Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Projížďka na koni v přírodě nebo hodina jezdectví na jízdárně

4,6 / 5 Stable Willow Zlín  (mapa) 168 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Silvie

Dobrý den, děkuji za odpověď. Můžeme si tedy koupit 3 vouchery = 3 hodiny jízdy na koni a jeden rozdělit na půlhodiny pro každého na jízdu v kryté jízdárně a 1 hod absolvovat venku? Děkuji.

MartaSW

Ano, často to takto řešíme :-) Prosím, jen, o rezervaci předem. Když je pěkné počasí, v tu chvíli se hlásí mnoho zájemců. Můžete si rezervovat i více termínů, s rušením rezervace nemám potíže, to stačí hodinu předem jen SMSkou.

Silvie

Dobrý den, na koni jsem párkrát jela, ale ještě nikdy ho nevedla sama (což mi nepřijde tak zábavné). Bylo by to u Vás možné? A když bychom jeli s přítelem, bude k nám přidán ještě třetí člověk nebo budeme jen my dva s Vámi? Děkuji za odpověď!

Marta SW

Dobrý den, nn, pojedete pouze vy dva a já, trenér. Pokud nemáte znalosti z jezdectví, doporučuji alespoň 30´na kryté jízdárně s teorií. Ono to je fajn, vědět, jak „volant“ funguje :-)

Vojta

Kolik nás může jet současně, mám zájem o 4 vouchery.

Marta SW

Dobrý den, na 60' je možné využít tři koně, tedy 3 jezdci současně. Nutno hlásit předem.

Iveta Škarpová

Dobrý den,

měla bych zájem o projížďku v terénu, je to nějak váhově omezeno?

Marta SW

Odpověď pro Iveta: Dobrý den, ano, je nutné mít hmotnost do 85kg. Marta SW

Marta SW

Odpověď pro „kesilunah“: Dobrý den, na jízdárně snad ano, v terénu bych to rozhodně nedoporučovala. Je možné jet na koni zvlášť a já dítě povedu. Máme krytou jízdárnu, tam je rovný povrch a neklouže to, v lese by to bylo nebezpečné. Kůň může klopýtnout a jezdec se pohne a dítě je natlačené na hrušku (přední rozsochu) , popřípadě já , jako vodič nebudu schopna pomoci v jedné vteřině dvěma jezdcům. Když mi zavoláte, domluvíme se, vysvětlím, stačí večer kolem 18 – 19té hodiny mne prozvonit,obratem zavolám zpět. Děkuji, Marta SW

kesilunah

Dobrý den, mohli by na jednom koni jet dvě osoby?-(4leté dítě a jedna dospělá osoba pozn. má tak 50kg). Děkuji za odpověď

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru