Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Projeďte se se psím spřežením na saních nebo čtyřkolové kárce

4,8 / 5 Alasko Kennel Krouna  (mapa) 43 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Sára

Odpověď mě velmi zklamala :-( V konkurenčních nabídkách před slevou vždy platí, že sáně řídí člověk sám… viz http://www.huskyzazitky.cz/products/mushing-jizda-se-psim-sprezenim/ Ještě, že jsem slevu hned nekoupila…
Sleva nejspíš vychází z: http://zazitky-horacko.cz/menu/autumn.html Nic o dobrých podmínkách pro výměnu zde nepíšete…

Zážitky-Horácko

To nás moc mrzí, ale tato akce vychází z jiného produktu a to http://zazitky-horacko.cz/menu/sleddog.html
Zde je opravdu napsáno, že jedete společně s musherem : „Seznámíte se se psy, s musherem provedete teoretickou přípravu, pomůžete mu psy připravit, napojit a zapřáhnout a vydáte se na 45 minutový okruh na jedněch saních společně s musherem.“.

Jízda, kde si můžete řídit spřežení sama, tomu musí být přizpůsobena a to z důvodů Vaší bezpečnosti. A tato konkrétní akce k tomu primárně přizpůsobena není. Pokud byste měla zájem o akci, kde si můžete spřežení řídit sama, můžete si od nás koupit poukaz mimo slevu, velice rádi Vám takovýto zážitek připravíme. Tato slevová akce se ale týká jízdy s musherem. Děkujeme za pochopení.

Sára

Dobrý den, s kolika psi vyjíždí psí spřežení? Jak dlouhá je 45 minutová jízda (počet km)? Řídí člověk sám? Mockrát děkuji.

Zážitky-Horácko

Dobrý den, jezdí se se 6 až 18 psy. Záleží to na počasí a dalších podmínkách. Obecně na sněhu jezdí psů méně a bez sněhu se čtyřkolovou károu jich jezdí více. Stejně tak počet kilometrů se může lišit, počítejte cca 10 kilometrů. Řídí vždy musher, vy se pouze vezete. Pokud jsou dobré podmínky, je možné domluvit si s musherem krátkou výměnu, abyste si vedení spřežení mohla vyzkoušet, ale to nemůžeme garantovat předem.

Zuzka

Dobrý den,
mohou se dospělí vyměnit pokud budeme mít jeden voucher?
Děkuji za odpověď. Zuzka

Zážitky-Horácko

Dobrý den, ano, je to možné, ale nemůžeme to garantovat stoprocentně. Záleží vždy na podmínkách (například na množství sněhu apod…). Je to tedy na domluvě s musherem, který je ale velmi vstřícný, takže pokud to nahlásíte předem, určitě se bude snažit vybrat trasu, kde je to možné.

Jan

Dobrý den,
s kolika pejsky se na jízdu vyráží?
Jsou jízdy nějak časově vymezeny?
Je možný svoz na místo,ze kterého se vyjíždí? (jsme poměrně z daleka,zážitek nás však láká)
Lze příp.zrušit v nepřízni počasí?
Velmi děkujeme za odpovědi (usnadní nám to rozhodování).

Zážitky-Horácko

Dobrý den, na jízdu se vyráží s 6 až 18 psy. Záleží to na počasí a dalších podmínkách. Obecně na sněhu jezdí psů méně a bez sněhu se čtyřkolovou károu jich jezdí více. Svoz bohužel neděláme, každý si na místo srazu musí dojet sám. Přesné místo výjezdu se upřesňuje s musherem, jezdí se ve Žďárských vrších v okolí Žďáru nad Sázavou, ale místo srazu může být vždy různé. Proto je lepší dopravovat se na místo autem, ale místa srazu bývají dostupná i hromadnou dopravou s docházkou pěšky maximálně do 2 kilometrů. Přesun termínu je možný maximálně 24 hodin před plánovanou jízdou.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru