Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Projížďka na koni v přírodě nebo hodina jezdectví na jízdárně

4,6 / 5 Stable Willow Zlín  (mapa) 149 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Markéta

Dobrý den,
jezdíte anglii nebo western? Kolik máte max koníků na jednu vyjížďku?
Na koni jezdit umím. U koní jsem byla od mala (na takové klasické „parkurové“ jízdárně). 2006 jsem dělala ZZVJ, ale skutečně jezdeckou licenci jsem měla jen do 2007, pak už jsem to neplatila… Neměla jsem chuť závodit a nemělo to smysl.
Pak jsem se přemístila do alternativního ranče, kde byli koníci 24/365 ve volném ustájení a jezdili jsme jen v terénu bez sedla a na ohlávce… Nicméně pak jsem se přestěhovala a nyní jsem asi 4 roky na koni neseděla, nicméně si myslím, že to se nezapomíná… Alespoň ne úplně. Bez sedla bych asi už na koně nevyskočila, ale jinak si myslím, že by nebyl problém…

Můj dotaz zní: jsou Vaše vyjížďky uzpůsobené především pro začátečníky, případně mírně pokročilé, nebo je možné domluvit vyjížďku i „zajímavější“?
 Děkuji

Marta SW

Dobrý den, tak to ráda čtu, že máme dalšího zájemce jezdce :-) Většina klientů zde se s koňmi teprve seznamuje, tak tedy se jezdí podle schopností. V momentě, kdy jezdec prokáže umění jezdectví a má chuť na větší ruch , pak není problém i klusat, cválat a zvolit náročnější trasu. Pokud se jede jen na hodinu a budete vyžadovat „anglii“ s tím problém nemám, ale pokud budete chtít do lesů, luk a strání, pak trvám na westernové výstroji, která je uzpůsobena co nejvíce pro pohodlí koně a následně pak i jezdce. Jezdíme v sestavě trenér + 2 klienti, když je jeden tak jeden, ale více jezdců se neosvědčilo. Pokud je klient pokročilý a vyžaduje při výuce často klus, cval a jiné cvičení, pak je trénink individuální, to vše se domlouváme při rezervaci.
Jinak souhlasím, ježdění na koni se nezapomíná. Pouze svaly trochu odvyknou a při větší zátěži se na druhý den připomínají, ale přiměřeně :-)

Lucie Poláková

Dobrý den,

taktéž bych se chtěla zeptat, zda pokud již mám zkušenosti, zda můžeme chvíli na jízdarně a pak normální vyjížďku do přírody (já na koni, Vy jako instruktor taktéž na koni)

Marta SW

Dobrý den, pokud zvládnete držet otěže, ovládat koně zleva doprava a opačně, sama i sesednout a nasednout, pak není problém jet na koni samostatně za instruktorem. Na jízdárně si to vyzkoušíme a zvolíme bezpečné řešení.

Barbora Mlýnková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné udělat rodinnou vyjížďku do přírody – dva dospělí a dítě. Děkuji.

Marta SW

Dobrý den, pokud chcete jet tři nejezdci na hodinu -až dvě, dá se to zařídit, že budete vedeni. A pokud neumíte jezdit, je třeba to nahlásit při rezervaci.

Eva Rokytová

Dobrý den,
již nějaké zkušenosti za sebou mám a ráda bych se zeptala, zda by bylo možné vyjížďku do přírodu zpetřit klusáním a trochu si jej nacvičit.
Děkuji,

Marta SW

Dobrý večer, v terénu klušu, nebo cválám, pokud jezdec na jízdárně prokáže schopnost ovládat koně i sebe, jinak je to nebezpečné. Můžeme před jízdou jít zacvičit na jízdárnu a tam se domluvíme co bude nejvhodnější.

Lucie Blahová

Mohu se jen zeptat, jaký je rozdíl mezo výukovou vyjížďkou a relax vyjížďkou? Děkuji

Marta SW

Výuková hodina se odehrává na kryté jízdárně, kdy je jezdec seznámen s výstrojí, povahou koně a manipulací s ním. Většinou to trvá tak 30' jízdy a 20' teorie, tedy na hřbetě koně, a 10' ukázky. Relax hodina je pasivní vezení se na koni buďto za trenérkou, nebo je jezdec veden. Z bezpečnostních důvodů je vhodné do terénu brát pouze 2 jezdce pohromadě, pokud nedokáží vést koně sami.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru