Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kadeřnický balíček s regenerací a masáží hlavy – pro všechny délky vlasů

4,6 / 5 Salon K-Mystic Ostrava  (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Kučerová

Dobrý den, v Barevném balíčku je buď barva nebo melír. Pokud by se jednalo o kombinovaní melíru s barvou nebo ombré apod. musíte si to připlatit. Ano, v balíčku je i střih a doporučují ten střih využit. Není nikde řečeno, že musí byt rázný, stačí jen zastřihnutí konečku. Doporučuje se to po každém větším zásahům do vlasů, jako např. barvení, alespoň ty konečky zastřihnout. Pokud si to ale vysloveně nepřejeté, není problém, vyhovím Vám. Pro více informací volejte prosím na uvedené telefonní číslo. Děkují a přejí hezký zbytek dne.

Hanča K

Dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat pokud mám dlouhé vlasy (cca 5 cm pod lopatky) stačí si zakoupit jeden voucher na barvení vlasů? Mohu si nechat udělat jen melír nebo třeba ombré? A je v ceně i střih vlasů? Nevidím jej zahrnut v balíčku, tzn., že lze tedy vlasy pouze nabarvit bez stříhání? Už jsem se totiž setkala, že bez stříhání kadeřnice odmítají vlasy nabarvit. Moc děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, v Barevném balíčku je buď barva nebo melír. Pokud by se jednalo o kombinovaní melíru s barvou nebo ombré apod. musíte si to připlatit. Ano, v balíčku je i střih a doporučují ten střih využit. Není nikde řečeno, že musí byt rázný, stačí jen zastřihnutí konečku. Doporučuje se to po každém větším zásahům do vlasů, jako např. barvení, alespoň ty konečky zastřihnout. Pokud si to ale vysloveně nepřejeté, není problém, vyhovím Vám. Pro více informací volejte prosím na uvedené telefonní číslo. Děkují a přejí hezký zbytek dne.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru