Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dvě romantické noci v Českém Krumlově pro 2 – 4 osoby

4,5 / 5 Penzion Prelát Český Krumlov (mapa) 57 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Ivana

Dobrý den,
zajímalo by mě, zda je možné dokoupit k pobytu 1 noc navíc (pobyt pro dvě osoby) a jaký by v tomto případě byl doplatek? děkuji

Penzion Prelát

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz.
Samozřejmě je možné si dokoupit 3 noc. Příplatek je poté 990,–Kč. O dostupnosti volných termínů se prosím informujte na emailu info@penzion-prelat.cz nebo na tel: 733 184 144.

Martin

Dobrý den, chci se optat. Je možno využít voucher I přes víkend ?
Děkuji

Penzion Prelát

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz.
Samozřejmě je možné využívat voucher i o víkendu. O dostupnosti volných termínů se prosím onformujte na email: info@penzion-prelat.cz nebo na tel. 733 184 144.

Jaroslav Procházka

Dobrý den, chtěl bych zakoupit voucher pro 2 osoby na 2 noci v hodnotě 1990 Kč, ale chtěl bych se zeptat, zda-li máte volný temín od 30.10.2015. Děkuji za odpověď

Penzion Prelát

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. O dostupnosti termínů se prosím informujte na emailu info@penzion-prelat.cz nebo na tel: 733 184 144

Penzion Prelát

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz.
Apartmán pro 4 osoby je vybaven dvěma oddělenéma ložnicema. V jedné ložnici je i kuchyňka a stůl se židlemi. Společné pro obě ložnice je sociální zařízení.

Denisa V.

Dobry den, rada bych se zeptala, jak vypadaji apartmany pro 4 osoby. Jedna se o dve manzelske postele v jedne mistnosti nebo jsou v rozdelenych pokojich? Dekuji za odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Apartmán pro 4 osoby je vybaven dvěma oddělenéma ložnicema. V jedné ložnici je i kuchyňka a stůl se židlemi. Společné pro obě ložnice je sociální zařízení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru