Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3denní relax pobyt se zážitkovou gastronomií i vínem

4,6 / 5 Kraví Hora Jižní Morava (mapa) 153 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Osičková

Dobrý den,
v tomto termínu máme zatím volno. Nicméně tento typ poukazu nelze v tomto termínu čerpat. Na tento termín máme speciální silvestrovský balíček který najdete na našich stránkách.

Káťa Chudá

Dobrý den, byl by volný termín od 30.12.2015–1.1.2016? Předem děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, v tomto termínu máme zatím volno. Nicméně tento typ poukazu nelze v tomto termínu čerpat. Na tento termín máme speciální silvestrovský balíček který najdete na našich stránkách.

Ivana

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli ochutnávka vín probíhá ve vinném sklípku. Nějak mi nejde dohromady, že uvádíte pouze „možnost“ prohlídkuy vinného a degustačního sklepa. Děkuji

Osičková

Dobrý den,
při počtu 5 a více balíčků (nad 10os) děláme degustaci přímo v degustačním sklepě. Pokud je méně balíčků tak dělají degustaci naši číšníci v restauraci. Dále ještě nabízíme možnost si prohlédnout celé sklepní prostory hotelu v čase mimo degustaci.

Nikol Michálková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné u tohoto pobytu připlatit den nebo dva navíc a uvést přímo do voucheru a kolik by to případně stálo? Děkuji za odpověď.

Osičková

Dobrý den, ano, delší pobyt je možný ale v tomto případě nelze toto prodloužení přidat již do stávajícího poukazu. Na prodloužené ubytování Vám vystavíme poukaz zvlášť. Ohledně ceny, tak zde Vám poskytneme 10% slevu na pultové ceny.

Osičková

Dobrý den, v nabídce jsou dva vouchery. Jeden je na víkend pá – ne 3.999.- a druhý ne – út 2.999.-
Záleží tedy na Vás který si vyberete.

Michaella Kadičová

Dobrý den, chtěla bych se optat, zda je možné voucher využít na víkendový pobyt ?

Slevomat.cz

Dobrý den, v nabídce jsou dva vouchery. Jeden je na víkend pá – ne 3.999.- a druhý ne – út 2.999.- Záleží tedy na Vás který si vyberete.

Malík

Dobrý den, fotku sauny slevomat použil ilustrační ( nevím jestli se jedná o wellness v některém zařízení v Beskydech ). Slevomat budeme informovat, aby foto použil přímo Hotelu Kraví hora.

Tomáš Kocourek

Úplně stejná fotka sauny je u hotelu Kraví hora („3denní relax pobyt se zážitkovou gastronomií i vínem) i u hotelu Terasa ("Vánoce či jarní radovánky s privátním wellness v Beskydech“). Která je pravá a která je fake? Nebo mají oba hotely úplně totožnou saunu? Nebo Slevomat vybírá z databáze fotek a je mu to jedno?

Slevomat.cz

Dobrý den, fotku sauny slevomat použil ilustrační ( nevím jestli se jedná o wellness v některém zařízení v Beskydech ). Slevomat budeme informovat, aby foto použil přímo Hotelu Kraví hora.

Jana

Dobrý den, prosím Vás, chtěla jsme se zeptat, jak je v ceně 1× zážitkové večerní menu o třech chodech, to je jen pro jednu osobu nebo pro dvě? Děkuji za odpověď.

Malík

Dobrý den, večeře v podobě tříchodového menu je samozřejmě pro dvě osoby.

Osičková

Dobrý den, voucher platí jak do vířivky na 45 min, tak i na vstup do sauny na 90 min. Celkem tedy máte 2 vstupy do wellness.

Viktor Halada

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda-li voucher platí pro vstup do sauny nebo jen do vířivky?Děkuji­.Viktor Halada.

Osičková

Dobrý den, voucher je platný pro pokoje jak na hotelu I. tak i na hotelu II. Za pokoj LUX je příplatek 500.-/ noc. Bohužel není možné vyměnit saunu za vířivku.

Jana

Prosím o informaci, pro kterou část ubytování (domečku I nebo II) je voucher připraven a kolik by byl případný příplatek za pokoj s vířivkou. Nemáme rádi saunu – bylo by možné využít v rámci voucheru místo ní ještě jeden vstup do vířivky navíc ? Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru