Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zasaď strom – originální dárek nejen pro novopečené tatínky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jana

Dobrý den,
Je vůbec možné zasadit smrk v zimnim období, aby se úspěšně chytl a přežil? Chtela bych ho koupit k Vánocům, tak aby to sazenice zvládla, nez bude půda zase rozmrzla..
Děkuji, Jana

Anna Boudyšová

Dobrý den,

možné to je. Ten důvod, proč se stromky v zimě často neuchytí je, že rostliny utrpí teplotním šokem, z vyteplené místnosti se přesadí ven do zimy, někdy dokonce na mráz.
Pokud chcete dárek věnovat k vánocům, máte dvě možnosti: buď stromek necháte venku nebo v chladné místnosti a obdarovaného poučíte, že co nejdříve po rozbalení by jej měl zase dát hned do chladu a pak zasadit. Nebo stromek vezmete do tepla a když jej budete chtít přesadit, necháte ho dlouho zvykat, tj. nejdřív dát do místnosti cca 10–15 stupňů, poté kolem nuly, teprve poté přesadit ven. Celý proces by měl trvat tři až čtyři týdny.

Hezký den

Květoslava Kuttenbergerová

Dobrý den,
jsou i jiné možnosti než smrk a lípa? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Květoslavo,

v nabídce je možné zakoupit pouze Smrk stříbrný – žádný jiný druh.

Hezký den přejeme.

Vodičková Nicole

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je možné voucher využít těsně před vánocemi?Děkuji

Anna Boudyšová

Dobrý den,

se zasláním zboží těsně před Vánoci nemáme problém. Stačí se s námi domluvit přes email nebo napsat datum doručení do poznámky při objednávce.

Hezký den.

Alexandra

Dobrý den, je možné dodat i jiný stromeček.
Měla bych zájem spíše o lípu. Děkuji.

Anna Boudyšová

Dobrý den,

není problém smrk nahradit lípou. Jenom počítejte s tím, že v tomto ročním období už lípy na pohled nevypadají pěkně – mají zažloutlé či nahnědlé listy, které postupně opadávají. Dárek by nemusel být na oko tak „lákavý“.
Pokud přesto na lípě trváte, napište mi to do poznámky, případně do emailu při objednávání.

Hezký den,

Blanka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho v balíčku stromek vydrží a za jak dlouho nejpozději se musí zasadit? Děkuji.

Anna Boudyšová

Dobrý den,

je těžké určit, kolik dni přesně vydrží stromek v balíčku, přeci jen se jedná o živé zboží. Dle našich odhadů vydrží 7–10 dní bez nutnosti zásahu. Doporučujeme však stav rostliny ihned po doručení zkontrolovat a případně zalévat. Pokud budete správě zalévat, tak rostlina přežije i několik týdnů, než jí zasadíte (teď v zimě však pozor na šoky z přesunů ze zimy do tepla a naopak).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru