Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

25% sleva na celý sortiment prodejen FOKUS optik

4,9 / 5 FOKUS optik (90 poboček) Olomouc  (mapa) 67 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Markéta

Dobrý den, také by mě zajímala kombinovatelnost slev. Konkrétně: O2 výhody poskytují slevu 50% na veškerá dioptrická skla. Mohu tedy voucher ze Slevomatu použít na slevu 25% z brýlové obruby v rámci jedné zakázky? Děkuji za informaci.

Kristyna Nikodymova

Dobrý den, velmi se omlouvám, ale Vaší odpověď slečně Veronice jsem nepochopila. Píšete, že se 25% sleva nedá kombinovat na obroučky ačkoli by jí chtěla uplatnit na skla, ale dá se uplatnit na celou objednávku kde jsou i obroučky? Takže pokud si plánuji koupit obroučky i skla, a obroučky jsou zlevněné, ve výsledku dostanu slevy u na ně?

Děkuji za vysvětlení

Denisa

Dobrý den,

ráda bych akci využila pouze na výměnu skel – je to možné? Pouze skla, bez nových obrub. Děkuji.

Tereza

Dobrý den Deniso, kupon můžete využít na výměnu skel ve vaší stávající obrubě. Pouze zábrus, jako služba bude hrazena v plné ceně. Přeji pěkný den.

Michaela Kučerová

Dobrý den, lze použít na první aplikaci čoček + jejich nákup?

Tereza

Dobrý den Michaelo, aplikace kontaktních čoček se vztahuje ke službám a tedy není možné na ní tento voucher uplatnit. Na nákup kontaktních čoček ano. Děkuji a přeji pěkný den.

Petr

Dobrý den,
lze využít slevu i pouze na změnu skel na základě lékařského předpisu?
děkuji za odpověď

Tereza

Dobrý den Petře, ano slevu můžete využít i na změnu skel ve vaší stávající dioptrické obrubě is lékařským předpisem. Přeji pěkný den.

Tereza

Ještě si vás dovolím upozornit na zábrus skel, to je již služba a na to se voucher nevztahuje. Děkuji.

Honza

Dobrý den Veroniko, ano v optikách probíhá akce na obruby se kterou nelze tuto akci kombinovat. Vše je napsáno v podmínkách jak uplatnit voucher. 25% slevu můžete například využít na kompletní zakázku. Tedy 25% slevu získáte jak na obrubu, tak i na skla. Přeji pěkný den

Veronika

Dobry den, v optice je nyní akce na všechny obruby. Kdyz si koupim tedy bryle, muzu slevu uplatnit na skla? Nebo počkat az akce skončí?
Dekuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru