Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Omlazující pleťová kosmetika s hadím jedem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Eva

Dobrý den,
zboží mi ani po týdnu nedorazilo…

Vivaco s.r.o.

Dobrý den, můžete mi prosím poslat na email vivacoweb@seznam.cz Vaše celé jméno, ať mohu prověřit stav objednávky?

Předem děkuji.

Petra

Dobrý den, postrádám zde kompletní složení výrobků… Ani na Vašich stránkách jsem se toho moc nedozvěděla, protože u českého výrobku (jak zdůrazňujete v nabídce) bych očekávala český popis.

Vivaco s.r.o

Dobrý den, Petro,

vzhledem k obsáhlosti textů naleznete kompletní složení produktů na odkaze na našich webových stránkách v detailním popisu produktu. Složení produktů je zapsáno v mezinárodním názvosloví INCI (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients), neboť je takto v České republice u kosmetických produktů nařízeno zákonem č.448/2009 Sb. v platném znění. INCI jsou na kosmetických produktech povinni uvádět všichni čeští výrobci. Další popis produktů a informace o jejich použití je samozřejmě zapsán v češtině.

Přeji hezký den.
S pozdravem


Vivaco

Ave Maria

Dobrý den, děkuji za odpověď, pokud chci dokončit objednávku na e- shopu i na Slevomatu, musím "platit " uloženku – 2 x, jinak nelze objednávku dokončit…

Vivaco s.r.o

Dobrý den,

na e-shopu zvolíte jak dopravu Uloženku, kde se Vám zobrazí cena 49 Kč. Tuto objednávku Vám ale spojíme s objednávkou ze Slevomatu, tudíž už Vám druhé dopravné účtovat nebudeme.
Prosím nezapomeňte napsat do poznámky k objednávce, že si přejete sloučit s objednávkou ze Slevomatu.

Hezký den.

Vivaco

Dobrý den,

ano, je možné vybrat i další zboží na našem e-shopu a spojit jej s objednávkou ze Slevomatu – ušetříte tak za poštovné.
Na e-shopu vytvoříte objednávku z Vámi vybraných produktů a do Poznámky k objednávce (ve 4. kroku objednávky, dole pod kontaktními údaji) napište, že žádáte o spojení s objednávkou ze Slevomatu. Obě objednávky Vám odešleme v jednom balíčku.

Děkujeme za nákup a přejeme hezký den.

Ave Maria

Dobrý den, mám dotaz, bylo by možné k objednávce přidat zároveň výrobek z webových stránek /za normální cenu/ ? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,
ano, je možné vybrat i další zboží na našem e-shopu a spojit jej s objednávkou ze Slevomatu – ušetříte tak za poštovné. Na e-shopu vytvoříte objednávku z Vámi vybraných produktů a do Poznámky k objednávce (ve 4. kroku objednávky, dole pod kontaktními údaji) napište, že žádáte o spojení s objednávkou ze Slevomatu. Obě objednávky Vám odešleme v jednom balíčku.
Děkujeme za nákup a přejeme hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru