Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Seznámení s golfem: 2hodinová lekce s trenérem + opravdová hra

Žijeme golfem Slavkov u Brna  (mapa) 47 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Pavel

Dobrý den,

ještě dotaz, píšete, že skupiny jsou do 6 osob na trenéra a na hodnocení předešlé akce se píše (https://www.slevomat.cz/podnik/92627-zijeme-golfem-s-r-o/hodnoceni), že tam bylo mnohem více lidí, jak je to správně?? Děkuji

Žijeme golfem

Hezký den,

ano v jednom komentáři to je a je pravda, že se stalo, že na lekci bylo mnohem více lidí. Nicméně to je způsobem přístup k uplatnění voucherů. Platí od března do záři, a lekce probíhají denně. Nicméně v loňském roce nechal uplatnění na poslední chvíli (2 týdny) 200 zákazníků a tak nebylo možné vyhovět všem jinak než navýšit počet osob na lekci. Hlavně proto, že zájem byl pouze o víkendy a vzhledem k tomu, že se již dříve stmívalo a lekce + hra může trvat 4 – 6 hodin, nebyl časový prostor to udělat jinou cestou.

Leona Leona

Dobrý den,
můžeme akci využít i pro desetiletého syna? Pokud zakoupím vouchery pro celou rodinu, budeme mít každý svého instruktora?
Děkuji

Žijeme golfem

Hezký den,

lekce probíhají ve skupině (6 osob), můžete tedy lekce absolvovat společně celá rodina. Je možné se domluvit, aby s Vámi na lekci nikdo další nebyl.

Pavel

Dobrý den,
můžete popsat, jak celá akce probíhá? První 2 hodiny jsou s trenérem? Kolik je lidí ve skupině? Následně se pokračuje přímo na green nebo opět jen do trénínkové zóny? Termíny vypisujete jen na všední dny nebo i na víkendy? Je možné se zapůjčenými holemi a tréninkovými míči pokračovat následně ve hře nebo je si třeba vypůjčit (za poplatek) jiné? Děkuji za informace,

Žijeme golfem

Pěkný den,

první dvě hodiny trávíte s trenérem. Věnujete se patování na grínu, poté příhrám (chip) a krátké hře. V druhé hodině se pak věnujete odpalům na driving range.
Lekce probíhají po skupinách do 6-ti osob.
Po těchto úvodních hodinách máte dále v ceně hru na 6-ti jamkovém hřišti – vstup je celodenní. Po celou dobu Vám zůstanou zapůjčené hole, tedy není třeba na místě nic dalšího platit. Termíny budou vypsaný na všední dny i víkendy, dopoledne i odpoledne.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru