Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

All inclusive hýčkání ve Špindlerově Boudě***+

Špindlerova bouda ***+ Špindlerův Mlýn (mapa) 538 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Dáda Brožová

Dobrý den,
je možné využít voucher od 18.12–20.12.2015, v případě, že platnost voucheru je do 18.12.2015?
 Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Brožová, děkujeme Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, termín 18.12.-20.12. již využít nelze, platnost poukazu se musí dodržet do 18.12. Pokud budete mít zájem o rezervaci, neváhejte nás kontaktovat.

Zuzana Toužimská

dobrý den,chtěla jsem se zeptat, jaké pobyty pá-ne máte volné? předem děkuji :)

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Zuzano,
děkuji Vám za Váš dotaz.
Mohu Vám nabídnout termín 04.-06.12.2015 nebo 11.-13.12.2015, kdy ještě máme volné pokoje na naší depandanci.
V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Petra

Dobrý den,

máte ještě nějaký volný termín pro pobyt na šest dní pro dva dospělé a jedno dítě (7 let) a druhé (5let) bez nároku na lůžko?
 Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Petro,
děkuji Vám za Váš dotaz. Mohu Vám nabídnout například termín 13.-18.12., kdy ještě máme k dispozici pokoje deluxe, připadně třílůžkové pokoje na hlavní budově hotelu. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a neváhejte nás kontaktovat za účelem vytvoření rezervace.

Jan Železný

Dobrý den, lze voucher využít na termín 30.12–1.1.? Děkuji za info…

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Železný,
tak jak je uvedeno v popisu akce, tak vouchery se dají uplatnit pouze do 18.12. Tuto akci máme na doplnění mezisezóny. Na Silvestra samozřejmě máme úplně jiné ceny a navíc je již Silvestr spoustu měsíců kompletně vyprodaný :)

Vendulka Šmajdová

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat zda by byl volný pobyt pro 2 dospělé osoby v termínu 3.12 až 6.12
Předem děkuji za odpověď Šmajdová

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Vendulko,
jsme potěšeni Vašim zájmem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Ve Vámi vybraném termínu máme (v tuto chvíli!!!!) poslední volný standartní pokoj na hlavní budově. V případě zájmu si ihned zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Petr

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali máte volno v termínu od 14–17.11

 Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Petře, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, bohužel v tomto termínu nemáme pokoj k dispozici a nemůžeme Vám vytvořit rezervaci. Rádi Vám nabídneme jiný termín.

Radka

Dobry den ještě jednou, dekuji za zpravu. Ještě jsem chtěla poprosit o provereni terminu 3.-6.12? Chteli bychom pokoj deluxe – 2 dospeli, 1dite 10let na přistýlce a 1 dite 5 let bez vlastní postele. Pokud bychom zakoupili vikendovy voucher na 3 noci jake by byly prosim doplatky? Dekuji!

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Radko, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 03.12.-06.12. 2015 máme deluxe pokoj na hlavní budově ještě k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za pokoj deluxe je 200 Kč /1 noc a za hlavní budovu 100 Kč /1 noc, celkem tedy 900 Kč /3 noci. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky nebo emailem a my Vám rezervaci vytvoříme.

Lukáš Novotný

a je mozne od 18.12 si udelat rezervaci nebo to musi bejt do 18.12 dekuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Novotný, rezervace může být nejpozději do pátku 18.12. 2015. pokud byste si přál rezervaci v pozdějším termínu, neváhejte nás kontaktovat emailem nebo telefonicky a my Vám sdělíme cenovou nabídku.

Lukáš Novotný

dobry den chtěl jsem se zeptat jestli by se dala udělat rezervace i na silvestra a jestli by to šlo třeba na 4 noci a kolik by to bylo děkuji Novotný L.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Novotný, děkujeme za příspěvek, tuto nabídku nelze uplatnit během Silvestra, platnost akce je do 11.12., ode dneška je platnost prodloužena dokonce do 18.12. 2015, pozdější termín však není možný.

Ivana

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by jste měli volný pokoj v období od 10.11. do 12.11. pro dva dospělé a jedno roční dítě? Mnohokrát děkuji za odpověď.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Ivano,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Ve Vámi vybraném termínu již bohužel nemáme volné kapacity. Mohu Vám nabídnout například termín 01.-03.12.2015 nebo 06.-08.12.2015. V pří­padě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Radka

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda by jste meli volno v hlavni budove pokoj 4.-7.12 voucher na pobyt 3 noci vikend, pro 2 dospele a 1 dite 10let a 1 dite 5 let bez naroku na vlastni postel?

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Radko,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Ve Vámi vybraném termínu ještě mohu nabídnout třílůžkový pokoj na hlavní budově, nebo dvoulůžkový pokoj deluxe. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Lucka

Dobrý den, prosím o info – když si koupím voucher budu ubytována v hlavní nebo vedlejší budově a když přijedeme do Špindlu autobusem jak se k Vám dostaneme – autobus k Vám k hotelu je jako skibus, nebo normální linka a platí se? Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Lucko,
děkuji Vám za Váš dotaz. Přímo z autobusového nádraží jezdí ke Špindlerově boudě linkový autobus. (např. 14:30 a 16:30) Autobus se platí. Další možností je využití taxíku. Hotelový skibus bude jezdit až v zimní sezóně :)

Zbyněk

Dobry den je mozne vyuzit privatni virivku a jaka je cena v pripade ze neni soucasti balicku ?

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Zbyněk,
děkuji Vám za Váš dotaz. Odpovědět se bohužel nedá zcela jednoznačně, pro bližší info prosím kontaktujte přímo hotelovou recepci na uvedeném telefonním čísle hotelu. Děkuji Vám za pochopení

Monika M.

Dobrý den,ráda bych se zeptala zda máte volný termín na víkend 20.11.-22.11.manžel má narozeniny a ráda bych ho tam pozvala i s dětmi ve věku 2 a 6 let.a kolik by byla prosím konečná cena kdybych chtěla ještě dětskou postýlku pro malou?děkuji Monika

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Moniko,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Ve Vámi vybraném termínu Vám mohu nabídnout dvoulůžkový pokoj deluxe na depandanci. Příplatek za pokoj a postýlku by byl 500,–Kč (platí se na místě) + cena poukazu, tedy 4.290,–Kč. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Petra Říhová

Dobrý den máte volný pokoj na termín 13–15/11?jsme rodina3dosp.a 1 dítě 10let.dekuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Říhová,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Ve Vámi vybraném termínu již bohužel nemáme volné kapacity. Mohu Vám nabídnout apartmá na depandanci od 17. listopadu. V případě zájmu si zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Janinka Čejková

Přeji krásný den, máte volný pokoj v termínu od 23.-27.11.15? Dále mne zajímá možnost dětské postýlky, přijeli bychom se třemi dětmi ve věku 17 měsíců, 5 a 7 let, mají možnost pobytu zdarma? Děkuji za informaci.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Čejková,
krásný den přeji také já Vám. Ve Vámi vybraném termínu bohužel ubytování není možné. Mohu Vám nabídnout například termín od 30. listopadu. Co se týče pokoje, tak apartmán na hlavní budově. Za ten byste připláceli 500,–Kč/1 noc, případně za postýlku 50,–Kč/1 noc, za děti již ne. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Miroslava Čontofalská

Dobrý den,mate jeste posledni voucherovy víkend místečko prosím?Myslímto 11.-13.12?Moc děkuji za odpověd.Čontofalská

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Čontofalská,
děkuji Vám za Váš dotaz. Voucher se dá uplatnit pouze do 11.12., tak jak je napsáno v popisu akce.
Mohu tedy doporučit například předchozí víkend 04.-06.12.2015, kdy ještě máme k dispozici pokoje na naší vedlejší budově.

Iveta

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda máte volný dvoulůžkový pokoj v termínu 15.11.-17.11.?

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Iveto, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, rádi Vám nabídneme ubytování, v termínu 15.11.-17.11. 2015 máme k dispozici poslední pokoj, a sice apartmán na depandanci (rodinný pokoj, příplatek 400 Kč /1 noc). Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Eva Mošnová

A kdy máte prosím ještě volno?

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Mošnová,
děkuji Vám za Váš další dotaz. Nejbližší další možný termín je od 17. listopadu. Pro bližší informace ohledně termínu prosím kontaktujte přímo hotelovou recepci.

Eva Mošnová

Dobrý den, rádi bychom využili nabídky. Jedná se o 2 dospělé osoby a tři děti ve věku 14, 11 let a 8 měsíců. nejlépe by nám asi vyhovoval apartmán s dvěma pokoji kvůli miminku. Máte ještě volno na termín 13. – 15. 11. 2015? Jaká by pro nás byla nejlepší cena? Je k dispozici dětská postýlka, či nikoliv?

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Mošnová,
děkuji Vám za Váš dotaz a zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Ve Vámi vybraném termínu již bohužel nemáme volné kapacity. Děkuji Vám za pochopení.

Paul Rešman

Jaký je rozdíl apartmá deluxe a junior suite apartmán ?

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Rešman, děkujeme za příspěvek, apartmán Junior suite je náš nejprostornější apartmán, má 2 oddělené ložnice a předsíňku a na rozdíl od ostatních apartmánů také vířivou vanu. Pokud máte o rezervaci zájem, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo emailem a my Vám rezervaci vytvoříme. Těšíme se na telefonát od Vás.

Paul Rešman

My nejedeme o vikendu , jelikož v týdnu .

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Rešman,
dobře, tak samozřejmě cena za mimovíkendový poukaz.

Paul Rešman

Kolik by byla teda celková cena ?

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Rešman,
Junior Suite standartně pro tuto akci nenabízíme, uděláme výjimku a tento pokoj Vám mohu nabídnout za příplatek 1.000,–Kč/1 noc. (příplatek se hradí na místě v hotovosti) Nejdříve si však zakupte voucher za uvedenou cenu 4.290,–Kč.

Paul Rešman

Junior suite apartmán je volný?

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Rešman,
ano Junior Suite apartmán je v tomto termínu (v tuto chvíli!!!) ještě volný.

Paul Rešman

Oprava ve dnech od 4. – 6.11.15

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Rešman,
odpověď viz. Váš předchozí dotaz.

Paul Rešman

DObrý den , máte volný pokoj a to ve dnech od 4 – 5.11.15 pro dvě osoby?

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Rešman,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. V termínu 04.-06.11.2015 ještě máme pokoje k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Radova A.

Dobry den. Mate prosim volne misto na hlavni budove v terminu 20.-22.11.2015?pro 2 dospele osoby.
Dekuji predem
hezky den.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Radová, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, rádi Vám nabídneme ubytování, v termínu 20.11.-22.11. 2015 máme k dispozici ještě deluxe pokoj nebo apartmán na hlavní budově, případně pokoj standard na depandanci. Příplatek za pokoj deluxe je 200 kč /1 noc, za apartmán 400 Kč /1 noc a za hlavní budovu 100 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, neváhejte nás kontaktovat a my Vám rezervaci vytvoříme.

Dana Zrebná

Dobrý den.Prosím,kdy­bychom vzali sebou psa,bude ubytová s námi na pokoji nebo máte pro zvířata jiné ubytování.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Zrebná, děkujeme za příspěvek, pejska můžete vzít s sebou také, příplatek za psa v rámci této nabídky je 100 Kč /1 noc a pejsek by byl samozřejmě s Vámi na pokoji.

Blanka Jelínková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné voucher na 3 noci využít v termínu od pátku do pondělí (27.11.-30.11.) Jaká by prosím v tomto případě byla cena včetně všech příplatků pro 2 dospělé a 2 děti (3 a 4 rok). A jaká by byla cena pouze na víkend (pá-ne). Děkuji moc Blanka Jelínková

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Jelínková, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 27.11.-30.11 2015 máme ještě k dispozici rodinný apartmán pro 4 osoby na hlavní budově a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za apartmán je 400 Kč /1 noc a za hlavní budovu 100 Kč /1 noc, to je 1.500 Kč /3 noci. Cena poukazu na 3 noci o víkendu je 5.990 Kč. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Petr Koželuh

dekuji, od soboty 31.10. na šest dni?

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Koželuh,
ANO, viz Vaše předchozí otázka a moje odpověď.

Petr Koželuh

V tom případě prosím info, na jaký termín je ještě volno v lavní budově pro 2 dospělé a 2 šestileté děti na 6 dní,děkuji K.

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Koželuh,
tak jak jsem již v naší bohaté vzájemné komunikaci uvedl, tak Vám mohu nabídnout dvoulůžkový pokoj deluxe na hlavní budově od 31.10., případně od 1.11. V případě dalších dotazů nebo upřesnění Vás opravdu prosím o telefonické kontaktování hotelové recepce.

Petr Koželuh

a nebo od 6.12.
na 6 dní máte volno v hlavní budově pro 2 dospělé a 2 šestileté děti? Děkuji za vyčerpávající info K.



Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Koželuh,
ani v tomto termínu již nemáme volné kapacity. Pro další dotazy již prosím kontaktujte hotelovou recepci telefonicky. Děkuji Vám a přeji krásný zbytek dne

Petr Koželuh

Děkuji, od 8.11. na 6 dní máte volno v hlavní budově pro 2 dospělé a 2 šestileté děti?

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Koželuh,
děkuji Vám za Váš další dotaz. V uvedeném termínu není již ubytování možné.

Petr Koželuh

děkuji + v případě,že by 6-ti denní pobyt zasahoval do víkendu,tak i víkendový příplatek?

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Koželuh,
varianta na 5 nocí je pouze jedna, takže ji můžete využít na pobyt o víkendu i mimo víkend. Pro další případné dotazy již prosím kontaktujte přímo hotelovou recepci telefonicky. Děkuji Vám a přeji krásný zbytek dne.

Petr Koželuh

Děkuji za info, ale rád bych znal přesnou celkovou cenu se všemi doplatky, tzn. pro 2 dospělé a 2 šestileté děti na 3 noci v týdnu od neděle 1.11. na hlavní budově, příp. na 6 nocí,děkuji Koželuh

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Koželuh,
ve Vašem případě byste připlácel za pokoj deluxe 200,–Kč/1 noc, za hlavní budovu 100,–Kč/1 noc a za 1 dítě 300,–Kč/1 noc. (tak jak je uvedeno v podmínkách akce) Příplatky se hradí na místě v hotovosti.

Barbora Šrubařová

Dobrý večer,

ráda bych se zeptala, zda-li je volný termín pro dvě osoby v termínu od 25 – 27. 11.? Mnohokrát děkuji :)

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Barboro,
těší nás Váš zájem o naše služby, bohužel ve Vámi vybraném termínu Vám nemůžeme ubytování nabídnout. Mohu navrhnout například termín 27.-29.11.2015, kdy ještě máme volné pokoje na naší depandanci. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a neváhejte nás kontaktovat za účelem vytvoření rezervace. Děkuji Vám za pochopení a přeji krásný zbytek dne

Petr Koželuh

Děkuji, prosím ještě info,jaká by byla cena na 3 noci od 1.11. a na 6 nocí od 31.10.,děkuji K.

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Koželuh,
v případě zájmu si prosím zakupte vouchery na Slevomatu, jejich cena je u akce uvedena. Máme poukazy na 2, 3 nebo 5 nocí.

Petr Koželuh

+ prosím ještě info, zda fungují animace pro děti v týdnu od 1.11. a jak daleko je lyžařská školka,děkuji K.

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Koželuh,
tak jak je psáno v popisu akce, tak animační program je pouze o víkendu. Lyžařskou školu si myslím na začátku listopadu prozatím nemusíte řešit, v provozu bude nejdříve ve druhé polovině prosince :)

Petr Koželuh

Dobrý den, prosím info,zda máte volný pokoj pro 2 dospělé a 2 šestileté děti na 3 noci v týdnu od neděle 1.11. na hlavní budově, příp. na 6 nocí,děkuji K.

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Koželuh,
děkuji Vám za Váš dotaz. Mohu Vám nabídnout dvoulůžkový pokoj deluxe na hlavní budově na 6 nocí od 31.10.2015.

Sabrina Zemanová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli máte volný a popřípadě kdy dvojlůžkový pokoj v příštím týdnu nebo v prvním týdnu v listopadu. Děkuji za odpověď

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Sabrino,

děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Mohu Vám nabídnout ubytování v prvním listopadovém týdnu, říjen již je plně obsazen. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

KLÁRA

DOBRÝ DEN!
CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT MÁTE-LI VOLNÝ POKOJ DE LUXE NA HLAVNÍ BUDOVĚ 27.29.11.JSME DVĚ DĚTI A DVA DOSPĚLÝ.MOC DĚKUJI ZA ODPOVĚD.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Kláro,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Ve Vámi vybraném termínu Vám mohu nabídnout dvoulůžkový pokoj deluxe již pouze ve vedlejší budově. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Simona K.

Dobrý den, v případě, že zakoupím poukaz, je volný termin ubytování od 25.10 nebo 26.10 . Dvojlůžkový pokoj za příplatek v hlavní budově? A je možné vypůjčit si od vás dětskou postýlku? Prosím, pokud tento termín je již vyprodán,o nej­bližší volný termin. Dekuji za odpověď

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Simono, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, bohužel v tomto termínu nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín, od 31.10. máme ještě pokoje na hlavní budově k dispozici. Postýlku je za příplatek 50 Kč /1 noc. V případě zájmu o rezervaci nás neváhejte kontaktovat.

Venelina

Dobrý večer, ráda bych se zeptala, zda máte stále volný termín ubytování 30.10–1.11.2015 Moc děkuji za odpověď.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Venelino, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín.

Eva

Dobrý den,
obracím se na vás z dotazem, zda je v ceně neomezená konzumace alkoholických i nealkoholických nápojů po celý den, nebo pouze k jídlu.
děkuji Eva

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Evo, nabídka zahrnuje nápoje od 10.00 do 22.00 – pivo, víno (bílé a červené), káva, čaj, cola, fanta, sprite, tonic, minerálky, džusy, kofola a od 18.00 do 22.00 i tyto nápoje – koktejly, whisky, vodka, rum, slivovice, gin, fernet, bianco, rosso, prosecco, becherovka.

Michaela Janků

Dobrý večer, ráda bych se zeptala, zda máte stále volný termín ubytování 28.-30.10. Moc děkuji za odpověď. Janků

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Janků,
děkuji Vám za Váš dotaz. Bohužel ve Vámi vybraném termínu již nemáme volné kapacity. Ubytování by bylo možné až od 31.10.2015
V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Miroslav Zelený

Dobrý den, měli byste v termínu od 25.10. do 28.10.2015 včetně volný pokoj pro 2 dospělé a 2 děti (8 a 10 let)? Děkuji za info

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Zelený,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Ve Vámi vybraném termínu Vám mohu (v tuto chvíli!!) nabídnout dvoulůžkový pokoj deluxe na vedlejší budově, případně apartmán na budově hlavní. V případě zájmu si prosím co nejdříve zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Irena

Dobrý den,
chci se zeptat jestli je pro tento voucher volný ještě termín 26. – 31.10. pro dvě osoby. děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Ireno,

děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Ve Vámi vybraném termínu již bohužel nemáme volné kapacity. Rádi Vám nabídneme ubytování v jiném termínu.

Andrea

pěkný den, je volno v termínu 25–27/10/2015 ?jaká by byla cena pro 2 dosp. + 2 děti, 11 a 13 let. děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Andreo, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 25.10.-27.10. 2015 máme ještě pokoje pro 4 osoby ještě k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za dítě 13 let je 300 Kč /1 noc, druhé dítě 11 let je zdarma, pro 4 osoby je potřeba pokoj deluxe (dvoulůžkový se 2 přistýlkami, příplatek 200 Kč /1 noc) nebo apartmán (rodinný pokoj se 4 pevnými lůžky, příplatek 600 Kč /1 noc), pokud byste chtěli ubytování na hlavní budově, příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc (na hlavní budově je v požadovaném termínu ještě apartmán, deluxe již ne). Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky.

Andrea Suchomelová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na volný termín 20.-22.11.2015 pro 2 osoby. Děkuji Andrea

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Andreo,

děkuji Vám za Váš dotaz. Ve Vámi vybraném termínu Vám mohu nabídnout dvoulůžkový pokoj na hlavní i vedlejší budově.

Ála

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na volný termín v době 20–22.11.2015 nebo 27–29.2015?
Jaké jiné jsou možnosti ubytování než v hlavní budově? V obou budovách jsou volná místa?

Děkuji s přáním hezkého dne Ála

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Álo,
děkuji Vám za Váš zájem o služby našeho hotelu. V termínu 20.-22.11.2015 máme zatím pokoje volné na hlavní i vedlejší budově. V termínu 27.-29.11.2015 již pouze na budově vedlejší.

Markéta

Dobrý den,

chci se zeptat, zda máte volno v termínu 4.-6.12., 2 dospělí + 3 děti /9, 5, 3 roky / a jaký by byl doplatek /nejmladší dítě nepotřebuje postel/.
Díky, MH

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Markéto,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda.
Ve Vámi vybraném termínu Vám mohu nabídnout apartmán na depandanci. Příplatek za apartmán by byl ve výši 1.000,–Kč

Monika Polomska

Dobrý večer,chtěla bych se Vás zeptat, zda máte u Vás v hotelu volný pokoj pro dvě osoby v termínu od 29.11.-1.12.2015
Děkuji Monika Polomská

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Polomská, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 29.11.-01.12. 2015 máme dvoulůžkový pokoj na depandanci i na hlavní budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, pošlete prosím krátkou zprávu emailem nebo nás kontaktujte telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Pavlína Sokolová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda by jste měli volný pokoj pro 2 dospělý a 2 děti od 27.10. – 30.10.2015. Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Sokolová, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu už nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín.

Pavel

Dobrý den , chci se zeptat jestli si s sebou můžeme na 3 dny vzít i svého pejska ?
Děkuji za odpověď Nový Pavel

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Nový, děkujeme za příspěvek, pejska si můžete vzít samozřejmě s sebou, příplatek za psa v rámci nabídky je 100 Kč /1 noc.

Alena Lechnýřová

Dobrý den
pokud vím, výjezd autem ze ŠP. Mlýna je zpoplatněn. Týká se to i hotelových hostů?
Děkuji za odpověď.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Aleno, děkujeme za příspěvek, ke vjezdu k našemu hotelu je potřeba povolenka, našim hostům stačí jako povolenka ke vjezdu potvrzení rezervace, hostům přes Slevomat stačí vytištěný voucher.

Lenka

Dobry den,
chtela bych se zeptat, zda mate jeste volny pokoj v terminu 28.-30.10. pro 2 dospele a 1 dite 5 let.
A v kolik hodin odjizdi bus od hotelu do centra Spinlu a zpet?
 Dekuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Lenko, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín. Autobusy jezdí od našeho hotelu do Špindlerova Mlýna v těchto časech: 9.00, 10.00, 11.00, 13.00, 15.00, 16.00 a 17.00.

Jan Hellus

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda v případě volného vstupu do Sport centra je třeba v případě tenisu ještě nějaký poplatek

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Hellus, za využití tenisových kurtů žádný příplatek neúčtujeme. Rakety a míček je možné zapůjčit na recepci za vratnou zálohu 200 Kč.

monika

Dobry den!
Chtěli bychom se zeptat.Jestli máte volný termin od 27.-29.10.Poprosili by jsme o pokoj na hlavní budově a musíme mít pokoj de luxe,když máme dvě děti 4 a7 let?děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Moniko,

děkuji Vám za Váš dotaz. Ve Vámi vybraném termínu Vám mohu nabídnout již pouze apartmán na vedlejší budově. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Tereza Kratochvilova

Dobry den pane Krejcicku, radi bychom k Vam opet zavitali, poprosim o dostupnost pokoje na depandance s jednou přistýlkou ( pro dite 8 let ) v terminech 6.-8.11. nebo 20.-22.11. Dekuji předem za info:-)

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Terezo,
jsme potěšeni skutečností, že byste nás opět chtěla poctít Vaší návštěvou. V obou Vámi vybraných termínech ještě máme volné kapacity. V případě zájmu si tedy zakupte voucher a neváhejte nás kontaktovat za účelem vytvoření rezervace.

Eva

Dobrý den!
Chtěla jsem se zeptat.Máme u vás zarezervovaný pobyt od pondělí do středy.Probíhají animace pro děti i v týdnu?děkuji za odpověd

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Evo, děkujeme za příspěvek, animační programy pro děti ve všední dny nebudou, dětský koutek však budete mít k dispozici od rána do večera. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Michal A Michaela

Dobrý den, kolik stupnu má bazen? děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Michale, děkujeme za příspěvek, voda v bazénu má 28°, přesně podle hygienických norem, bazén má 11 × 6 metrů a v rámci nabídky je 1 hodina denně zdarma.

Baitikova Tologul

Dobrý večer, máte volné pokoje v termínu od 28.10–30.10?Je nás 2 dospěli a 2 deti (5 a 11 let).Děkuji za odpověd.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Baitikova, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín.

Martina Podškubková

Dobrý den, měli byste prosím volné tři pokoje v termínu 20.-22.11.? Je nás 6 dospělých a jedno dítě (7 let). Děkuji moc.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Podškubková, děkujeme za Váš příspěvek a zájem o ubytování, v termínu 15.11.-17.11. 2015 máme 3 dvoulůžkové pokoje (z toho 1 s přistýlkou) k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, neváhejte nás kontaktovat a my Vám rezervaci vytvoříme.

Mirka Markovská

Hezký večer,

Vaše nabídka nás velmi zaujala. Měli by jste volný pokoj pro dva od neděle 15.11. do úterý 17.11.?
Děkuji za odpověď

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Markovská, děkujeme za Váš zájem o pobyt v našem hotelu, v termínu 15.11.-17.11. 2015 máme dvoulůžkový pokoj na depandanci i na hlavní budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Petra

Dobrý večer, máte ještě, prosím, volné termíny v týdnu od neděle 11.10.? Jsme dva dospělí a jedno dítě… Děkuji, Petra

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Petro, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v období od 11.10.-15.10. máme ještě dvoulůžkové pokoje s přistýlkou na hlavní budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím a my Vám rezervaci vytvoříme.

Gabriela Capoušková

Dobrý den, měli byste, prosím, volný pokoj od 28.10. do 30.10 ( nebo 26.10. – 28.10.) pro 2 dospělé osoby a 2 děti (7 a 17 let) – pokud ano, jaká bude výsledná cena?

Děkuji Vám a jsem s pozdravem

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Capoušková, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 26.10.-28.10. 2015 máme ještě pokoje pro 4 osoby k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pro 4 osoby je třeba pokoj deluxe (příplatek 200 Kč /1 noc) nebo apartmán (příplatek 400 Kč /1 noc). Pokud bude pokoj na hlavní budově, příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc. Další příplatek je za dítě 17 let 500 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky, uveďte kód Vašeho poukazu a typ pokoje o který máte zájem a my Vám rezervaci vytvoříme.

Pavla Vondrousova

prosím volný pokoj tento víkend – dva dospělí, dvě děti ve věku 4 roky a 10 let. prosím o sdělení povinných doplatků. děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Pavlo, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 09.10.-11.10. 2015 máme volný poslední pokoj, shodou okolností apartmán pro 4 osoby na depandanci. Příplatek za apartmán v rámci Vašeho poukazu bude 400 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím co nejdříve telefonicky (jde o poslední volný pokoj).

Pavla

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda máte volno v termínu 14.11. – 17.11. (4 dny/3 noci) pro 4 osoby (2 dospělé + 2 děti 6 a 9 let). Jelikož je to od SO do UT, jaký voucher mám zakoupit?Počítám s doplatkem 900,– za druhé dítě a příplatkem za pokoj Deluxe 600,– Kč.

A poslední dotaz – je možná rezervace pokoje v hlavní budově? (příplatek 300 Kč).

Předem moc děkuji za informace a pokud jsem v kalkulaci ceny uvedla cokoliv nesprávně, prosím o upřesnění. Hezký den!

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Pavlo, děkujeme za Váš příspěvek, v termínu 14.11.-17.11. 2015 máme pokoj deluxe k dispozici i na hlavní budově a rádi Vám jej nabídneme. Příplatky uvádíte správně, voucher musíte mít víkendový, pokud je pobyt od soboty. V případě zájmu o rezervaci nás prosím kontaktujte emailem nebo telefonicky.

Ludmila Good

Dobrý den,
chci se zeptat,jestli nemáte volno pro 2 osoby na víkend 16–18.10?
děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Good, děkujeme za Váš zájem náš o hotel, v termínu 16.10.-18.10. 2015 máme dvoulůžkový pokoj na depandanci k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky, uveďte kód Vašeho poukazu a my Vám rezervaci vytvoříme.

Iveta

Dobrý den!
Mám dotaz měli by jste volný pokoj ve dnech 29.-30.10?Děkuji za odpověd a přeji pěkný den Bauerová

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Bauerová, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, rádi Vám nabídneme ubytování v termínu od 28.10.-30.10. (2 noci), do 31.10. už nejsou pokoje k dispozici. V případě zájmu o rezervaci nás neváhejte kontaktovat.

Ilona

Dobrý den,mám dotaz,zda by byl volný víkend pro 2 osoby ve dnech od 9.10. do 11.10.Dekuji Krčálová

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Krčálová, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 09.10.-11.10. 2015 máme k dispozici ještě apartmán na depandanci nebo apartmán na hlavní budově a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za apartmán je 600 Kč /1 noc a za hlavní budovu 100 Kč /1 noc. Pokud si budete přát rezervaci, kontaktujte prosím hotelovou recepci a my Vám rezervaci vytvoříme.

Veronika Brychová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte volný dvoulůžkový pokoj 28.10–30.10. a pokud ano, zda je tento termín brán jako „pobyt v týdnu“, protože sice je to st-pá, ale vzhledem k tomu, že 28.10. je státní svátek, nevím, zda to pak není posuzováno jinak. Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Brychová, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 28.10.-30.10. 2015 máme dvoulůžkový pokoj na depandanci i na hlavní budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Termín je brán jako pobyt v týdnu. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Ludmila Good

Dobrý den,
chci se zeptat,jestli máte volno 15–18.10 pro 2 dospělé a 3 děti- 10,8 a 3 roky. Takže ten pokoj de luxe s dvěmi přistýlkami.Tříleté tedy neplatí nic-ani jídlo ani wellness?
děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Good, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v termínu 15.10.-18.10. nemáme už pokoj se 2 přistýlkami k dispozici, rádi Vám nabídneme ubytování v termínu 16.10.-19.10., kdy máme ještě volný apartmán pro 5 osob na hlavní budově. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru