Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Multifunkční držák na smartphone, tablet i vzkazy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Eliška Čermáková

Dobrý den,
zakoupila jsem si tento výrobek, ale v krabičce není návod. Lze jej někde sehnat?
 Děkuji

Jiří Roháč

Dobrý den,

návody rozesíláme po emailu, nyní jdu rozesílat další várku, budete mezi nimi i Vy, omlouvám se za zpoždění.

S pozdravem Ing. Jiří Roháč

Martin Kubík

pro: Jiří Roháč

Myslíte, že se do vánoc zvládnete odpovědět ?

Jiří Roháč

Omlouvám se za pozdní odpověď.

Martin Langr

pro: Jiří Roháč

Ano, mám zájem vidět certifikát, přepošlete mi ho prosím. E-mailový kontakt na sebe jsem Vám poslal na info@bezdotyku.cz. Nebo ho můžete někde veřejně vystavit – třeba v e-shopu ;-).

Děkuji.

K.T.

Hezký den, zajímalo by mě, zda do Vánoc bude k dispozici ještě černý držák do auta? Děkuji moc!

Martin Kubík

Dobrý den,

můžete prosím uvést, jakým způobem připevnit na držák tablet s úhlopříčkou 10,5", tak, aby nehrozil jeho pád, držák jsem si od Vás zakoupil a popravdě se mi doposud nepodařilo najít způsob, kterým by na držáku držel, ani zapření o palubní desku auta a přiložení na držák vážně není dostačující, jelikož 90% tabletu je i tak nad držákem a tablet se buď klepe nebo nedrží vůbec : / Uvádíte, že je držák určen pro všechny typy tabletů, tak třeba něco dělám špatně, jen vážně netuším co. Děkuji

Jiří Roháč

Dobrý den,

postupujte prosím dle návodu. Je důležité spodní stranu tabletu opřít o palubní desku a poté tablet přilepit k držáku. Zajistíte tak stabilní držení Vašeho tabletu. Osobně s tak velkým tabletem nemám zkušenosti. Pokud by tablet na držáku nedržel, doporučuji Vám zakoupit ještě jeden držák a tablet přilepit na oba zároveň.

Děkuji

S pozdravem Ing. Jiří Roháč

Martin Langr

Odkaz, který uvádíte, směřuje na portál reddot 21 world of design, což je platforma pro prezentaci designerů/výrobců a jejich produktů. Tedy nikoliv nezávislá prestižní soutěž, ale komerční placená služba (1 profil + 1 produkt je zdarma, zbytek se platí, viz http://www.red-dot-21.com/pricing-2/) využívající stejný základ brandu „reddot“.

Můj dotaz směřoval na ocenění reddot design award 2013. Dle stránek výrobce Cooskin by měl být produkt dokonce klasifikován jako winner (http://www.cooskin.com/products_view.asp?PrdID=29), ale oficiální stránky soutěže o tom mlčí.

Jedná se tedy zřejmě o klamavou reklamu a Vám jakožto jednomu z článků prodejního řetězce doporučuji takovéto informace nepoužívat a z vašeho e-shopu stáhnout ;-).

Jiří Roháč

Dobrý den,

výrobce mi poslal certifikát od REDDOTu, to že nyní již není dohledatelný na stránkách je z důvodu, že by museli platit každý rok poplatek. Pokud máte zájem, můžu Vám certifikát přeposlat na mail.

S pozdravem Ing. Jiří Roháč

Martin Langr

Dobrý den,
zaujalo mne několikrát zmiňované prestižní ocenění Reddot Award 2013 za design. Můžete mne prosím odkázat na věrohodný zdroj? Na oficiálních stránkách soutěže jsem nenašel nic, co by se podobalo jak produktu (Magic Cube: http://red-dot.de/pd/online-exhibition/?lang=en&c=0&a=0&i=0&oes=cube), tak výrobci (Cooskin: http://red-dot.de/pd/online-exhibition/?lang=en&c=0&a=0&i=0&oes=cooskin)

Děkuji za odpověď.

Jiří Roháč

Dobrý den,

nejspíš se tam musí nějak hledat v historii, posílám odkaz: http://www.red-dot-21.com/products/magic-stand

S pozdravem Ing. Jiří Roháč

Jiří Bednář

Dobrý den
Proč nabízíte možnost platby dobírkou , když se tato moźnost při objednàní nenabízí . Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den Jiří,

nevíme, kde jste tuto možnost platby našel, ale můžeme vás ujistit, že tento způsob platby na Slevomatu není možný.

Hezký den přejeme.

Filip Malásek

Dobrý den,

na Ebay se toto prodává za necelých 38kč + pošta 147kč, nebo za 152kč s poštovným zdarma (spočítá si každý sám) až po cca 1400kč. Jak mohu poznat repliku od „originálu“? Co je vlastně originál? Viděl jsem minimálně 3 verze černého provedení, jedna má bílou lepku nahoře a druhá má černou, další má lepku úplně jiné konstrukce… Potom taky logo, viděl jsem asi 4, každý si tam natiskne co chce. Objednám ten z Číny a pak od Vás, pokud budou stejné, asi máme problém :-)

Děkuji za odpovědi.



S pozdravem Malásek

Jiří Roháč

Dobrý den,

zdáte se být investigativní :) Napovím Vám, že k originálnímu výrobci vede právě cena za design REDDOT, pokud tedy věříte předpokladu, že ji do soutěže přihlásil právě originální výrobce. Až jej objevíte, můžete mu napsat a on Vám potvrdí, že zboží mám právě od něj. Hodně štěstí při hledání :)

S pozdravem Ing. Jiří Roháč

Kristýna Strolená

Hezký den,
držel by telefon v držáku pevně i v případě koženkového pouzdra?

Díky, KS

Jiří Roháč

Dobrý den,

ano držel by, já sám mám Note 4, který má koženkové záda a drží bez problému.

S pozdravem Ing. Jiří Roháč

Honza

MICKEY VON: tvoje dotazy jsou zcestny… Ja drzak mam a nikdy mi telefon nespadl.. Mozna je to tim ze mam iPhone 6.. V zivote by me nenapadlo pozadovat reklamaci a nahradu skody po prodejci, kdyz mi spadne telefon z drzaku a jeste k tomu z UNIVERZALNIHO!!! Musis se rozhodnou zda chces tenhle univerzalni (podle me kvalitni) drzak a nebo pokud mas obavu o svuj telefon tak si kup original drzak na konkretni typ telefonu a z toho Ti to nevypadne.. Vyrobek je kvalitni a ve vsem splnuje popsane parametry. Za dobrou cenu super vec… A super i termin doruceni…

Mikey von Dricka

Nestuduji akci, ale produkt, protože jej vidím prvně, moc toho o něm nevím a neznám jeho vlastnosti. Narozdíl od ostatních nespekuluji nad cenou při nákupu z Číny, údajnou slevou, kvalitou značky či dokonce designem. Předpokládám, že nejsem jediný, koho zajímá, jak univerzální držák vlastně funguje, protože toho moc ve své akci nepíšete. A já osobně mám hodně otázek, protože chci vědět, co kupuji, obzvláště, chci-li pořídit čytři kusy. Zabralo by Vám výrazně méně času, kdybyste více zákazníky seznámil s vlastnostmi držáku rovnou v popisu. Nemusel byste pak tolik odpovídat a mohl si ušetřit i sarkasmus. Odpověď jsem každopádně konečně dostal, děkuji.

