Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Úniková hra Va-Bank – uniknout z místnosti za 60 minut

4,8 / 5 Questerland Praha  (mapa) 428 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
David

Dobrý den,

Místnost je vhodná pro samostatné hraní pro děti od dvanácti let věku, nicméně jsem si jistý, že pokud s dcerou půjdete společně na hru tak si jí užije.

Jiří

Dobry den, je tato mistnost vhodna pro deti? Od jakeho veku? Mame dceru 10let. diky

Slevomat.cz

Dobrý den,
Místnost je vhodná pro samostatné hraní pro děti od dvanácti let věku, nicméně jsem si jistý, že pokud s dcerou půjdete společně na hru tak si jí užije.

Veronika

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda je mozne absolvovat hru v anglictine, pripadne v kombinaci ceskeho i anglickeho jazyka (instrukce, rady apod.)? Prijedou mi na novy rok kamaradi z ciziny a rada bych je vzala s sebou. Dekuji

David

Dobrý den,

S anglickým jazykem není vůbec žádná potíž. Všechny texty v místnosti jsou napsané jak v češtině tak i v angličtině a náš personál ovládá angličtinu na aktivní komunikativní úrovni.

Margaret

Dobrý den,
Máme tým s 5 lidí a vždy hrajeme spolů. Přijede ale k mé kamarádke bratr a chtěli bych ho vzat s nami. Mohli bysme až na vyjimku si zahrát skupinou v 6 hráčů? Rozdělení na dvě skupiny nechceme. Děkuju.

David

Dobrý den,

Určitě by to šlo. Musíte ovšem počítat s tím, že místnost je navřena pro skupinu pěti lidí. Mohlo by se tedy stát, že by jste si mohli v některých chvílích navzájem překážet. Nicméně hra je i takto plně hratelná.

ludva

Stačí do konce platnosti voucheru udělat rezervaci (i na pozdější termín), nebo je nutné v tomto termínu akci i absolvovat?

David

Dobrý den,

Pokud nebude voucher využit v době jeho platnosti, automaticky propadne.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru