Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1399 Kč za smyslnou tantrickou masáž v délce 1,5 hodiny. Na výběr celkem tři úžasné varianty včetně luxusní 2,5 hodinové masáže s lahví sektu.

4,4 / 5 Andělské masáže Praha - Smíchov  (mapa) 176 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
telicek@seznam.cz

Jaký je doplatech za druhou maserku,když jsem si koupil voucher nsa 1.5 hod.Na vašich strankách je rozdil 1000 kc při plné platbě…
Sleva na přiští masaž 30 procent není na voucheru uvedena…

andelske masaze

Dobrý den, doplatek za druhou maserku je opravdu tisíc Kč, zde se již nejedná o slevu. Co se týče slevy 30 procent na další masáž tak i na voucheru dole v textu uvedena je. Každopádně byste při masáži měl dostat dárkový poukaz , kde je sleva 30procent uvedena. Hezký den

Irena Polehňová

Dobrý den,

dnes jsem se celý den pokoušela dovolat na zde uvedené číslo ale nikdo telefon nezvedal můžete tedy uvést nějaký kontakt který bude fungovat v případě objednání termínu??
a dotaz pokud si koupíme 2 vouchery jako kamarádky a budeme chtít jít na masáž společně ne partnerskou je možné tam strávit splečný čas obě najednou na objednání či budeme muset na sebe čekat? děkuji za odpověď

Andělské masáže

Dobrý večer, na masáž se dá objednat dvěma způsoby. Buď telefonicky a nebo na našem emailu. U mobilního objednání se může stát, že se nebudete moct dovolat a to v případě, že všechny naše masérky, které mají objednávání klientů na starosti v tuto dobu masírují. Z tohoto důvodu doporučujeme využít druhé cesty, emailu, na který Vám většinou do 24 hodin odpovíme. Co se týče druhého dotazu, je možné přijít najednou i s kamarádkou. Zde jsme limitování pouze tím, že máme jen jednoho maséra. Pokud byste chtěly obě využit jeho služeb musely byste se vystřídat. Pokud ovšem jedna využijete masérku a druhá maséra a nebo obě masérky je možné využít služeb najednou.

Dan

Dobrý večer, na Vašich stránkách máte nižší cenu v případě, že se jedná o masáž bez intimních partií. Můžete mi prosím sdělit jak dlouhá by byla masáž bez intimních partií v případě, že bych si zakopil voucher v hodnotě 1399 Kč? Děkuji.

Andělské masáže

Dobrý večer, masáž bez intimních partií trvá 1,5 hodiny tato masáž není součástí akce. Pokud si zakoupíte jakýkoliv voucher je samozřejmě na Vás zda budete chtít využít či ne masáž intimních partií, masáž bude trvat tak dlouho podle toho jaký voucher si vyberete.

Branko

Dobrý den,
lze slevu využít i na masáž pro dva? Nebo je třeba koupit 2 vouchery na tuto masáž?

andelske masaze

Dobry den, pro dva klienty jsou nutné dva vouchery.

andělské masáže

Dobrý den, naše heslo spokojený zákazník nejlepší reklama :-) Děkujeme a těšíme se na Vaší další návštěvu.

Magda a Honza

Dobrý den,


byli jsme na těchto masážích s manželem a musím napsat všem, že to byl neuvěřitelný zážitek, jeste druhý den jsem se cítila užasně. Příjemné masérky i prostředí. 


Opravdu doporučuji a kupujeme další poukazy ;)) 


andělské masáže

Dobrý den, děkujeme za pochvalu :-)
Co se týče pro 2,5 hod. masáž rozklikněte zelenou šipku u „koupit za“ a objeví se nabídka dalších dvou masáží včetně Té, kterou chcete. Ano stále je na výběr masér a nebo masérka. A to i v kombinaci masér pro může a masérka pro ženu :-).

Alžběta

Dobrý den, Váš salon mohu pouze jen vřele doporučit. Kolik voucheru je potřeba zakoupit pro 2,5 hod. masáž? Stále platí, že si mohu vybrat mezi masérem a masérkou? Děkuji Vám za odpověď

andělské masáže

Dobrý den,

ke každému voucheru lze doplatit druhou masérku (tzv. 4-ruční masáž) a to na místě. Cena tohoto doplatku je dle délky masáže.

Lukáš

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat jestli by některý voucher šel uplatnit na 4-ruční masáž, případně který voucher s doplatkem? Díky Lukáš

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru