Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Originální plnící kartáček Cliksou s příslušenstvím

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
HOKYP

Dobrý den,
právě jsem zkoušel zakoupit samostatné dvě hlavice na internetovém obchodě Cliksou (jak uvádíte za 99,–Kč), ale v nabídce je pouze kompletní celý kartáček se zásobníkem ve dvou barvách za 299,–Kč. Tak jak to tedy je?

cliksou

Dobrý den,
máte pravdu, tento produkt se v e-shopu momentálně upravuje a tudíž není pro zákazníky na e-shopu viditelný. Můžete nám ale napsat váš požadavek s počtem kusů a hlavice si tak objednat. V následujícím týdnu budou čistící hlavice umístěné a viditelné na e-shopu. Děkujeme za Váš dotaz a přejeme hezký den.

Slevomat.cz

Dobrý den, milí nakupující. Náhradní hlavice se dají zakoupit na internetovém obchodě Cliksou. Dvě hlavice stojí 99 Kč.

Helena Helena

Dobrý den, je možnost později dokoupit náhradní hlavice kartáčku? Přece jen jedna plus jedna nevydrží doživotně........

Pavel

Dobrý den, na vymačkávací mechanismus se sice vztahuje doživotní záruka, ale jak je to s hlavicí? Její životnost je jistě jen několik týdnů jako u každého běžného kartáčku a co potom? Kde se dá koupit další samostatná hlavice? Děkuji.

cliksou

Dobrý den,
na mechanismus vytlačující zubní pastu se vztahuje doživotní záruka. Kvalitní štětiny zaručují delší životnost čistící hlavice. V případě potřeby lze zakoupit náhradní hlavice a to na www.cliksou.cz. Dvě čistící hlavice stojí 99 Kč. Děkujeme za Váš dotaz a přejeme hezký den.

Jarmila Doležalová

osobní odběr není možný?

cliksou

Dobrý den, bohužel osobní odběr možný není. V rámci příští akce chceme nabídnout našim zákazníkům i osobní odběr v rámci výdejních míst, kterými disponuje Slevomat. Děkujeme za Váš dotaz a přejeme hezký den.

Andrea

Dobrý den, jaká je tvrdost kartáčku/náhradní hlavice? Je vhodný i pro lidi, kteří normálně používají jemné?

cliksou

Dobrý den,
u obou hlavic kartáčku je tvrdost štětin stejná – a to středně tvrdá až tvrdá. Záleží na Vašem subjektivním zvážení. Děkujeme za Váš dotaz a přejeme hezký den.

Slavomír Savek

Dobrý den,
vynikající nápad. Jen škoda, že nenabízíte možnost osobního odběru. V tom případě bych zakoupil i více kusů. Pokud by se taková možnost dala domluvit, budu rád za nějakou zpětnou informaci. Zasílání Českou Poštou však po zkušenostech neakceptuji.
Krásný den

cliksou

Dobrý den, při další akci bychom rádi nabízeli i možnost osobního odběru v rámci výdejních míst, kterými disponuje Slevomat. Omlouváme se, ale v rámci této akce je možný pouze odběr přes Českou poštu. Děkujeme za Váš dotaz a přejeme hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru