Úžasné balíčky s pravou belgickou čokoládou
Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce
Jo už to vidím tj rok 2016 :-)
Přesně tak – výrobky jsou čerstvé… Hezký den
dobrý den, to znamená, že nabízíte výrobek s prošlou dobou? /Mořské plody – srpen 2016
Dobrý den již jsem si to objednala budu psát na tento mail info@belgickécokolady.cz co chceme mít v balíčku. Předem moc děkujeme.
Víme o Vás. Balíček se již připravuje. Přeji krásný den
Dobrý den,
je balíček celkově v nějakém dárkovém balení nebo je vše
zvlášť?Děkuji za odpověď.
Dobrý den. Každý výrobek je zvlášť, ale krabičky mají tematické obaly, takže z nich balíček vytvoříte snadno a podle svého přání. Přeji hezký den.
A kdybych zavolala jaké si chci vybrat dle aktuální nabídky to jde taky,
nebo napsat mailem…
Nejsme z Prahy. Děkuji za pochopení.
Napište mi tedy e-mail a balíček připravíme podle Vašich představ…
A kdybych zavolala jaké si chci vybrat dle aktuální nabídky to jde taky,
nebo napsat mailem…
Nejsme z Prahy. Děkuji za pochopení.
Prosím mám dotaz v těch balíčkách se píše různé příchutě je
možné si vybrat jak u těch lanýžů tak u tabulkové čokolády?
Předem děkuji za odpověď
Ano. V případě osobního odběru je možné si na místě vybrat příchuť dle naší aktuální nabídky. Přeji hezký den.
Dobry den, jak lze a do kdy lze cokolady objednat – bohuzel tuto informaci
nevidim v mobilni verzi.
Dekuji, Alice
Dobrý den,
Trvání akce:
26. 10. 2015 — 9. 11. 2015.
Objednat přes zelené pole „KOUPIT“.
Přeji hezký večer.
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý den.
Chci se jen zeptat, jak je to se složením čokolád. Zejména jestli obsahují palmový x palmojádrový olej.
Dobrý den, belgické čokolády se vyznačují používáním 100% kakaového másla, čokoládové hmoty s minimálním používáním rostlinných tuků. U tabulkové čokolády je použito 100% kakaové máslo, u pralinek také – v některých náplních rostlinný tuk je kokosový, v mořských plodech kokosový a řepkový, u lanýžů opět téměř 100% kakové máslo, avšak zde je použit také zlomek rostlinných tuků – kokosový, palmový. Jsem rád, že se na to ptáte, protože se tvoří stále nové receptury a můžeme je i tímto směrem ovlivnit k lepšímu. Děkuji a přeji hezký den.