Jiří Roháč

Dobrý den,

jsem rád, že jsem uspokojil Vaše dotazy. Věřím, že přiložené video v akci vysvětluje většinu dotazů na funkčnost výrobku na zbytek vždycky rád odpovím. Čas který věnuji svým potencionálním zákazníkům vždy beru jako prospěšný věci. Více informací o držáku lze najít na mých stránkách http://www.bezdoteku.cz. Kdyby jste měl ještě nějaký dotaz, neváhejte se na mě obrátit.

S pozdravem Ing. Jiří Roháč

Mikey von Dricka

Děkuji, pane Roháči, ale ani v jedno případě jste mi neodpověděl. V létě je čelní sklo vystavované přímému svitu neustále. Přímý svit a vysoká teplota jsou znatelné obzvláště při parkování, čili v letním období prakticky denně. Co tedy mám s přilepeným držákem v takovýchto dnech dělat? Pracně pokaždé sundavat, zakrývat hadrem nebo to nechat být? K druhé otázce – ano, sklíčko se zvýšenou odolností mám. To ale neplatí pro zbytek konstrukce telefonu, potažmo pro vyčnívající optiku fotoaparátu. Nicméně to nemění nic na podstatě mé otázky. Může mi výrobce, případně Vy, zaručit 100% funkčnost produktu, pakliže se budu striktně držet návodu? A pokud se mi cokoli stane s telefonem, navigací nebo malým tabletem, resp. vznikne-li škoda – co s tím? Produkt mě zajímá, ale upřímně z toho má obavy.

Jiří Roháč

Dobrý den,

Váš zájem mě těší, již od začátku akce vidím, že jste častým přispěvatelem do diskuse. Co se týče přímého svitu na držák, je samozřejmě myšlena jeho lepící plocha, nikoliv celý držák a lepící plocha je standardně otočena směrem k řidiči, tj. od slunce. Pokud Vám bude na držáku opravdu záležet, dáte si pozor abyste v létě přes den nestál na přímém slunci celý den. Pracné sundávání držáku Vám pokaždé zabere tak 15 vteřin, když na to nebudete pospíchat, což opět není nic pokud Vám na držáku bude záležet a věřím, že ano, jelikož jste svými dotazy a studování akce již zabral několik minut. Co se týče toho jestli Vám někdo nahradí případnou škodu, jak myslíte že bude probíhat dokazování, že Vám třeba telefon nespadl někde jinde než v autě, natož z držáku?

Děkuji

S pozdravem Ing. Jiří Roháč

Matěj Hyršovský

:-D já se omlouvám, ale tohle je asi ten nejodpornější držák čehokoli do auta :-D :-D a ještě za 300,– :-D.

Jiří Roháč

Dobrý den :),

jak vidět na objednávkách (momentálně 354 prodaných kusů), řekl bych že Váš názor nesdílí většina kupujících. Navíc uznávané německé ocenění REDDOT za design také vypovídá své, ale nemůže se líbit každému :)

S pozdravem Ing. Jiří Roháč

Marek Pilch

První tři dny nešel telefon od lepicí plochy odtrhnout, po třech dnech začal telefon padat… :-(((

Jiří Roháč

Dobrý den,

rád slyším Vaše potvrzení přilnavosti lepící plochy. Sundavání telefonu z držáku bych doporučoval postupným tlakem na telefon a držák, nikoliv odtrhávání. Pokud již přilnavá plocha nedrží, tak umýt pod tekoucí vodou. Já jsem svůj držák v autě nemyl již řadu měsíců a drží stále dobře.

Děkuji

S pozdravem Ing. Jiří Roháč

Mikey von Dricka

Dobrý den, trochu si v popisu protiřečíte nebo spíš doporučujete nerealizovatelné. V popisu uvádíte „Spodní základna kostky je taktéž silně přilnavá a je vyrobena z recyklovatelného PU“, ale protože to ve většině vozidel nebude držet, je třeba to přichytit napevno, čímž se ztratí umožnost univerzálního využití. Moje zkušenosti s 3M jsou skvělé, na co to použiji, to drží léta. Když pominu fakt, že bych si tím nechtěl poznamenat plaubku, tak se nabízí celkem jednoduchá otázka – jak mám držák nevystavovat přímému slunečnímu svitu, když jej budu mít napevno přichycený k palubce? Druhá, celkem zásadní otázka, zaručuje mi výrobce, potažmo Vy jako prodejce, záruku, že přístroj bude na držáku držet na 100%? Co se stane, když za jízdy nebo zabrždění můj Samsung Galaxy S6 spadne a při pádu na tvrdou plochu se poškodí? Nechci zpochybňovat vlastnosti držáku ani kvality produktu, jen mám obavy s přichycením přístroje, který stál 25 tis. Kč. Uhradil by mi někdo případnou škodu způsobenou neodpovídajícími vlastnostmi produktu?

Jiří Roháč

Dobrý den,

spodní základna je ze stejného materiálu jako vrchní co drží telefon. Pokud 3M samolepku budete chtít sundat, stačí poté jen umýt zbytky lepidla z této samolepky. Zkoušel jsem samolepku 3M na více místech, vím tedy že to jde. Držák můžete ze samolepky odendat, nemusí být na samolepce na pevno. Co se týče přímého slunce jde především o dobu kdy v autě nejste a na přímém sluníčku může být v autě i přes 60°C. K druhé otázce: když delší dobu nevyčistíte lepící plochu a špatně připevníte telefon k držáku, tak se Vám může stát, že Vám telefon spadne. Mě se to stalo několikrát, než jsem se naučil s držákem pracovat. Pokud máte telefon za 25 tis. Kč, tak věřím, že na něm máte i ochranné sklo a při pádu v autě má telefon velmi malou šanci se rozbít.

S pozdravem Ing. Jiří Roháč

JF

Dobrý den,

udrží tento výrobek za jízdy i tablet?

Děkuji za odpověď.

Jiří Roháč

Dobrý den,

pokud se budete držet návodu, tak držák udrží i tablet. Jde především o to, abyste tablet spodní stranou nejdříve opřel o palubní desku a až poté přilepil na držák. Tím se eliminují vibrace, které vznikají při jízdě na českých silnicích.

S pozdravem Ing. Jiří Roháč

Zdeněk

Dobry den, vyse probirana samolepka 3M drzi velice spatne na palubni desce auta. Kdyz chci sundat telefon z drzaku tak musim pouzit obe ruce ( coz pri rizeni neni uplne to nejlepsi ) protoze jinak se samolepka 3M. odlepi i s kostkou. Telefon na kostce drzi velice dobre ale pokud ho nejsem schopen oddelat jednou rykou bez toho aby se odlepila cela kostka tak je to k nicemu. Mate nejakou radu jak to vyresit. ?

Jiří Roháč

Dobrý den,

mě samolepka drží na palubce jako přibitá. Měl jste palubku čistou, než jste na ni samolepku přilepil? Je možné, že se jedná o vadný kus samolepky, tj. ozvěte se mi na mail: info@bezdoteku.cz a já Vám pošlu náhradní samolepku.

S pozdravem Ing. Jiří Roháč

Ladislav Frk

Dobrý den
Výrobek vypadá zajímavě. Jen by mne zajímalo, zda to drží na lehce zaoblené palubce a také, zda to musím denně sundávat z palubky – a případně kolikrát takové sundání tento vyjímečný výrobek vydrží ? – a to myslím, jak na palubce, tak pak i telefon na otáčové ploše? Děkuji za odpověď.

Jiří Roháč

Dobrý den :),

já jej také používám na lehce zaoblené palubce. U balení je samolepka 3M, kterou si na palubovku přilepíte a na ni připevníte držák. Samolepka je hladká, držák na ni bude dobře držet. Já mám držák v autě neustále, ale je dobré jej schovávat před přímým slunečním světlem v létě, aby nedošlo k poškození vlastností lepící vrstvy. Výrobek toho vydrží opravdu hodně, ani každodenní sundávání mu nebude vadit. Jen je nutné lepící plochu omýt pod tekoucí vodou, pokud na ni budete sahat, jelikož na ni bude ulpívat nečistota.

S pozdravem Ing. Jiří Roháč

Bohumil

Dobry den, nejak jsem nenasel odpoved na mou otazku? Jaky je vyrobce a dorazi, to co je na obrazku? Tedy drzak, kde je i logo Cooskin? Diky

Jiří Roháč

Dobrý den :),

výrobce je Cooskin, dorazí Vám držák co je na obrázku. Logo výrobce na držáku není.

Děkuji

S pozdravem Ing. Jiří Roháč

Bohumil

Jaký je prosím výrobce? Dnes jsem tu viděl příspěvek, kde nějaký uživatel psal, že mu nepřišel produkt s logem a, že měl i jinou barvu té lepící plochy, na balení chyběl výrobce atd. Jaký tedy dorazí produkt? Jedná se o brandovaný originální Cooskin Car Mount jak je vidět na obrázcích a videu?

Slevomat.cz

Dobrý den Bohumile,

není se čeho bát – příspěvek, který jste zde viděl se nezakládá na pravdě.

Dodavatel zboží je oficiálním zástupcem tohoto držáku pro Českou a Slovenskou republiku.

Osobně bych doporučil tuto vychytávku zakoupit, tak jako jsem to udělal já – nebudete litovat :)

Hezký den přejeme.

Jiří Roháč

Dobrý den :),

materiál díky kterému telefon drží na kostce je odlišný, než se používá na nanopodložkách. Tento voděodolný lepící polyuretan má mnohem lepší vlastnosti, jinak by na sobě telefon či tablet neudržel. Zakupte si jeden držák, abyste to mohl porovnat.

Děkuji
S pozdravem Ing. Jiří Roháč

Miroslav

Řekl bych že to funguje na bázi nanopodlozky co se prodává za 20 Kč přilepene ke kostce.

Jiří Roháč

Dobrý den,

přiložil jsem jak video, tak odkaz na mé stránky, kde je vše popsáno. Přidávám tedy ještě výňatek z přiloženého odkazu:

Kostka disponuje širokou úchytnou plochou, která je vyrobena ze speciálního voděodolného lepicího polyuretanu (PU). Tuto jemnou membránu lze kdykoli při deformaci znovu vrátit do původního stavu jediným přímým stisknutím, případně lze vyčistit vodou a odstranit tak přichycený prach a jiné nečistoty. Membrána má silně lepivé účinky, je však vyrobena z recyklovatelných materiálů a zcela šetrná k životnímu prostředí. Spodní základna kostky je taktéž silně přilnavá a je vyrobena z recyklovatelného PU. Zároveň nezanechává po odlepení jakékoli nečistoty či zbytky lepidla jako standardní držáky navigací.

Co se týče životnosti, tak pokud se budete držet správného používání, viz návod, tj. například nenechávat držák na přímém slunci, tak Vám vydrží velmi dlouho, řekněme v rámci let.

Děkuji

S pozdravem Ing. Jiří Roháč

Zdena Dudová

to je super , že ste priložil video z čoho sa nedozvieme , aký je povrch čo drží telefón a akú má životnost ??????

Jiří Roháč

Dobrý den,

děkuji za dotaz, do akce jsem nechal přidat video, pokud i tak by byly nějaké nejasnosti, můžete navštívit přímo stránku mého eshopu, kde je vše vysvětleno:

http://www.bezdoteku.cz/univerzalni-drzak-do-auta-magic-cube-cerne-barvy-pro-navigaci,-smartphone-a-tablet

Děkuji

S pozdravem Ing. Jiří Roháč

Mikey von Dricka

Nikde nevidím popis, na jakém principu to drží a jak se přístroj z držáku pak sundavá.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru