Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Svítící LED pásek do interiérů i exteriérů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Denisa Kohoutová

Dobrý den,
při koupi LED pásky IP65 v délce 5m potřebuji zároveň zakoupit i napájecí adaptér či je už součástí balení?
Děkuji za odpověď!

Take-it-shop.cz

Dobrý večer, napájecí adaptér není součástí balení LED pásku. Na každých maximálně 5m LED pásku je třeba zakoupit jeden napájecí adaptér. Přejeme pohodový večer.

Robert Vaněček

Dovolte prosím ještě jeden dotaz. Potřebuji pásky dělit na menší úseky (které však budou svítit současně). Po jakých úsecích lze pásku dělit a jaké vodiče doporučujete na spojení jednotlivých úseků ? Ještě jednou děkuji, Vaněček.

Take-it-shop.cz

Dobrý den, jednobarevné pásky lze dělit po 5cm. RGB pásky po 15cm. Pro spojení jednotlivých částí stačí obyčejný dvoužilový vodič (jako např. u reproduktorů). U RGB pásků doporučujeme použít konektory k tomu určené, jelikož jsou zde 4 vodiče na 8mm a letování je vcelku obtížné. Přejeme pěkný den.

Martin Verbovský

Dobrý den,

chtěl bych se Vás zeptat, jaká je délka kabelu u samotného pásku a jaká je délka kabelu u adaptéru.

S pozdravem M. Verbovský

Take-it-shop.cz

Dobrý den, u 5m pásku je délka kabelu cca 10cm. Poloviční pásek kabel mít nemusí (jelikož jsou tyto délky děleny z 5 metrových pásků). Přívodní kabel u adaptéru je dlouhý 100cm. Pěkný den.

Robert Vaněček

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, při objednání a volbě osobního odběru, jaká je otevírací doba Vaší provozovny – na webu jsem to nenašel. Díky za odpověď, Vaněček

Take-it-shop.cz

Dobrý den, jedná se o provozovnu, nikoliv o kamenný obchod, proto je otevírací doba dle předchozí domluvy. Přejeme pěkný den.

Lukáš Zářecký

Dobrý den.
Barevné varianty jsou jaké?Potřebovali bychom 2,5 metru zelené pásky.Je možné si ho u vás objednat?Díky za odpověď,Zářecký.

Take-it-shop.cz

Dobrý večer, zelené ani jinak barevné LED pásky v nabídce nejsou, pouze RGB pásky s dálkovým ovladačem. Můžeme se pokusit poptat zelený LEd pásek u dodavatele, nicméně by bylo minimální odběrové množství 5 metrů a cena by byla rozdílná od akční. Kontaktuje nás prosím emailem. Přejeme pěkný večer.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru