Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bachovy esence

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Dana

Dobrý den, mohla bych si objednat i kapky Detoxidace, Vztek a Jdi za srdcem? Děkuji…D.H.

L. Kubenkova

Dobry den, vztek neni problem, ostatni ma v nabidce nekdo jiny, detoxikaci bych probrala bud mailem, nebo po telefonu.

Anita

Dobrý den,
bylo by možné namíchat něco na deprese?
Je součástí balení i kapátko?
Předem děkuji.

Lada Kuběnková

Dobrý den, určitě je možné namíchat kombinaci na deprese, záleží však, v jakém stavu se člověk nachází. Určitě kapky nenahradí antidepresiva, ale je možné s nimi začít před návštěvou lékaře. Dají se brát současně i s léky, nemají žádné kontraindikace. Nejlepší by bylo popsat situaci do emailu, aby bylo možné vybrat nejlepší kombinaci.

Lada Kuběnková

Kapátko je součástí balení.

Lenka

Dobrý den, dočetla jsem se na Vašich webových stránkách, že se kapky podávají 4 x denně. Máte nějaké zkušenosti Vašich klientů, jak řeší podávání kapek menším dětem, které jsou většinu dne ve škole? Samozřejmě bez zaúkolování učitele. Nebo je možné kapky podávat třeba pouze 3 x denně? Zajímá mě především kombinace „hyperaktivní dítě“. Děkuji.

Lada Kuběnková

Dobrý den, u menších dětí, které nejsou schopné kapky kapat samy, doporučuji namíchat 5 kapek do pití, které dáváte dětem do školy.
Ráno jim dáte kapky než odejdete do školy, ve škole je mají v pití, takže v podstatě během doby, kdy jsou ve škole a odpoledne už je to na vás, rodičích. Výhodou kapek je, že se nedávkují po hodinách jako např. antibiotika, ale dávky se mohou rozložit dle potřeby a možností.

Romana

dobrý den,
chtěla bych pro syna objednat bachovy esence, ale netuším přesně které vybrat. Potřebovala bych tak tři až čtyři, které jsou v nabídce. Dalo by se to namíchat do jedné lahvičky? S kapkami nemáme ještě žádné zkušenosti. Syn má problémy ve škole, je roztržitý, často zapomíná, nízké sebevědomí, učení mu nejde, spolužáci se mu posmívají, prostě se mu tam nic nedaří. Je velice živý a hodně zvědavý, takže často ho něco odpoutá od práce. Chtěla bych to trošku změnit, trochu mu pomoci, ale v tomto se nevyznám. Teda samozřejmě jestli na toto vůbec můžeme Bachovy esence využít. Můžete mi poradit jesti je možno něco objednat?

L. Kubenkova

Dobry den, ja bych Vam doporucila dve lahvicky, do jedne bych dala Vyrovnane dite a do dalsi kombinaci na soustredeni. Jeste mi muzete zavolat a probereme to po telefonu.

Veronika Gazdošová

Dobrý den, zajímalo by mě, jaká je trvanlivost takto namíchaných kapek, pokud by nedošlo ihned k jejich otevření. Děkuji Veronika

Lada Kuběnková

Dobrý den, kapky jsou namíchané buď do jablečného octa, nebo do brandy, takže pokud je dáte do ledničky, vydrží téměř neomezeně.

V.P.

Dobrý den, máte něco vhodného i na prokrastinaci (chorobné odkládání povinností)? Děkuji za odpověď.

Lada Kuběnková

Dobrý den, toto je velmi individuální záležitost, je důležité najít důvod, proč k této situaci u Vás došlo. Tady bych to viděla na individuální konzultaci a namíchání kapek na míru.

Verča

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda byste měli v nabídce něco na stresy,nervozitu a úzkostné stavy, díky kterým se mi špatně dychá. Dá se to namíchat do jedné lahvičky,nebo se musí objednat lahviček více? děkuji za odpověď. Verča

Lada Kuběnková

Dobrý den, tato kombinace se dá namíchat do jedné lahvičky, stačí, když si vyberete kombinaci např. na přecitlivělost, dostanete číslo voucheru a jak ho budete mít přidělené, pošlete mi email s jeho číslem, popište přesně stavy, které máte uvedené v tomto dotazu a napište mi kontaktní email, abychom to doladily a neposlala jsem Vám něco jiného.

Kamka

Dobrý den, vztahuje se nabídka i na krizové kapičky rescue remedy?
 děkuji

Lada Kuběnková

Dobrý den, do nabídky se všechny kombinace nevešly, Rescue Remedy Vám můžu namíchat, prosím, objednejte si kombinaci na přecitlivělost, dostanete číslo voucheru a do kontaktního emailu mi napište toto přidělené číslo a změnu kombinace. Prosím, udělejte toto ihned, jak budete mít přidělené číslo voucheru, ať se něco nepřekryje a nepošlu Vám něco jiného. Děkuji

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se tato nabídka vztahuje i na kombinaci bolest hlavy? Děkuji :-)

Lada Kuběnková

Dobrý den, ano, nabídka se vztahuje i na bolest hlavy.

Radka V.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, proč nejsou v nabídce zahrnuty i kombinace „Pomoc při hubnutí“ a „Lék první pomoci“? Právě o tyto kombinace bych měla zájem.

Lada Kuběnková

Dobrý den, není problém oboje připravit, stačí, pokud uvedete v emailu, který máte jako kontaktní, jméno a výběr, nabídka je omezená na určitý počet kombinací, vše se nevešlo.

Lada Kuběnková

Tak ještě pro upřesnění – můžete si vybrat nějakou jinou kombinaci, která uvedená je, dostanete číslo objednávky a potom mi napište do emailu, o jakou kombinaci konkrétně máte zájem.

Jana

Dobrý den, o jak veliké balení kapiček se jedná? A pokud bych potřebovala únava, vyčerpání a zlepšení paměti, lze to namíchat do jedněch kapiček?
Děkuji za odpověď.

Lada Kuběnková

Dobrý den, balení obsahuje lahvičku o objemu 30 ml, doporučila bych Vám jednu lahvičku na únavu a vyčerpání a jednu lahvičku na esence na zlepšení paměti. U této esence bych doporučila dlouhodobější užívání.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru