Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

119 Kč za týdenní členství s neomezeným vstupem do fitness center Contours. Efektivní kruhový trénink včetně služeb trenérky.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Naďa

Dobrý den, mohu koupit na mé jméno 1 voucher pro sebe a 1 voucher jako dárek pro kamarádku? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den,
je možné zakoupit pouze jeden voucher na osobu. Vaše kamarádka si však může také zakoupit sama jeden voucher. Pěkný den.

:)

Dobrý den, je cvičení vhodné i pro těhotné?

Contours Fitness pro ženy

Dobrý den, ano u nás můžete cvičit během těhotenství, pokud nemáte nějaké zdravotní překážky. Trenérky Vám nastaví vhodný cvičební plán, vše ukážou a vysvětlí.

Veronika

Dobrý den,

z webových stránek jsem pochopila, že není nutné se objednávat, pouze na první hodinu, ale našla jsem tam rozvrh kde je zobrazeno kdy je obsazeno. Tak se chci zeptat jak to vlastně je? Mohu přijít kdy chci na jak dlouho chci?? Děkuji za odpověd

Contours Fitness pro ženy

Dobrý den, ano pochopila jste správně na první návštěvu se prosím objednejte, trenérka se Vám bude po celou dobu individuálně věnovat. Pak už se neobjednáváte a chodíte kdykoliv chcete a cvičit můžete jak dlouho chcete. On-line kalendář je jen pro objednávání na první hodinu. Přijďte vyzkoušet a trenérky Vám vše podrobně vysvětlí :)

Lenka Foltýnková

Dobrý den, platí se nějaký člšnský polpatek nebo ještě něco navíc?
 děkuji

Contours Fitness pro ženy

Dobrý den,

Aktivační poplatek u tohoto typu členství nehradíte. Pokud si budete chtít prodloužit členství hradit ho také nebudete. Když Vám, ale toto členství skončí vy si ho v době trvání neprodloužíte a potom přijdete s tím, že chcete nové členství zaplatíte tento poplatek. Je jednorázový při dalších prodluženích ho neplatíte. Hezký den.

Klára Dobrovodová

Dobrý den,
Vaše fitness nenabízí i jednorázový vstup? Zakoupení členství na stanovenou dobu je naráz drahé. Děkuji.

Contours Fitness pro ženy

Naše fitness centrum je založeno na klubovém členství, můžete zakoupit 3,6,12, nebo 24 měsíční členství. Nyní při zakoupení kupónu si můžete cvičení vyzkoušet a pak se rozhodnout zda se Vám líbí či nikoliv. 3 měsíční členství při návštěvě 3 x týdně vychází na 70 kč u 12 měsíčního se dostanete na cenu 53 Kč. Členství můžete platit také v měsíčních platbách. Navíc aby tělo začalo reagovat a měnit se, tak potřebujete min. 3 měsíce a členství vás bude motivovat chodit :). Pokud se pro nás rozhodnete, trenérky se o vás budou dobře starat, aby jste měla výsledky :) Toto není v případě jednorázových vstupů možné :(. Přijďte vyzkoušet a uvidíte.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru