Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Permanentka do Žlutých lázní na celou sezónu!

4,6 / 5 Žluté lázně Praha - Podolí  (mapa) 1 432 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Monika

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na zmiňované grillpointy? O co se jedná?

Žluté lázně

Dobrý den,
klasická občerstvovací místa s grily… 


Děkuji


Lucie Kukiová
Hanka

Dobrý den, uvadíte že permanetka se vztahuje na některé hudební akce, ráda bych se zeptala na které? Během sezóny se plánuji zúčastnit některých placených koncertů, tak by mě zajímalo na které se to vztahuje? Děkuji.

Žluté lázně

Dobrý den,
permanentka se nevztahuje na koncert Divokej Bill, Tata boys a akce typu Avon pochod. Uvádím návštěvníkům, že zhruba 4 – 5 akcí za sezónu je placených i v případě, že mají permanentku. 


Zdarma si můžete užít například:
Walda Gang, Děda Mládek Ilegal band, Beach parties, Disko s DJ v tančírně… toto je jen nástřel ze začátku sezóny… aktuální program je vždy nejdéle týden předem na našem webu: www.zlutelazne.cz 


Děkuji


Lucie Kukiová
Jana

Dobrý den,
jelikož nevím, jak funguje přesně dětský koutek, ptám se: 1. Je možné nechat dítě 7 let v koutku samostatné a do koutku jako dospělá osoba vůbec nevstupovat? 2. Kolik metrů čtverečních má koutek, když na jedno – dvě děti bude připadat minimálně 1 dospělá osoba jako doprovod – povejdou se tam vůbec všichni dospělí? 4. Je možné si v prostoru někde také lehnout na trávu a odpočívat, nebo musím sedět na židli/lavici (jestli se tam vejdeme (podle zkušeností vím, že se zaberou 2 – 3 židle věcmi a není si kam sednout)?, 5. to si nemůžu permanentku střídat ani s manželem, protože oba naráz tam určitě nepůjdeme? ,6. jak to myslíte, že permanentka pro dítě se má koupit až před sezónou – odpověď martině před 6 dny ohledně vstupu dítěte nad 100 cm „kupte jen pro sebe, pro dítě koupíte až na začátku sezóny…“ Děkuji za odpovědi na VŠECHNY DOTAZY.

Lucie Kukiová

Dobrý den,
za děti v dětském koutku si zodpovídají rodiče, proto je zapotřebí se 7 letým dítětem v koutku být. Přesný rozměr dětského koutku neznám, musela bych ověřit u našeho architekta, ale do koutku se s dětmi určitě vejde i dospělá osoba. Naopak v létě bývá koutek volnější něž kdekoli jinde na koupalištích. Při akcích pro veřejnost nám dětským koutkem projde i několik tisíc návštěvníků s dětmi a problém s prostorem není. V našem koutku je možnost ležení na trávě i sezení na lavicích. Permanentka je nepřenosná, takže si ji nemůžete půjčovat s manželem. Dětská permanentka má jiné označení. Tato permanentka je zvýhodněná pouze pro dospělé.
Děkuji

Lucie Kukiová

Hana V.

Dobry den,
platí tedy pemanentka na koncert Divokeho Billa nebo ne?

Žluté lázně

Dobrý den,
ne neplatí…


Děkuji


Lucie Kukiová
Honza

Tak jak to teda funguje!?
Jednou píšete: „S dnešní exkluzivní nabídkou získáte celosezónní permanentku na vstup do multifunkčního rekreačního areálu nedaleko historického centra Prahy za poloviční cenu.“ → vstup za poloviční cenu!
A jednou píšete: „Permanentku využijete na:
Bezplatné vstupy do areálu každý den v rámci sezóny.“
Takže – koupím permanentku za 249kč a vstupy mám zdarma nebo koupím permanentku za 249kč a vstupy budu mít za polovic, tzn. 40kč?

Žluté lázně

Dobrý den,
do areálu máte s permanentkou vstup zdarma od 1.5. do 30.9. 2013 


Děkuji


Lucie Kukiová
Žluté lázně

Dobrý den,
jen takový TIP od Žlutých lázní.
Před návštěvou areálu sledujte naše webové stránky: www.zlutelazne.cz Dozvíte se o akcích pořádaných v areálu a o případných omezeních…
Nejčerstvější info je vždy na našich facebookových stránkách… Staňte se naším fanouškem na facebooku… 


Děkuji


Lucie Kukiová
Marketa Kudela

Dobrý den jeslí hodím se jen opalovat tak mi staci permanentka za 250kč .Dobře tomu rozumím?

Žluté lázně

Ano, pokud nechcete využívat dětský koutek s bazénky pro děti, stačí Vám permanentka do areálu… Tráva, sprchy, WC, něajaké provozy k občerstvení, sportoviště… 


Děkuji


Lucie Kukiová
Radek Vališ

Dobrý den,
stačí když budu mít v mobilu kód voucheru a v infocentru ho nadiktuji nebo musím mít přímo vytištěnej voucher? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Vališi, určitě stačí mít kód v mobilu.

Eva Sokolová

Ještě, že se spousta lidí výše dotazuje na možnost vstupu v rámci pernamentky také na dětský koutek , kde se nachází dětský bazének. Protože na poslední chvíli jsem koupi stopla, protože pernamentka či vstup do dětského koutku zvláště zpoplatněný mi tedy odradil. Výhodnější by byla pernamentka na vstup komplet, ležet u Vltavy na přeplněném plácku sice za 50% mi nepřijde až tak lákavé s tím, že pokaždé bych musela dát další vstup do dětského koutku pro 2 dospělé a dítě.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Sokolová, na dětský koutek se náš voucher opravdu nevztahuje. Ale myslíme, že i přesto je naše nabídka velmi výhodná, nabízíme vám 50% slevu na celosézonní permanentku.

Žluté lázně

Dobrý den,
samozřejmě Vás od Vašeho názoru nebudu odrazovat… Pokud areál znáte, víte co dětský koutek nabízí za aktivity. Potom už je jen na Vašem uvážení, jestli za vstup do dětského koutku bez pemanentky jako dospělý dáte 130Kč nebo s permanentkou 50Kč… 


Děkuji


Lucie Kukiová
Iva Schw

Tomáš Přibyl: jestli jsem pochopila, tak permice platí celou sezónu, pouze poukaz ze Slevomatu je nutný vyměnit za permici do 30.6.

Žluté lázně

Dobrý den,
ano pochopila jste správně…


Děkuji


Lucie Kukiová
Tomáš Přibyl

Dobry den nazev voucheru zni permanentka na celou sezonu která trva od 1. do 30.9
a zaroven hned podtim pisete ze je to omezene jen od 1.5 do 30.6
jak to teda je doopravdy??? dekuji

Žluté lázně

Dobrý den,
uvedeme to na provou míru:
Permice platí na celou sezónu 2013 (1.5. – 30.9. ) 


Voucher ze Slevomatu můžete za permici proměnit od 1.5. do 30.6. 2013 na Infocentru ve všedních dnech 


Děkuji


Lucie Kukiová
Barbora

Dobrý den,


platí permanentka i na koncert Divokého Billa?
Máte to tam sice napsané, ale chci se jen ujistit, nejsem si tím jistá. 


Děkuji
Lucie Kukiová

Dobrý den,
permanentka platí ve dnech všedního provozu a na akcích pořádaných pro veřejnost ( Čarodějnice, beach parties, Dětský den) součástí těchto akcí bývají i koncerty . Ovšem Jsou akce typu velké koncerty, Avon Pochod, kde i lidé, kteří mají permanentku si lístek na koncert musí koupit, popřípadě tričko Avonu, jako vstup do areálu…

 Děkuji

Eva

Dobrý den,
pokud je pemanentka nepřenosná, bude potřeba donést do infocentra i svou fotografii, jako to bylo vždy zvykem u nepřenosných permic?
 Děkuji

Žluté lázně

Dobrý den,
foto není zapotřebí u permic přes Slevomat. 


Děkuji


Lucie Kukiová
Martina

Dobrý den,
mám dítě 4 roky, tedy nad 100cm, mám teda koupit ty pernamentky pro mě i pro dítě do vstupu k areálu?Nebo tohle je jen vstup pro dospělé?
Děkuji za odpověď

Žluté lázně

Dobrý den,
kupte jen pro sebe, pro dítě koupíte až na začátku sezóny… 


Děkuji


Lucie Kukiová
Daniela Chvátalová

Dobrý den,
loni bylo možné koupit Permanentku do Žlutých lázní včetně vstupu do dětského koutku (za cca 750,–) bude i tato nabídka před sezónou v nabídce Slevomatu? Děkuji.

Žluté lázně

Dobrý den,
bohužel letos tuto akci nemáme v plánu nasadit. 


Děkuji


Lucie Kukiová
irena

Chápu tedy předchozí odpověď správně tak, že pokud budu chtít jít se 2 dětmi jenom do dětského koutku, zaplatím za nás tři 150 kč za vstup do dětského koutku, vstup do areálu platit nemusím, tudíž permanentku vlastně nevyužiji ?

Žluté lázně

Dobrý den,
varianta, že permanentku do areálu nemáte a jdete do dětského koutku (u nás se nerozlišuje, jestli jdete jen do dětského koutku): 


Dospělý: 80,–(vstup areál) + 50 (vstup dětský koutek) – 130,–
1 dítě na 100cm: 40,– (vstup areál) + 50,– (vstup dětský koutek) – 90,–
Pokud máte Děti dvě celkově za vstup zaplatíte: 310,– 


Varianta pokud máte 1 permanentku do areálu:


Dospělý 50,–
Dítě nad 100cm 40,–( areál ) + 50 (dětský koutek)- 90,–
Pokud máte Děti dvě celkově za vstup zaplatíte: 230,– 


Děkuji Lucie Kukiová
Pavel Čermák

Dobrý den, ještě bych prosil odpovědět na první část dotazu: zda letos plánujete i akce na dětské, nebo rodinné permanentky ke vstupu do areálu. Děkuji.

Žluté lázně

Letos akci na dětské ani rodinné permanentky neplánujeme…

Pavel Čermák

Dobrý den, mám dotaz na partnera: budete nabízet i akci na dětské, nebo rodinné permanentky? Pokud budu mít pemanentku do dětského koutku, je třeba ještě tato ke vstupu do areálu? Děkuji

Žluté lázně

Dobrý den,
letos akci na permanentky do dětského koutku neplánujeme. V ceně permanentky do dětského koutku je zahrnut i vstup do areálu. Proto nepotřebujete další permanentku do areálu. 


Děkuji


Lucie Kukiová


Děkuji Lucie Kukiová
Cecilie Stará

Dobrý den, v případě, že je pernamentka nepřenosná, prosím jen o upřesnění informace, jaké osobní údaje musím doložit a jaké jsou na ní uvedeny. Nerada někde uvádím osobní data, protože vím, jak některé firmy (teď netvrdím, že vy), s tímto obchodním artiklem nakládají. Předem děkuji.

Žluté lázně

Dobrý den,
budu po Vás pouze chtít Vaše jméno a příjmení. Při předávání permanentek si vedeme formulář, abych věděla, kdo má jaké číslo permanentky. Je to jen z důvodu například ztráty permanentky, nebo evidence na pokladně. Mám zde kolonku i s možností kontaktu, ovšem tu vyplníte jen v případě, že budete mít zájem dostávat informace, popřípadě být kontaktována, když permanentku ztratíte…

Děkuji
Lucie Kukiová

Žluté lázně

Dobrý večer,
na vstupu u pokladny nahlásíte, že jdete vyzvednout permanentku přes Slevomat a paní pokladní Vás pustí na Infocentrum, kde Vám vystavím permanentku na počkání. Jen je nutno přijít opravdu ve všedních dnech mezi 10 – 18 hodinou. V jinou dobu nebude v areálu nikdo kompetentní, kdo Vám permanentku vystaví.
Co se týče vyzvedávání voucherů pro kamarády, kolegy, rodinné příslušníky. Loni jsme to praktikovali a nevyskytl se žádný problém, tak doufám, že ani letos problém nebude…

Děkuji Lucie Kukiová

Lucie

Dobrý den,
znamená to,že když koupíme jednu permanentku pro dospělého tak dítě do 100cm má vstup zdarma do areálu i dětského koutku? Dospělí k tomu zaplatí 50Kč ještě za vstup do dětského koutku,vážně platí i dospělí ?

Žluté lázně

Dobrý večer,
na vstupu u pokladny nahlásíte, že jdete vyzvednout permanentku přes Slevomat a paní pokladní Vás pustí na Infocentrum, kde Vám vystavím permanentku na počkání. Jen je nutno přijít opravdu ve všedních dnech mezi 10 – 18 hodinou. V jinou dobu nebude v areálu nikdo kompetentní, kdo Vám permanentku vystaví.
Co se týče vyzvedávání voucherů pro kamarády, kolegy, rodinné příslušníky. Loni jsme to praktikovali a nevyskytl se žádný problém, tak doufám, že ani letos problém nebude…

Děkuji Lucie Kukiová

Žluté lázně

Dobrý večer,
ano napsala jste to správně. Dítě do 100cm s Vámi jde Zdarma, jak do areálu, tak do dětského koutku… Ovšem Vaše dospělácká pemanentka pro vstup do areálu platí jen do areálu, pokud bude chtít navštívit i dětský koutek připlatíte 50Kč.
Děkuji

Lucie Kukiová

Terezka Součková

Ještě jeden dotaz, když přijdu s více vouchery, mohu zařídit permanentku i pro kolegy, nebo si každý musí přijít osobně, kolegové většinou ve všední den 10 – 18 nemohou. Děkuji za info

Lucie Kukiová

Dobrý večer,
na vstupu u pokladny nahlásíte, že jdete vyzvednout permanentku přes Slevomat a paní pokladní Vás pustí na Infocentrum, kde Vám vystavím permanentku na počkání. Jen je nutno přijít opravdu ve všedních dnech mezi 10 – 18 hodinou. V jinou dobu nebude v areálu nikdo kompetentní, kdo Vám permanentku vystaví.
Co se týče vyzvedávání voucherů pro kamarády, kolegy, rodinné příslušníky. Loni jsme to praktikovali a nevyskytl se žádný problém, tak doufám, že ani letos problém nebude…

Děkuji Lucie Kukiová

Terezka Součková

Dobrý den,
když přijdu s voucherem, dostanu permanentku hned a budu moct vstoupit do areálu, nebo její vydání chvíli trvá? Děkuji

Žluté lázně

Dobrý den všem,
permanentka slouží pouze pro vstup do areálu, do dětského koutku je nutno zaplatit vstup zvlášť.
Permanentka je nepřenosná, tudíž není možné si jí půjčovat ani v rámci rodiny. Děti/Studenti a Senioři v sezóně za permanetku zaplatí 250Kč.
Ceník na webových stránkách funguje:
http://www.zlutelazne.cz/upload/cenik_areal.pdf

Děkuji Lucie Kukiová

irena

Dobrý den, na stránce Žlutých lázní nelze otevřít odkaz s ceníky, nelze tedy porovnat, kdy , jak a pro koho je nabídka výhodná

Slevomat.cz

Hezký den, zasíláme odpověď partnera uvedenou níže v diskusi: „Ceník na webových stránkách funguje:
http://www.zlutelazne.cz/upload/cenik_areal.pdf.“

Lucie

Dobrý den,
platí permanentka na vstup do dětského koutku a bazénků pro děti?Nebo se pak ještě něco připlácí?
 děkuj

Slevomat.cz

Hezký den, zasíláme odpověď partnera uvedenou níže v diskusi: „Permanentka slouží pouze pro vstup do areálu, do dětského koutku je nutno zaplatit vstup zvlášť.“

marcelina

Jak je to s dětmi.studenty. Já si koupím permanentku za 249 a kolik budu platit za permanentku pro dítě 14let. Nebo tato 50% sleva je jen pro dospělé? Děkuji

Slevomat.cz

Hezký den, zasíláme odpověď partnera uvedenou níže v diskusi: Děti/Studenti a Senioři v sezóně za permanetku zaplatí 250Kč.

Slávek

Dobrý den,
prosím o doplňující informaci.
V rodině jsme 4 a loňská pernamentka umožňovala, že jsme se dle pracovního vytížení různě prostřídávali při návštěvě po dvou, případně dokoupili třetí vstup.
Nyní čtu, že je pernamentka nepřenosná.
Znamená to, že výše zmíněné letos fungovat nebude a musíme zakoupit kartičky čtyři, což již nebude tolik výhodné?
Předem děkuji za odpověď :-)

Slevomat.cz

Hezký den, zasíláme odpověď partnera uvedenou níže v diskusi: „Permanentka je nepřenosná, tudíž není možné si jí půjčovat ani v rámci rodiny.“

Iveta

Platí permanentka i na vstup do dětské části?
Děkuji

Slevomat.cz

Hezký den, zasíláme odpověď partnera uvedenou níže v diskusi: „Permanentka slouží pouze pro vstup do areálu, do dětského koutku je nutno zaplatit vstup zvlášť.“

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru