Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Předplatné časopisu Příroda – kompletní ročník 2015

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Marta

Ach jo, časopis je super, ale vždycky mě dokáže dmýchnout, když ho předplatím za plnou částku a pak se objeví na Slevomatu! Vrrrr!

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme Vám za přízeň. V této nabídce se jedná o doposílku již starších vydání z roku 2015 a 2014, které běžný předplatitel obdržel vždy k datu vydání, není to tedy zcela totéž. Je to „reklama“ – způsob, jak zvýšit povědomí o časopisu Příroda a rozšířit okruh čtenářů. Nejedná se o předplatné pro nadcházející ročník 2016, to je i nadále za ceníkovou cenu. Věříme, že nám i nadále zachováte přízeň! Děkujeme.

Lenka

Chtěla bych dát „předplatné“ k Vánocům – jak to udělat, aby čísla začala chodit až po nich?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Vzhledem k tomu, že se jedná o vydání z roku 2015 je předplatné zasíláno v jednotlivých balíčcích, které budou rozeslány cca 1 – 2 týdny po registraci voucheru. V případě, že chcete darovat, je potřeba zaregistrovat na svou adresu a poté celý balíček časopisů předat.

Martina

Měla bych dotaz – opravdu se jedná o dvě čísla 2014 a 6 čísel 2015, tedy čísla, která vyšla v tomto roce? Ne o nová čísla, která vyjdou v roce 2016?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za dotaz, ano skutečně se jedná o starší vydání dle specifikace v nabídce. Předplatné pro rok 2016 je možné zakoupit pouze u vydavatele za ceníkovou cenu.

Miroslav

Neřekl bych tedy předplatné ale doprodej neprodaných výtisků, protože to jsou čisla která už vyšli dříve

Jana Jana

Dobrý den,
je časopis vhodný pro 8letou dceru?

Extra Publishing

Dobrý den, časopis je primárně určen pro dospělé, ale mnoho rodičů jej čte zároveň s dětmi.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru