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

10 lekcí s osobním fitness trenérem v Centru Bělehradská

4,8 / 5 Centrum Bělehradská Praha - Nusle  (mapa) 3 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Ľubka

Dobrý deň, dá sa cvičenie na požiadanie zostaviť iba z cvikov s vlastnou váhou, prípadne s použitím jednoručných činiek a expanderov? Sú hodiny pod vedením fyzioterapeutky (prípadne konzultácie) súčasťou voucheru?

Milan Pták

Dobrý den,
je to přesně jak píšete. Lekce se skládají ze cviků s vlastní vahou a dále jsou zařazeny cviky s jednoručními činkami , expandery, zátěžové tyče a další pomůcky. Vždy záleží na domluvě s klientem. Součástí voucheru je i konzultace s fyzioterapeutem.
S pozdravem Centrum Bělehradská

Katka Brisudová

Dobrý deň, do 31.3. je nutné absolvovať všetkých 10 tréningov alebo stačí len dovtedy začať? Ďakujem

Milan Pták

Dobrý den,
do 31.3.2016 musíte začít. Tudíž uplatnit voucher.
S pozdravem Centrum Bělehradská

Milan Pták

Dobrý den Michaelo,
v našem centru je fitness trenér muž. V rámci tréninků je možná konzultace s naší fyzioterapeutkou nebo lze některé lekce domluvit pod jejím vedením. Tyto hodiny jsou převážně zaměřeny na stabilizaci pohybového aparátu a kompenzační cvičení podle potřeb klienta (vadné držení těla, sedavé zaměstnání atd.). S pozdravem Centrum Bělehradská

Michaela

Dobrý den, je fitness trenér muž či žena, příp. lze zvolit? Je někdo z trenérů zároveň i vystudovaný fyzioterapeut? Děkuji za informace.

Slevomat.cz

Dobrý den Michaelo, v našem centru je fitness trenér muž. V rámci tréninků je možná konzultace s naší fyzioterapeutkou nebo lze některé lekce domluvit pod jejím vedením. Tyto hodiny jsou převážně zaměřeny na stabilizaci pohybového aparátu a kompenzační cvičení podle potřeb klienta (vadné držení těla, sedavé zaměstnání atd.). S pozdravem Centrum Bělehradská

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru