Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1 kg poctivého vánočního cukroví od Mlsné kočky

4,2 / 5 Cukrárna U Mlsné kočky Brno - Bohunice  (mapa) 127 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
jura

cukrárna pouze přeprodává s bohatou marží a svými výrobky/vánoční cukroví/dělá slevomatu pouze ostudu,což je patrné i z toho,že nikdo neodpovídá na dotazy.

Slevomat.cz

Dobrý den, odpovídám v zastoupení paní Prosté, majitelky cukrárny, Váš názor nás mrzí a zároveň věříme, že Vám trochu rozšíří obzory příspěvky výše a nakonec si třeba necháte ušetřit čas a námahu, které pečení cukroví nepochybně obnáší.
Díky za poznámku!
 Černá

Martina Petříčková

Dobrý den , celkem mi chybí popis z jakých je to kvalitních surovin ? Z másla , pravých kvalitních čokolád nebo jen z rostliných a podobně ?Mám raději kvalitu z dobrých surovin a to se bohužel zde nedovím . děkuji za upřesnění .

Slevomat.cz

Dobrý den, odpovídám v zastoupení paní Prosté, majitelky cukrárny, cukroví není máslové (zkrátila by se trvanlivost a vzrostla by cena), nýbrž je vyráběno z kvalitních rostlinných tuků. Potrpíte-li si tedy na dobré suroviny, zde je najdete.
Díky za dotaz!
 Černá

Lenka

Tvanlivost 2,5 měsíce a skladování do 25 °C mluví za vše z čeho to je. Vánoční předražená čajovka.

Slevomat.cz

Dobrý den, odpovídám v zastoupení paní Prosté, majitelky cukrárny, plně respektujeme Váš názor, je však jen na místě doplnit, že cukroví nemusí být nutně čajové, aby bylo trvanlivé. Jde o poctivé vánoční cukroví, do kterého jsou však kvůli přívětivé ceně a delší trvanlivosti používány kvalitní rostlinné tuky, což se v žádném případě nevylučuje se skvělou chutí.
Díky za poznámku!
 Černá

mařka

cukroví si pečete sami nebo ho odebíráte z nějaké pekárny nebo cukrárny?díky za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, odpovídám v zastoupení paní Prosté, majitelky cukrárny, cukroví je pekařské výroby, tedy odebíráno z pekárny jako reakce na vysokou poptávku ze strany spokojených zákazníků.
Díky za dotaz!
 Černá

Viviene West

Dobrý den, je možné si zvolit jen některé druhy? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, odpovídám v zastoupení paní Prosté, majitelky cukrárny, druhy jsou stanovené a podoba objednávek jednotná, tudíž zvolit jen některé druhy bohužel možné není.
Díky za dotaz!
 Černá

Marta z Brna

Dobrý den, je to opravdu poctivé vánoční cukoví nebo jen vánoční čajové cukroví. V loni jsem v Brně koupila podobné výrazně levnější a nebylo nic moc.

Slevomat.cz

Dobrý den, odpovídám v zastoupení paní Prosté, majitelky cukrárny, o čajové cukroví se rozhodně nejedná, je to to poctivé vánoční.
Díky za dotaz!
 Černá

Ivona Valová

Dobrý den,
pečete prosím i bezlepkové?

Slevomat.cz

Dobrý den, odpovídám v zastoupení paní Prosté, majitelky cukrárny, cukroví lepek obsahuje, bezlepkové se nepeče.
Díky za dotaz!
 Černá

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru