Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

90minutový privátní wellness pro 2 osoby

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Studio Amon

Dobrý den, máme k dispozici na zapujčení prostěradla. Ale nejsou v ceně voucheru. 1 prostěradlo na osobu stojí 20 kč. Děkuji S pozdravem Studio Amon.

Miroslava Rypáková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda si musíme sebou přinést ručníky nebo je u vás dostaneme k zapůjčení. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, máme k dispozici na zapujčení prostěradla. Ale nejsou v ceně voucheru. 1 prostěradlo na osobu stojí 20 kč. Děkuji S pozdravem Studio Amon.

Tereza

Dobrý den, je možné voucher uplatnit po předchozí objednávce také o víkendu? Děkuji za odpověď

Studio Amon

Dobrý den, ano voucher můžete uplatnit i o víkendu. Bohužel ale víkendy jsou nejvíce obsazené je lepší si zavolat a domluvit se osobně. S pozdravem Studio Amon

David

Nezlobte se, že ještě reaguji, původně jsem nechtěl, ale nedá mi to – možná jsem to nepochopil správně.. ale dle fotek vidím, že sauna i vířivka je v jedné místnosti. Tak bych se zeptal na následující:

  1. když si za klasickou cenu 520 kč koupím 90 minut sauny, tak to budu mít opravdu privátní? Nepustíte nikoho dalšího do vířivky?
  2. když si za klasickou cenu 960 kč koupím 90 minut vířivky, je to opravdu privátní? Nepustíte nikoho dalšího do sauny?
Pokud je to v obou případech privátní, tak to chápu tak, že za plnou cenu 1480 kč bych prvních 90 minut strávil třeba v sauně a dalších 90 minut ve vířivce (když bych si to objednal v tomto pořadí).
Celkem bych tedy strávil 180 minut ve Vašem privátním Wellness za 1480 kč.
A právě tady vidím (nebo nechápu) ten nepoměr. Nabízíte služby v původní ceně 1480 kč za 180 minut, ale po slevě už to je „jen“ 90 minut.
Jelikož doba Vaší nabídky je 90 minut, tak bych spíše jako původní cenu viděl 740 kč (plná cena dělena poloviční dobou) – tak by to bylo i logičtější :-).
Studio Amon

Pane Davide, ještě jednou vám vysvětlím kalkulaci naši nabídky. 90 minut privátní wellness pro dva v uplném soukromí znamená že máte k dispozici na 90 minut jak vířivku tak i saunu. 90 minut privátní sauny je za 520 kč + 90 minut soukromé vířivky pro dva dělá 960 kč Takže celková cena je 1480 kč Pokud by jste si vybral jak píšete vy jen třeba saunu tak zaplatíte normálně 520kč. A pokud by jste si vybral jen vířivku na 90 minut zaplatíte 960 kč. Sleva spočívá v rekapitulaci pronájem na 90 minut privátní wellness......

David

Dobrý den. V tom případě je Vaše nabídka lehce zavádějící a matoucí. Kalkulace původní ceny vychází z času 90 + 30 + 30 + 30 minut, ale tato nabídka vše sloučila do poloviny času – tudíž ta sleva není tak veliká jak uvádíte. Například kdybych nevyužil vířivku je tato nabídka dokonce o pár korun dražší než Vaše standartní cena.. Tak si myslím, že když už něco takového nabízíte, tak by bylo velmi vhodné popřemýšlet o aspoň částečném prodloužení času (a nebo úpravě původní ceny ze které je to počítáno)..

Studio Amon

Dobrý den. Privátní wellness pro dva na 90 minut znamená že si pronajímáte celý wellness. Máte tam k dispozici jak vířivku tak i saunu. Jak to využijete je z cela na vás. S pozdravem Studio Amon

David

Dobrý den. Ještě bych se doptal na tu kalkulaci ceny. Když počítáte saunu na 90 minut a pak opět počítáte vířivku na 90 minut, tak to chápu tak, že mohu váš wellness využít v celkové délce 180 minut v rámci jedné návštěvy. Je to tak? Je jasné, že nemůžu zároveň používat saunu a zároveň vířivku, tak by to takhle dle kalkulace ceny dávalo smysl..
Děkuji za odpověď.

STUDIO AMON

Dobry den. Takže pronájem finské sauny na 90 minut vas vyjde na 520k Kč. Privátní vířivka pro dvě osoby na 90 minut 960 Kč. Celková cena privátní wellness pro dvě osoby vířivka + finska sauna na 90 minut 1480kc

Jiří

Chci se zeptat, jak jste vykalkulovali tu původní cenu, když na http://www.amonwellness.cz/clanky/sauna-a-viriva-vana/ je: Rezervace celé sauny pro 2 osoby (90 min.) – 520,– i kdyby připočetli: Masážní vana 30 min/osoba – 160,– Tak by to bylo 840,– Kč.

Slevomat.cz

Dobry den. Takže pronájem finské sauny na 90 minut vas vyjde na 520k Kč. Privátní vířivka pro dvě osoby na 90 minut 960 Kč. Celková cena privátní wellness pro dvě osoby vířivka + finska sauna na 90 minut 1480kc

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru