Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tričko s vlastní fotkou nebo obrázkem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Hanka

Dobrý den, chci si vytvořit 2 trička s fotografií. Doplatek 80 kč (potisk do A3 UNISEX tričko – 80 Kč) je na vašich stránkách v nabídce TRIKA potisk XL/Tričko potisk do A3?
Ještě poprosím jednou vysvětlit (z psaného jsem úplně nepochopila), jak přesně je to s poštovným, když na 1 poštovné mohou být 2 trika, ale systém u vás vezme pouze jeden voucher na jedno tričko. Kde tedy uvedu, že chci platit pouze jedno poštovné? A jak to bude s doplatkem za jiný typ trička?
Děkuji za vysvětlení.

Katka

Dobrý den,

jde zadat potisk jen na záda?

 Děkuji

jh

Dobrý den Katko, ano potisk můžete mít jen na zádech nebo třeba jen na jednom z rukávů

krystýna

jak zrušit obědnávku??


jh

Dobrý den, rozpracovanou objednávku můžete zrušit v hozením do „popelnice“ v pokladni, nebo nám napište číslo zakázky a my jí celou stornujeme.

Věra Gabrielová

Dobrý den,

je možné natisknout triko vpředu i vzadu, třeba i za příplatek?

Děkuji.

JH

Na každé tričko můžet mít potisk vpředu i vzadu a dokonce i na rukávech. Cena za každý další potisk je 69Kč.

A.

Děkuji za odpověď, v tom případě se zeptám ještě na něco – pokud je tedy na 2 trička jedno poštovné, jak to mám vyřešit, pokud musím na každé triko udělat zvlášť objednávku? A snad již poslední dotaz – 3 ze 4 triček mají být stejné, ale nejsem si jistá, zda se mi podaří vždy udělat stejné rozložení textu a obrázku. Je nějaká možnost triko „zkopírovat“ do další objednávky? Děkuji

jh

Dobrý den, popište váš požadavek do vzkazu pro výrobu a my se budeme snažit ho splnit :-). Taky tam napište, že máte několik objednávek. Potvrzení o objednávce odchází automaticky po odeslaní obbjednávky a zaregistrovaní v našem systému. Kopírování objednávky náš software neumí.

A.

Dobrý den, pokud jsem objednala 4 trička, jakým způsobem mám zadat 4 vouchery? Vždy mi to vezme jenom jeden. Mám objednávat tedy po jednom? Nebo uplatnit pouze 1 voucher, do poznámek vepsat ostatní a čekat na mail se správnými platebními instrukcemi? Je možné, že jsem se přehlédla, tak se raději zeptám. Děkuji

JH

Dobrý den, naše „pokladna“ umí zpracovat jen jeden voucher. Proto se musíte vytvořit tolik objednávek kolik máte voucherů.

HN

Dobrý den, na jedno poštovné můžou být zaslaná jen dvě trička – za 6 kusů by jste platila cenu poštovného dvakrát + doplatky např. za dámské trička.

Petra Kulhánková

Dobrý den. Prosím vás když bych si u vás objednala 6 ks triček (pánské i dámské), platila bych jedno poštovné? Děkuji.

HN

Dobrý den, na jedno poštovné můžou být zaslaná jen dvě trička – za 6 kusů by jste platila cenu poštovného dvakrát + doplatky např. za dámské trička.

Daniela Baudyšová

Dobrý den, chtěla jsem si objednat triko, ale nejde mi v objednávce uplatnit voucher, stále mi to píše : neznámá slevová akce a nejde se posunout dál. Co s tím?

JH

Dobrý den Danielo, asi administrativním pochybením :-) byla v našem systému nepřesně zadána akce „trička“. Chybu odstraníme v průběhu několika minut. Děkuji za upozornění.

Alena Žučková

Nebyla by možnost potisku na triko velikosti 4XL?

JH

Dobrý den,
trička této velikosti bohužel nemáme skladem.

Markéta Kyptová

Pokud si objednám 2 trika platím jedno poštovné?

JH

Dobrý den, dvě trička jsou za jedno poštovné.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru