Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupy pro dospělé i děti do úžasného Království železnic

4,6 / 5 Království železnic Praha  (mapa) 2 476 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Dana

Spíš než dotaz, mám takový postřeh z minulé akce. Je to dotaz, co měla i paní Erika – viz. výše. Máme syna s průkazkou ZTP/P – tady v minulé akci, jsem se naštěstí v dotazu zeptala na kombinaci slev – vstup dítěte zde na voucher ze Slevomatu a dospělý vstup zdarma na základě ZTP/P karty. Protože při vstupu nám bylo opakovaně sděleno, že tato kombinace slev není možná, až na základě, že manžel – byl jako doprovod syna se mě dovolal a já byla na netu a po telefonu jsem delší dobu diskutovala s paní z Království železnic, že jsem se na toto dotazovala a že nám bylo řečeno, že to jde, stejně si dále trvala na svém, až po tom co jsem jí vnutila, že jí pošlu na email můj písemný dotaz zkopírovaný spolu s odpovědí – naštěstí zde se na Slevomatu dotazy archivuji a dají se dohledat i zpětně (protože mě to nenapadlo si to ukládat – natož tisknout) tak uznala tuto kombinaci slev s tím, že tyto dohady by nemusely být, kdybych to měla vytištěné s sebou – opravdu mě dosud nenapadlo tisknout si dotazy a odpovědi jako přílohu ke vstupence. Protože máme mašinky moc rádi, měli jsme zakoupen vstup 2× – podruhé se situace opakovala – ale já již poučena z minula, jsem vytáhla vytištěný dotaz s odpovědí, tak to po delším prostudovávání prošlo. Tak prosím, aby se nám toto již příště nestalo, ale protože mašinky máme rádi, tak zakoupím znovu, protože mašinky a celé to zpracování je super, ale pro jistotu si toto vytisknu znovu a paní Erice – viz. výše radím to samé – snad si to přečte. Děkuji.

Hanka

dobrý den, důchodce nad 65 let si zde zakoupí dětskou vstupenku? Vidím, že normální vstupné je pro ně stejné jako pro dítě.

Království železnic

Dobrý den i Vám, vážená paní Hanko. Akce je založena na slevách pro základní a dětské vstupné do expozice. Ačkoliv je cena stejná, jsem si jistý, že si pokladní při uplatnění voucheru všimne, že před ní stojí senior a ne dítě, takže to neprojde… Pro seniory máme v nabídce stálé slevy – více naleznete na www stránkách v sekci Ceník vstupného pod odkazem: jak ušetřit na vstupném.

Využijte zvýhodněné vstupné ve všední dny. Cena 80 Kč za osobu starší 65 let, platí každé úterý a čtvrtek od 14. do 18. hod., pokud jsou pracovními dny, tedy mimo svátky, letní a vánoční prázdniny (1. července až 31. srpna a pak 19.prosince až 3. ledna).

m.winklerova@gmail.c m.winklerova@gmail.com

Dobrý den,
koupila jsem si poukaz pro 1 dospělou osobu a 1 dítě zde na Slevomatu a následně jsem zjistila, že děti do 1 m (což je náš případ), jsou za standardních podmínek jen za 50 Kč. Jde ten dětský poukaz nějak stornovat a vrátit mi peníze? Nikde zde v podmínkách není uvedeno, že jsoumalé děti zvýhodněné, což mi nepřijde úplně seriózní. Sleva napoukazy by pak postrádala význam. Děkuji za odpověď.

Království železnic

Dobrý den i Vám, paní Winklerová, na slevovém portále bohužel není možné odkomunikovat veškeré informace týkající se například i cen, které nebyly zvýhodněny. Z tohoto důvodu zde nebyla tato informace, za což se Vám omlouváme. Vrácení voucheru je možné, pokud jste VIP zákazníkem Slevomatu, přes jejich zákaznickou linku. Pokud tomu tak není, zašlete nám prosím na info@kralovstvi-zeleznic.cz číslo voucheru, který chcete stornovat, určitě najdeme řešení, jak tuto situaci vyřešit.

Hezký den.

Blanka

Dobrý den,
studenti tedy platí dle běžného ceníku vstupenek?
Děkuji

Království železnic

Dobrý den i Vám, vážená paní Blanko. Ano, studenti platí běžné ceny, nabídka slevy v rámci akce zde je vyhrazena pouze pro základní a dětské vstupné do 15 let.

Irena

Dobrý den – bude Království přístupné i o svátcích v říjnu a listopadu? A jak je otevřeno v prosinci?
 Díky.

Království železnic

Dobrý den i Vám, paní Ireno, Království železnic je přístupné i o svátcích v říjnu a listopadu. V prosinci je expozice zavřena ve dnech 24.12.,25.12. a 31.12. Poslední prodej vstupenek je v 18°° a na návštěvu expozice je třeba si vyhradit minimálně 2 hodiny. Hezký den.

Království železnic

… ještě malé doplnění. Expozice ze uzavřena také 1. ledna. Mimo uvedené 4 dny o Vánocích a na přelomu roku je Království otevřeno každý den, vč. prázdnin a svátků. Budeme se těšit na Vaši případnou návštěvu.

Míša Koubová

Dobrý den,
mám kartičku na plnou vstupenku 1+1 zdarma? je možné koupit tuto vstupenku na slevomatu a na tu druhou kartičku využít vstup zdarma či se takto nedá akce kombinovat a je nutné koupit na místě vstupenku za plnou cenu?
Děkuji

Království železnic

Dobrý den i Vám, vážená paní Koubová. Obávám se, že takové užití není možné. Neuvádíte o jakou vstupenku konkrétně se jedná, ale naše volné vstupenky v režimu 1+1 jsou obvykle vázány na zakoupení jedné vstupenky za plnou cenu a tato informace je na poukázce uvedena. Uvedenou podmínku nákup prostřednictvím Slevomatu bohužel nesplňuje. Obecně platí, že různé slevy či akce nelze kombinovat.

Erika

Dobrý den, když je dítě ZTP/P, tak já mám vstup zdarma a jemu mám koupit za 112 kč? Děkuji za odpověď. E

Království železnic

Dobrý den i Vám, paní Eriko, ano, je to tak, jak popisujete. Hezký den

Lucie

Dobrý den, musí mít i dvouleté dítě poukaz za 112Kč? Děkuji za odpověď.

Království železnic

Dobrý den i Vám, paní Lucie, každé dítě musí mít svoji vstupenku. Pokud nahlédnete do našeho ceníku na www stránkách, zjistíte, že děti do výšky 1 metru mají vstupné nižší, pro ty je výhodnější zakoupit vstupenku běžným způsobem v pokladně, neboť není předmětem slevové akce. Neúčtujeme také vstupné za kojence v kočárku, pokud je má některý z rodičů s sebou. Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru