Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hubnoucí program ve fitness World Class

4,3 / 5 World Class (2 pobočky) Praha - Nové Město  (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Michaela

Dobrý den, chápu správně, že smlouva se podepíše v klubu na Celnici, a pak se vybere z klubu na Celnici nebo na Václavské náměstí a jsou tedy hubnoucí programy v obou klubech?
A po aktivaci voucheru platí 8 týdnů – vadí nějak, když se člověk do hubnoucího programu (út a čt o d 18:00) začlení třeba až v listopadu? (s tím, že aktivace voucheru proběhne také v listopadu)
Děkuji za odpověď, Michaela.

Anna World Class

Dobrý den,

tento program probíhá pouze v klubu v Celnici. Tedy podepisujete smlouvu i cvičíte pouze tam. Tréninky probíhají v časově ohraničeném termínu 8mi týdnů, začátek 20.10. Tedy pokud se přidáte až v listopadu, zameškáte 2 týdny.

Tereza Homolová

Je zajímavé, že jsem tu od Vás takovou nabídku zatím neviděla. Je fakt, že fitka, kde mě „nutí“ se upsat ke členství mě nelákají, proto se o jejich nabídky a programy nezajímám. Tato vaše nabídka mě bouchla do očí protože jsem tady viděla již několikrát před tím stejnou nabídku od někoho jiného…
Vaši nabídku na jednorázovou návštěvu přijímám

Anna World Class

Dobrý den,

do ničeho Vás nutit nebudeme. Kdy budete chtít Váš jednodenní vstup využít? Prosím dejte mi vědět, nachystám Vám vstupenku na recepci do obálky na Vaše jméno.

Anna World Class

Dobrý den,

mrzí nás, že máte tento názor. Tento program děláme ve World Class již po dobu 10 let, tedy domníváme se, že spíše konkurence zkopírovala od nás. A v čem jsme lepší? Přijďte se podívat a zacvičit si u nás, moc rádi Vás pozveme na jednorázovou návštěvu.
Pěkný den!

Tereza Homolová

Dobrý den,

vaše nabídka mi přijde zkopírovaná od konkurence. V čem si myslíte, že jste lepší, když nejste schopni vymyslet něco svého?

Slevomat.cz

Dobrý den,
mrzí nás, že máte tento názor. Tento program děláme ve World Class již po dobu 10 let, tedy domníváme se, že spíše konkurence zkopírovala od nás. A v čem jsme lepší? Přijďte se podívat a zacvičit si u nás, moc rádi Vás pozveme na jednorázovou návštěvu. Pěkný den!

Aleš

A v čem je to výhodné? Stejná cena, jako na stránkách fitka.

Anna World Class

Dobrý den,

velký rozdíl je, že pokud zakoupíte přes Slevomat můžete po dobu programu využívat zdarma také posilovnu. Využití fitness v běžném hubnoucím programu není.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru