Nabídku Slim Wine, víc než víno mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Slim Wine, víc než víno

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Tým SlimWine

Dobrý den, paní Petro,
pokud si necháte víno poslat, pak společnost Toptrans, která nám rozvoz vína zabezpečuje, volá na Vámi uvedený telefon předem (respektive jim to dáme do poznámky). Můžete se proto s nimi dohodnout na přesném doručení. Přejeme Vám pěkný den se SlimWinem :-)

Petra

Dobry den,

jak je to s adresou? Da se upresnit nejak pozdeji? Nevim konkretni datum ani cas dodaneho zbozi, tak nedokazu odhadnout, zda budu v praci ci ne?

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Petro, pokud si necháte víno poslat, pak společnost Toptrans, která nám rozvoz vína zabezpečuje, volá na Vámi uvedený telefon předem (respektive jim to dáme do poznámky). Můžete se proto s nimi dohodnout na přesném doručení. Přejeme Vám pěkný den se SlimWinem :-)

Petra Konečná

Máme již vyzkoušeno. Chuť SlimWine skvělá. U běžných vín jsme s kamarádkami měli chuť ,,zobat" ještě něco kolem, ale se SlimWine nás chuť na slané a sladké přešla. Doporučuji :-)

Team SlimWine

Děkujeme Vám, paní Konečná za hodnocení. Přesně o tomto i dalších pozitivních věcech je SlimWine.

Irena K.

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li je chuť nápoje Slim Wine podobná vínu? Děkuji

Team Slim Wine

Jednoduše řečeno, Slim Wine je kvalitní moravské víno z Velkopavlovické oblasti obohacené při výrobě o přírodní látky, které pozitivně působí na lidský organismus a pomáhají lipolýze tuků, zrychlují metabolické procesy a působí příznivě na hormonální hladinu u mužů i žen. Jedná se o cuvée, směs hroznů odpovídající unikátní receptuře SlimWine. Tímto zcela originálním produktem
byla zaskočena i legislativa ČR, pro víno s přidanými ingrediencemi u nás neexistuje kategorie, proto je Slim Wine zařazeno zákonem jako „vinný nápoj“.

Team SlimWine

Chuť alkoholického nápoje Slim Wine je fantastická a věříme, že si jej, nejen pro své pozitivní účinky, zamilujete.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru